Протестът: Яхна ли "Възраждане" вълната на недоволство срещу сертификата?

Ще остави ли той отпечатък, дава ли резултат агресивният пиар?
13 яну 2022 09:00, Ния Христова
262

 

Щурм на сградата на Народното събрание имаше вчера по време на протеста, организиран от партия "Възраждане" срещу "зеления сертификат".
 
"Оказа се, че "Възраждане" са успели да яхнат вълна на недоволство. Това е донякъде протест срещу системата и всичките ѝ опасни пипала за тези хора - от цените на тока до "зеления сертификат". Протестът има социален оттенък и това не трябва да се пренебрегва. "Възраждане" са достатъчно добри, за да подпалят огънчето, да организират тези хора и да яхнат недоволството", коментира експертът по комуникации Александър Христов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Христов смята, че протестът ще остави отпечатък, а правителството е предприело нормална тактика да покани представители на протестиращите на дискусии, които били предварително обречени. 
 
"Това е протест срещу недостатъчно добрия живот, който тези хора имат. И това трябва да бъде чуто. Тези хора не вярват във ваксините, в "зелените сертификати" и че вирусът е толкова силен. Това не е пиар акция, това е политика на "Възраждане", посочи още Христов.
 
Политическият психолог проф. Антоанета Христова заяви, че това, което направи Костадин Костадинов, е проекция на неговия дълъг опит в политиката. 
 
"Той предполага, че тази година няма да минем без избори, поради което опита да стегне редиците си и да покаже сила. Показа организационна сила и автентичност. Костадинов е избрал стил на агресивен пиар, който е твърде адекватен на фона на поляризацията в обществото. Напипал е ключето, с което ще се повишат подкрепящите го при следващи избори", обясни тя.
 
Гледайте цялата дискусия във видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най- накрая двама анализатори - НЕплатени - да направят истински анализ на процесите в България! Браво!
135
3
 
20
 
! Отговори
БРАВО ВЪЗРАЖДАНЕ! преди 2 години
ЦЕНИТЕ РАСТАТ , ДОХОДИТЕ НАМАЛЯВАТ , НАРОДА СТУДУВА И ГЛАДУВА , ПЕНСИИТЕ И ЗАПЛАТИТЕ НЕ СТИГАТ ЗА НОРМАЛНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ ТАЗИ ЧЕРВЕНА МАФИОТСКА ДЪРЖАВА !..НА ОРЪЖИЕ , БРАТЯ ....СВОБОДАТА Е ВАШЕ ЗАКОННО ПРАВО И ГРАЖДАНСКО ЗАДЪЛЖЕНИЕ!..СВОБОДАТА --ЧАКА , БЪЛГАРСКИЯ НАРОД..!
134
2
 
1
 
! Отговори
Яхването се отразява преди 2 години
вече в една Теле-визия, коята преди малко излъчи предаване, в което се изокаха така: "....единствен водач на куче жена. " !!
133
11
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
Костадинов - новият ВОЛЕН!
132
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махайте зеления сертификат, мър.ши. Не нужно някакви "експерти" да продължават да си изхождат по темата. Само стока се сертифица
131
5
 
10
 
! Отговори
мери преди 2 години
яХНАХА МЕТЛАТА СКОРО ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕМ И ЗАЛЯЗАТ КАКТО ВСИЧКИ ДРУГИ НЕНОРМАНИ ПОЛИТИЦИ
130
4
 
0
 
! Отговори
Надя преди 2 години
До АнонимеНЗащо не се ликуваш.....
129
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 152 Благодаря! сестра ми работи в мол и на два дена си прави тествове, работодателя ги плаща, не се е оплакала. затова мислех, че е само за мол и заведение. явно другите имат проблем. ще се образовам
128
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ехол Сериозно? Или е станало само във въображението ти?
127
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долу Зеления смърдификат!
126
14
 
7
 
! Отговори
Ехол преди 2 години
Ваксините са експериментални течности, аз незнам какво има там - крещеше някой, докато ядеше кренвирши! Смях!
125
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 150 "някой ще ми обясни ли" Наистина ли?... Добре. Проблемът е, че има хора, на които им искат зелев сертификат, за да работят. А в същото време нито сертификатът, нито ваксините вършат това, за което са предназначени. И не, не е само за мол и ресторант.
124
7
 
20
 
! Отговори
Янка преди 2 години
Посочете една партия в парламента, която да е последователна в позициите си, освен Възраждане. Нали и ИТН уж са против сертификата, не излязоха на протест. Те и никога не са излизали да протестират, незнайно защо ги наричаха протестна партия. Естествено, че няма и от коалицията да излязат. Властта е по-ценна от принципите.
123
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аз си мислех, че протеста е срещу цената на тока, ама забравих, че българина и пич, плаща и не се пазари
122
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И все пак, как завърши мачът вчера, че нещо бех зает в кухнята? Колко на колко?
121
5
 
4
 
! Отговори
преди 2 години
По скоро на Бойко парата
120
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На следващите избори Възраждане ще последва съдбата на пишман патриотите.До тука бяха.
119
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
някой ще ми обясни ли какъв е проблема с този сертификат? той не е ли само за мол или заведение? не ходя и на двете и не съм запознат, ама явно много съм пропуснал
118
7
 
8
 
! Отговори
До 143 преди 2 години
Още ли не си разбрал,че Радев нищо не е яхвал.Каскета се опита да нахлуе в президентството и народа спонтанно подкрепи президента.Интелигентният народ.
117
16
 
19
 
! Отговори
Борислав преди 2 години
Продължавайте да пишете против Възраждане. Колкото повече се пише против тях, толкова повече хора проглеждат за истината, че само те защитават народа.