Пазар като за последно часове преди 2022 г.

Повечето магазини няма да работят на 1 януари
31 дек 2021 19:24, Александър Попов
16

Българинът пазарува като за последно часове преди да сложи празничната трапеза за новогодишната нощ.

Немалка част от хората ще запомнят последните си часове от годината с подготовка за следващата. И въпреки традиционните опашки в магазините, струпвания и скъсани нерви нямаше.

"Както всяка година сещаме се в последния момент. Тенденцията е пазарът да нараства все повече. Надявам се до края на деня да минат доста хора. Може би тогава ни хрумват идеите какво ни се яде, какво още можем да изядем", каза Борис Стефанов пред Bulgaria ON AIR.

Но макар и любител на традиционното, българинът има все по-разнообразна трапеза в новогодишната нощ. И защото не всичко важно е в магазина, хората си пожелават:

"Здрави да сме. В момента това е важно. Другото се нарежда. Като сме здрави можем да работим и да се забавляваме", посочиха пазаруващите.  

Очаква се голяма част от супермаркетите да работят буквално до последните часове от тази година за сметка на първите от следващата, когато повечето ще имат почивен ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: пазаруванеBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече нищо хубаво не виждам в този живот. До пенсия ми остават още 4 години, заплатата ми е добра, но в къщи с моят син нямам никакво разбирателство. Преди Коледа отново и отново ме окраде, всички пари които имах в къщи и парите ги разпиля в бингото. Не издържах и го изгоних от в къщи. Не издържам. Кражби, ежедневни кражби, лъжи, нежелание да работи, да се развива; вече мисля всичко което съм натрупал в този живот да го подаря на млади хора израснали в недоимък. Поне ще има кой един ден да
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бяхме на гости в приятели. Вечерта преди да отидем се отбихме в кварталната Била за безалкохолни и забравени дреболии. Беше останала само Кола и туби с вода. Все едно е имало разграбване, но пък бяха пуснали чукове и клещи за по 1.8-2,4лв. Купих единствения останал чук и 2бр клещи за 6,60лв., а безалкохолни взехме от бензиностанцията. Така завърши годината ни! ЧНГ
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ненаяли се ***. Нещастни хора. То би толкова, ама тия от преяждане повръщат, никакво елементарно уважение към храната и напитките.
8
2
 
7
 
! Отговори
До българин преди 2 години
Поляците са бял славянски народ и са доста дисциплинирани, икономиката им расте в тяхна полза, раждаемостта също. Тук, в България вече е трудно да се видят бели, почтени и нормални българи, добротата и човещинината между българите я няма, но злобата и омразта я има. Простотията и злобата са сред простото ни болшинство, а чалгата и ци-гаа-ни-зацията вляят пагубно във всяко едно отношение, дори и на демографията в България.
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
7 за да има ефективна работа, трябва и почивка. Няма лошо в това.
6
14
 
8
 
! Отговори
българин преди 2 години
Ние сме невероятно мързеливо племе.Къде в света 10 дни се затваря държавата,животът спира,и *** се отдават на лежане,ядене и пиене?Такова чудо няма никъде.Убедих се за сетен път,че изключително кафти народ.Затова никъде не ни приемат като образована и дисциплинирана нация.Ние сме пазачи,чистачи,камериерки,шофьори.Дори за водопроводчици не ставаме.Там поляците са ниво.Но дай ни почивни дни,и после ревем,че сме бедни.
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
- Може ли един печен слон на грил?- Ама господине, това е пиле.- Извинете, подвел съм се по цената!
4
8
 
12
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
де-би-ли-те не са яли цяла година е сега 2 дни ще ядат и пият затова господ нинаказва с първите места по всичко защото сме безбожници и не знаем какво есмирение в люлин гърмят и трещят цял ден
3
8
 
19
 
! Отговори
кленов QR лист преди 2 години
Пазарувайте ядене, доде има, че Кире ще ви иска зелен сертификат от края на януари догодина.
2
2
 
19
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Спокойно, не преяждайте. И утре е ден .
1
14
 
18
 
! Отговори
СМС от Зайчарника преди 2 години
Последната година на изобилие, гарантирано от родолюбеца Баце. 2022г ви чака зор, глад, студ и канадски пинизи.