21-годишен кара с 220 км/ч в локалното на магистрала

Момчето е качило десетки клипове с опасни маневри в социалните мрежи
3 фев 2022 08:26, Ния Христова
87
21-годишен кара с 220 км/ч в локалното на магистрала
Снимка: Pixabay
21-годишен шофьор кара с 220 км/ч в локалното платно на магистралата, дрифти в населени места и участва в гонки, съобщи Нова тв. 
 
Момчето е заснело рискованите маневри и след това ги е качило в социалните мрежи. 
 
От МВР са обяснили, че водачът е санкциониран многократно за различни нарушения.
 
"При такава скорост нещата се случват изключително бързо. Има много малко съоръжения у нас, които са подходящи за състезания. Това е една от основните причини хората да прибягват към нелегални гонки", каза автомобилният състезател Даниел Попов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
На магистралата няма локално.
61
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Айде ходи после да псуваш полицаи.. ще те спукат от бой." - Помним ги - същите полицаи, ставаха "барети", а после станаха най-гадните мутри. Преди 6 години, един без униформа ми поиска лична карта. Аз му казах, че не го знам къакъв е и що е, следователно няма да му дам нищо. Удари ми. Сега работим в един офис - той на гишето, охрана за 700 лева, аз горе, ръководител ча 5700 лева. Винаги ми оправя настроението, като му видя висналата човка сутринта ;)
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 75 - Ти не ми умувай, ами си пускай светлините ..
59
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво е това локално на магистрала, лентата за принудително спиране ли, ако е така, тоя е потенциален убиец. Ако има спряла кола след завой с 220 няма никакъв шанс да спре навреме. КАТ, пак безсилен, а глобява такива като мен за забравени светлини лятото, където плащам данъци и гледам деца.
58
1
 
12
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
Какво е това локално , немога да ги разбера днешните преписвачи кви ги пишат в тези статии? От години имам книжка и карам автомобил и никога не съм чувал за локално? Какво е това?
57
0
 
5
 
! Отговори
12 преди 2 години
Пак учителите виновни за това, нали?
56
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Локално на магистрала, ама това сериозно ли?
55
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И държавата какво прави? НИЩО! Да ви кажа ли на запад как правят, понеже живея тук от 20г и такива не просъществуват много дълго или търкат наровете по 3г в някой затвор. Булг аристан пропада още и още, и до 15г ще сме на нивото на Сомалия. Държавата къде е? Питам къде е? Липсва, няма но събира такси и данъци.
54
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време имаше страх от закона! Имаше наказания - не глоби, а наказания. Аз като ученик си спомням как един от училище го гърмяха с гумени патрони защото бягаше от полицията. Айде ходи после да псуваш полицаи.. ще те спукат от бой. Сега от нищо не ги е страх.. учителката му ударила един шамар и го дават по новините. С глоби бе става, трябва лабут. Вижте Америка, Англия, Франция - пълна анархия, наркомани, кражби посред бял ден.. с глоби не става работата
53
1
 
22
 
! Отговори
какво като е 20г-шен преди 2 години
Оня ден слушах радиото в колата и стана дума, че имало предложение да вдигнат вноските по ГО на собствениците над 45години?? Не разбрах кой го е предложил и щях да проверявам уж, но ако е вярно няма никаква логика. Трябва да има регистри с подобни на тоя и неговите вноски да са 10пъти над обичайните, може да на 20, а може да е и 100 годишен
52
1
 
17
 
! Отговори
читател преди 2 години
локалното на магистралата ? аварийната лента може би.... къде в България има магистрала с локално платно ?!
51
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не свърши само като наскоро станалият известен мистър кеш - с кола с 800 коня и за няколко месеца го прибра пътната помощ с 100 коня
50
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПешевАми докато Бойко Рашков се занимава с лично отмъщение, престъпността нараства главоломно, по улиците и магистралите летят убийци, непрекъснато и безпрепятствено се превозват мигранти, растат битовите кражби и убийства. Промяната продължава!
49
0
 
9
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Даниел Попов да си реализира идеята в бизнес-план, да направи такава писта сигурно големи пари ще направи хаххахам направо съм смаян как се търси под вола теле, само и само да оправдае беззаконието!
48
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе къде ще мръзнат ушаците в тоя студ на магистралата... Нека си хвърчат ако ще и в насрещното! Като се позатопли тогава може някаква дейност за пред новините..
47
0
 
23
 
! Отговори
може ли преди 2 години
някой да разтълкува тва брилиантно изречение -с 220 км/ч в локалното на магистрала
46
0
 
26
 
! Отговори
ПРОБЛЕМА преди 2 години
идва от няколко неща.Първо: Тези к..ши са зле възпитани, понеже родителите им са п..сти хорица и не знаят как да си опазят децата.Второ: Наказанията в Бг-то не са достатъчно груби. Трябва да има затвор за някой изпълнение, трябва да има конфискция на МПС, трябва да има обществено полезен труд.Трето: Необходим е пълен контрол на пътя. Да наблъскат камери навсякъде. И преди някой джигит да почне да ми спори нека се замисли как ще реагира ако утре пиян шофьор му убие детето на улицата.
45
0
 
32
 
! Отговори
Пешев преди 2 години
По-големият проблем е че полицията не прави нищо и тези хора се мислят че са над закона. Поне половината от кадрите на МВР не правят нищо.
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЗигПак няма да е адекватно. "Млад е, живота е пред него, чака дете, ще учи, ще гледа баба си и т.н.". А, онези дали фира. И в затвора да го вкарат, няма да ги върнат. С такава логика......
43
0
 
21
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Майната му на фушльото!Ще се залепи,като афиш някъде но,да питам:Къде в България,има магистрала с локал?

Спонсорирани публикации