Радев: Заветите на Левски и днес будят умовете и стряскат съвестта на българите

Президентът се преклони пред паметта на Апостола
19 фев 2022 09:10, Петя Славова
134
Радев: Заветите на Левски и днес будят умовете и стряскат съвестта на българите
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев отбеляза 149 дни от смъртта на Апостола като публикува пост в социалните мрежи. В него държавният глава припомня за саможертвата на Апостола на свободата. 

Още по темата

Президентът Радев нарича Васил Левски "достоен син на своя народ, посветил себе си на Отечеството и пренесъл се в жертва на неговото освобождение".

По думите му, заветите на Левски и днес будят умовете и стряскат съвестта на българите. Радев допълва, че делото на Апостола не заслужава само смирение пред гибелта му, а дързост да следваме делата му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички политици включително и ти като има някакъв празник се правите и сещате за Левски -Апостола на свободата,но Левски ако ви чуваше ще се обърне в гроба,защото всички сте продажници и мислите единствено за вас...Това е яко кражби и пълнене на банковите сметки а народа изнемогва вече
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
другарят Радев познава ли заветите на Левски относно Русия?
87
0
 
3
 
! Отговори
Радев.... преди 2 години
Стряска децата и жените..... с този вирнат юмрук...!?
86
0
 
6
 
! Отговори
Р.Радеф-балалайка преди 2 години
Балалайка - руски музикален инструмент.
85
2
 
4
 
! Отговори
21 НОЕМВРИ ЦИТИРАМ преди 2 години
Румен Радев е президентът, с който ще продължим промяната. Това заяви Кирил Петков - съпредседател на едноименната партия "Продължаваме промяната", която спечели парламентарните избори миналата седмицаПрипомняме, Петков бе служебен министър назначен от президента Румен Радев в първия му мандат........
84
1
 
7
 
! Отговори
ЦИТИРАМ 27 ОКТОМВРИ преди 2 години
Радев: С министри като Кирил Петков България би изглеждала по друг начин..Така президентът Румен Радев коментира информацията за решението на Конституционния съд, с което указът за назначаването на Кирил Петков за служебен министър на икономиката беше обявен за противоконституционен......ВЯРНО Е .....РАЗСИПАХА ВСИЧКО......И ТИ СИ ВИНОВЕН
83
0
 
8
 
! Отговори
ПОМИЯР преди 2 години
Президентът Румен Радев е поискал Конституционният съд да прекрати делото за гражданството на бившия служебен министър на икономиката Кирил Петков, съобщи БНР......Защитаваше го като майка орлица....не се прави на луд сега.....
82
1
 
4
 
! Отговори
2021 преди 2 години
ЦИТИРАМ --"Днес вашата мисия е изпълнена, но каузата България е непреходна и вашите компетентност, опит и авторитет ще бъдат необходими за в бъдеще", заяви пред служебните министри Румен Радев.
81
0
 
7
 
! Отговори
перко преди 2 години
Първият който трябва да се стресне си ТИ, но няма как да стане защото нямаш такава.
80
0
 
9
 
! Отговори
Тоя преди 2 години
непрекъснато говори за морал,наглост е защото е назначил любовницата си като негова подчинена на две заплоти в продължение на 10 год.,смешно ми е и когато Корнелия непрекъснато говори за СПРАВЕДЛИВОСТ,ако имаше ТАКАВА,тя трябваше да е в Сливенския отдавна,за участие в кОстовата бандитска преватизация,и за КОРУПЦИЯ,за което Станишев я изгони,а сега тя е ВИЦЕПРЕМИЕР и министър на икономиката,това ако не е ПЕРВЕРЗИЯ,какво Е.
79
0
 
4
 
! Отговори
гост преди 2 години
Ако беше жив то няма начин да не е във власта , интересно дали и той щеше да си вдигне заплатата на 5-6 бона като нашите отворковци докато населението едва свързва двата края .
78
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз се стряскам при мисълта, че тази твар ще е президент следващите 5 години!
77
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е русофил и фалшиф българин
76
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите продължават да петнят името на Васил Левски
75
1
 
24
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Млъкни бре фигуранте, не предъвквай името на Апостола и не скверни личността му, Левски постави началото на независимостта и градежа на тази държава, а ти я разграждаш вече втора година в името на личните си амбиции и интересите на червените олигарси от Прехода ... не влачи и червената бузлуджанска хоругва Йотова която падна ничком в краката руският патриарх на Шипка, но отказа да целуне ръката на българският при коронясването и за Вице, престанете да поругавате символите на държавността ни
74
15
 
1
 
! Отговори
ASD преди 2 години
Като гледам речта на Радев във връзка с Левски се сещам за кандидат президента на ГЕРБ- Герджиков и неговото интервю по турската телевизия в което обяснява как Дякона е лъжлив герой, плод на пропагандата.Самият факт ,че ГЕРБ представи подобен родоотстъпник за кандидат президент е показателно, защо загубиха властта във България.
73
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Левски беше жив щеше да ти се изплюе в лицето и да ти удари един шамар национални предателю Радефф. Разцепи страната,хвърли я в хаос и сега ми говориш за заветите на Левски. Ти знаеш ли какви са те бе самолетаджията. Левски е говорел за обединение,а ти говориш само за разделение. Гнусен продажник.
72
1
 
27
 
! Отговори
Пеци преди 2 години
Гнусна гад!
71
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Твоята съвест не успя да стресне защото нямаш. Лижи сатанистите от САЩ и млъквай.
70
1
 
14
 
! Отговори
Гочев преди 2 години
Само дето не е успял да стресне още съвестта на управляващите и властимащите :))) Дали ще да доживеем това чудо ?! Надали - те доказано съвст НЯМАТ !!!