Стойко Сакалиев пред изпитание: Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак!

Футболистът публикува сметка, по която всеки може да направи дарение
7 фев 2022 06:45, Ния Христова
77
Стойко Сакалиев пред изпитание: Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак!
Снимка: Facebook
Бившият нападател на ЦСКА и настоящ администратор връководството на "армейците" Стойко Сакалиев е изправен пред трудно изпитание.
 
Футболистът сподели в социалните мрежи, че дъщеря му е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком. За предстоящата й химиотерапия са нужни около 70 хил. евро.
 
Сакалиев разкри, че 18-годишната Любомира е преминала през тежка операция. Той публикува сметка, по която всеки желаещ може да направи дарение, за да помогне на момичето в битката с коварната болест.
 
Ето и публикацията на Сакалиев:
 
"Здравейте, ПРИЯТЕЛИ!
 
Този пост е личен!
 
Вече много от вас знаят, че съм изправен пред трудно изпитание! Дъщеря ми е болна от много рядък вид рак - синовиален сарком.
 
Преди месец претърпя тежка операция, премахнаха ѝ бъбрека и сега предстои лечение, химиотерапия. Сумата, която беше обявена от болницата е ориентировъчна и е около 70 000 евро!
 
Получих изключително голяма подкрепа от ЧОВЕК, на когото ще бъда БЛАГОДАРЕН ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!
 
Също така на моите приятели, колеги и познати и СЕМЕЙСТВО!
 
Днес някои от тях са предприели действия за събиране на средства, за да спомогнат лечението! Тъй като преводите по сметка на болницата са международни и има много висока такса, затова ме помолиха да дам личната си сметка, в коята след като се събере по-голяма сума от средства, ще бъдат преведени директно по сметката на болницата!
 
Разбира се, всеки един получен приход и преведен след това ще бъде документиран и постнат тук в страницата ми!
 
Всеки един лев е предназначен САМО И ЕДИНСТВЕНО за лечението! Ако сумата бъде надхвърлена ще я пренасоча към друг нуждаещ се и веднага ще уведомя всички, за да може набирането на средства да бъде преустановено!
 
Който има възможност и желание, може също да помогне! Благодаря Ви от сърце!
 
Това е българската сметка:
 
Stoyko Marinov Sakaliev
IBAN BG59FINV91501017584451
 
А това е сметката, директно в болницата:
 
The Royal Marsden NHS Foundation Trust Lloyds TSB Bank plc
67/69 Old Brompton Road, London, SW7 3JXSWIFT: LOYDGB2L
IBAN : GB62LOYD30978601022176 BIC No: LOYDGB21051
Основание : Lyubomira Stoykova Sakalieva 783293

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
2
 
8
 
! Отговори
Ей тва е българина преди 2 години
Колко злоба,колко жалко!Молете се да не ви се случва на вас!
54
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе вие КЬОРАВИ ли сте Уеее?!?! Сметки в английска банка в Лондон пълните. Знаете ли какъв е последващият контрол КАК са изразходени средствата???Английска банка, фондация "Чук и Гек" и турска болница "Чок гюзел"..............О-ХО-ХО......Имам усещането че всички са изтрещели. Нямате ли някоя чанта кинти да метнете през балкона??? И Алекс от Кочериново пита за такива балами като вас!!
53
1
 
18
 
! Отговори
iok преди 2 години
големи филосови в тия форуми... от прочетеното разбрах, че всички сте бизнесмени, инвеститори, собственици, абе голяма работа, с две думи...Или помогнете на човека, или си трайте, какво сте тръгнали да умувате защо ги нямал парите и тн. Дано не ви се случва и на вас това нещастие!Успех и здраве на дъщеря му!И между другото - днес.бг - актуализирайте си новините, човекът написа в профила си, че за по-малко от 24 часа са събрани парите! Явно има и хора, които могат друго освен да философстват!
52
2
 
