Вместо ръст на заплатите, дават карти за фитнес на полицаите

Синдикална организация иска 20% увеличение на възнагражденията
213
Вместо ръст на заплатите, дават карти за фитнес на полицаите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Недоволство от заложените средства за МВР в проектобюджета за 2022 г. изразиха от Националния синдикат на пожарникарите и спасителите „Огнеборец”, пише „Труд“.

Още по темата

В бюджета не е предвидено увеличение на заплатите на служителите в МВР, което води до значителното им обедняване предвид галопиращата инфлация, посочват от синдикалната организация.

За сметка на това са предвидени 9 млн. лв. за карти за спорт за подобряване на физическата подготовка на служителите в МВР. Явно през годината служителите ще бъдат поставени на диета и усилен спорт, заявяват синдикалистите.

През настоящата година е предвидено увеличение на средствата за заплати само за персонала на изборни длъжности, за заетите в системата на съдебната власт и педагогическите специалисти.

От синдикалната организация настоява за започване на преговори с правителството за вдигане на заплатите в системата на МВР с 20%. В противен случай ще изразим недоволството си чрез регламентираните в закона начини, посочват от организацията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още по темата: фитнесзаплатиполицаи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И талончета за отстъпка на ПроВиотик от 20 на 19,98 лв. трябва да им дадат да търкат.
117
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
LOL
116
1
 
10
 
! Отговори
rvb преди 2 години
Нали миналата година им дигаха на другите хора от кога не са вдигани да ги съкратът с 30% и да им дигнат но пак няма да им изнася
115
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подигравка с всички в държавата се осъществява в момента. Ние гледаме и ръкопляскаме.
114
6
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
В АМЕРИКА полицаите освен голямите си заплати,имат служебен безплатен фитнес. Тук е Болгарская СССР.
113
4
 
13
 
! Отговори
sante_dog преди 2 години
Всички недоволстващи от полицаите - кой според вас носи отговорност, че не сте доволни от работата им? Аз мисля, че това е ръководството. Ако не успява да мотивира и да организира така процеса и подбора на кадри, че те да си вършат работата това е проблем на ръководството, а не на редовия служител където работата е според това какво ти спуснат от горе. Нека обвържат заплатите на ръководството с резултати, вместо сега да го отнасят редовите служители. Така мисля аз...
112
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто ей така ще ви кажа, че никога няма да забавя в Париж преди 4г когато видях 4-*** полицай с тяхните шапки тип пилотки, избръснати, на униформите нямаха гънка, при разминаването ни миришена на парфюми, единия кимна и ме поздрави и тогава си помислих колко жалки са 99% от нашите тюфлеци. Просто разлика от Сомалия до културна държава с нормални отношения между хората.
111
3
 
28
 
! Отговори
Социално дистанциран преди 2 години
Че това е отличен стимул за тия тУмбаци. Диета и фитнес е най-доброто за здравето и за професията им.Напоследък като видя полицай и ме е срам от телесата им.
110
5
 
13
 
! Отговори
Ай Стига простотии преди 2 години
Пак получават нещо ... кво само реват нещастните куки !? Абсолютно нищо не допринасят като дремат цял ден по патрулките . Като цяло всеки месец плащам да ги храня... за мен и карта фитнес няма :D
109
2
 
22
 
! Отговори
запознат преди 2 години
Какви карти за фитнес бе, сутрин вместо с рапорт в РПУ-то денят им требва да започва с 5 километров крос. И после тези които тичат разстоянието за под 25 минути в колите , а останалите на борсата
108
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо - тия трябва да се съкращават с шут в гъззза.Второ - фитнес карта е страхотен стимул за тия ACAB, защото те грубо се делят на два вида - супер дебели шопари и мускулести комплексари с татуси на пънишър.
107
2
 
13
 
! Отговори
до Дежа ву преди 2 години
Нали не искаш да кажеш,че Борисов не е комунист?Всички са комунисти не са слизали от властта.Само дето са разделени на кланове и ту едните се пишат демократи,ту другите.Нищо не е сменено през 1989,само си узакониха крадените пари и станаха още по-богати.
106
5
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Комунизмът се завръща с пълна сила. Но всеки народ сам си избира управниците.
105
3
 
15
 
! Отговори
Дежа ву преди 2 години
Комунисти на власт - и веднага се върнаха купоните. Скоро и за хляб и колбаси.
104
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато изчистят максимално горните етажи на МВР,разни кияци в министерството,разни окопали се чиновници,сложени от еди кой си през годините,чак тогава ще има наплив и за униформени полицаи,ама кадърни.Тогава и заплатите ще бъдат хубави и ще се става трудно полицай.До тогава няма да мръдне нищо в МВР.
103
0
 
16
 
! Отговори
Ще заякват преди 2 години
за кьотека при предстоящите протести ли?
102
3
 
17
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Полицаите в момента са статисти, професионалистите сред тях са има няма 5%. А всичко тръгва от министъра - той трябва да подбере за шефове организирани и съвестни хора и така надолу по веригата нещата да се подобрят. Организацията им трябва да е като на технологична корпорация - поставят се задачи и срокове и следи стриктно за тяхното изпълнение.
101
1
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
До До 105....Каква ли е била диетата на Пеевски?........... Как какава. Два пъти го биха до насиране руснаците в Дубай, дължи пари. Чак в Швейцария ходи да се лекува. Ама накрая всеки си го получава според заслугите :))))))))))))))))))))))))
100
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Това е верно, че си ползват служебните коли като частни. Гледом го един полицай всеки ден когато е на смена с полицейският джип от града отива до дедо си, взима си манджата от бабата и си тръгва, а иначе е голем глобар и злобар.
99
5
 
13
 
! Отговори
Негър Скиор преди 2 години
Милиционерите за толкова са учили. Те са Организирана престъпна група. МВР да се закрива и готово. П.С. Обиколил съм Западните Балкани и О, изненада........там няма Битова престъпност, защото във всеки дом има по едно АК, ДКШ, РПГ, (за бял фосфор няма да говоря). Никаква Милост. Дори за донори на органи Не стават. Мързеливи пиявици, Корумпирани прасета и т.н.