16
 
! Отговори
Кръчмаря преди 2 години
Ами ако човекът вече е изхарчил всичко за лечение. Не знам от колко време се лекува и колко е струвало. Пише че вече няма бъбрек момичето. Това също не е евтино. Доста нападателни коментари. Може би е имал пари в началото, но нямаме цялата картинка.
51
6
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
феновете да се бъркат и да дават. За обикновен бачкер от на-майна-си-райново с 700 лева заплата бих дал пари. Но на известен български футболист - сори, ама айде нема нужда. Нема Стойко първо каже ква кола кара и колко струва?
50
2
 
23
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Дано се оправи детето. Ама нещо ми нагарча тази история - всеки взе да се прави на жертва в този живот бе, всеки иска някой му плаща масрафа. Ако и разглезените мамини футбайлерчета с беемвета и джиповете, с дънките за по 800 лева и сл. очила за по 400 лв. започват да просят пари за лечение, какво да кажат младите семейства от провинцията с болни бебета, където общия доход на двамата + пенсията на бабата е колкото очилата на този красавец?
49
3
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Всяко *** ли се чувства длъжно да се изкаже тука?
48
0
 
2
 
! Отговори
Men преди 2 години
Дано се оправи момичето, а това да ти е за урок
47
3
 
8
 
! Отговори
Men преди 2 години
Пич всичките пари ли изпука по чаготелите че сега изпадна в това положение?
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В едно цивилизовано общество здравето не е стока, а благо! Всички късогледи пропагандатори на егоистичния и изключително комерсиален модел на здравеопазване да се молят да не ги постига съдбата на обречените! Здравеопазването струва много пари - и сега ги плащаме и доплащаме! И какво получаваме? Нищо! Разчитаме на милост и подаяния от безмилостни Срамно е да ни поставят в ролята на весталки и на просяци!
45
44
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такъв рак се хваща от употреба на наркотици съшо.
44
48
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Парите събират , оздравяла е и после си харчат за тях примерно за обучение в Харварт, за да платят наркотици и др.
43
5
 
11
 
! Отговори
ескимос преди 2 години
До Анонимен 42....Напротив, здравето винаги е било стока, по-точно актив /за който сме длъжни да се грижим/..., докато не стане пасив по някое време де. Безценно здраве не значи безплатно лечение, както иска нашенецът. И за да се подържа и "поправя" едно здраве, трябват пари - инвестира се в техника, кадри, лекарства, администрация, сграден фонд, режийни, подръжка, МПС-та... и кво ли не още.
42
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Саката е готин образ. Желая успех на него и на дъщеря му.
41
5
 
40
 
! Отговори
Край преди 2 години
Дано се оправи момичето. Сакалиев преди да иска помощ с пари обаче, да покаже цялото си лично имущество. Да не се окаже, че по-бедни от него му помагат пък той с БМВ/мерцедес/ ауди после им смига на магистралата да не му се пречкат.
40
7
 
13
 
! Отговори
някой преди 2 години
по комунистически всички мачове бяха нагласени и парсата се делеше м/у играчи, треньори и съдия. къде са му парите? иначе за момичето жалко.
39
5
 
10
 
! Отговори
Taню преди 2 години
Мога само да пожелая сила и щастлива развръзка на Стойко, дъщеря му и семейството му. И паралелно да се изхрaчa в лицата на инжов и джуджетy микренско. Ненаяли се, въшлuви от пари, но едно от лицата на цефека, така да го зарежат... Надявам се на най-добрия възможен изход!!!
38
12
 
23
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
Мисля че този зов за помощ трябва да започне с една изповед пред обществото, или по точно да обясни Стойко Сакалиев защо няма 70 000 Евро,или може би има ама не му се дават. След това мисля че няма да има лоши коментари и доста повече хора биха помогнали. Хайде да се уважаваме.
37
8
 
11
 
! Отговори
Чоко преди 2 години
Мисля че този зов за помощ трябва да започне с една изповед пред обществото, или по точно да обясни Стойко Сакалиев защо няма 70 000 Евро. След това мисля че няма да има лоши коментари.
36
2
 
14
 
! Отговори
СТРАТЕГУС_БЕСНИ преди 2 години
ВСЕКИ ЗАСЛУЖАВА ВТОРИ ШАНС!!!!

Спонсорирани публикации