Синът на Милен Цветков: Знаех, че ме обича безусловно

Преди ден се навършиха две години от смъртта на журналиста
20 апр 2022 17:07, Нели Христова
14
Синът на Милен Цветков: Знаех, че ме обича безусловно
Снимка: БГНЕС

"Баща ми не обичаше клишетата, нито сърцераздирателните послания. Той ме научи на много - показа ми света по неговия начин, така, както той го разбира. Понякога ми се караше, на моменти беше строг, но знаех, че ме обича безусловно", написа синът на журналиста Милен Цветков - Боян Цветков, 2 години след фаталния сблъсък, при който Милен Цветков загина.

"Мама казва, че връзката ми с него е специална и най- големият и важен урок, който е дал на всички ни е, че няма значение човек, колко е бил богат или успешен, а колко достойно е живял, никога не е предавал принципите си и винаги е отстоявал позициите си, въпреки всичко. Това беше ТОЙ!", допълва поста си в Инстаграм Боян.

Милен Цветков загина при катастрофа на 19 април 2020 г. докато изчаква зелена светлина на светофар близо до столичен мол. Автомобилът на журналиста беше пометен от джип, управляван от 22-годишния Кристиан Николов.

В кръвта на Николов бяха установени няколко забранени упойващи вещества. Наказанието му за причинената смърт е 9 години затвор.

Милен Цветков все още ни гледа от мястото на катастрофата. Неговият лик се появи на един от изходите на метростанцията на бул. "Черни връх", до пътя, където той бе блъснат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Безогледно преди 2 години
Милен Цветков беше от онези журналисти, които си позволяваха да петнят чуждо име срещу заплащане, без да проверява факти, без оглед, че руши човешки съдби.Времето и мястото, на което загуби живота си звучат като възмездие - Ввликден, на кръстовище, Paradise /рай/.
11
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
До Анонимен Вече не им е нужна саморекламата.който те уважава и ти е приятел, те е уважавал приживе, който не ти е, просто си е направил малко реклама. Без да знаете, говорите за живота, вярвам и че го разбирате. Помните й как тия негови колеги, които скърбяха за него, не се застъпиха за него, когато собствениците на Нова, слуги на ГЕРБ, управляващи по онова време, го изхвърлиха оттам.
10
1
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Лека му пръст! Беше критичен журналист, загинал по изключително нелеп начин. Колкото и да споря и да виждам *** коментари, както и високомерни и с претенции, все пак се радвам, че има мислещи и чувствителни хора. Това е животът за съжаление. Ти спазваш правилата, а някакъв фукльо се надрусва и те убива, защото ти спазваш правилата. Нека шофьорите са като Милен Цветков, а не като наркоманът, който го уби. А съдът ни е безобразен щом издаде на лекето такава присъда.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А детенцето му е одрало кожата и усмивката му е същата като на Милен. Дано порасне и човек като баща си.
8
1
 
13
 
! Отговори
селянин преди 2 години
Интересен беше ,защото бе с характер и един от малкото публицисти, който си позволяваше да не се съгласява и да спори с гостите си.Наистина имаше рейтинг.Нелепо убийство ,останало безнаказано.Жалка история по български.Тук човешкия живот няма значение.Терминал 2 докато е време..... преди някой да те отнесе на спирката.Бог да го прости !
7
1
 
12
 
! Отговори
Пустиняк преди 2 години
Светла му памет на Милен
6
1
 
17
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Грозната истина в бг. Важно е да имаш близки с минало и връзки, като на.ркомана убиец, който си пие скъпото карнобатско вино у дома. Нали мама го покри.За разлика от Токев, който си излежава потрошената кола . ( не го оправдавам, поне си го излежава, а един убиец нар.коман е на свобода, до 8 месеца пак ще се качи да кара на 4 вида стига, бивш наркоман - глезан няма. )
5
3
 
28
 
! Отговори
Жалко за човека преди 2 години
Много обичах да го гледам. Беше истински журналист, който никога не си позволяваше да внушава идеи на зрителите си. Просто си канеше гости и им задаваше въпроси. Освен това имаше уникално чувство за хумор. Колко много съм се смял, като покани някой циркаджия и започне да се бъзика с него. А той се бъзикаше интелигентно и изтънчено, все пак оставяше уважение в човека срещу него. Голяма загуба за България... поклон! Почивайте в мир, господин Цветков! Помним Ви!
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде се покриха колегите журналисти на Милен ? Мишшоци.. по един ред в дъното на новините след присъдата на наркото.
3
4
 
18
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
2 години мотат сигурно дело, чието решение е за 1 час и пак някакви си 9 години, от които надали и половината ще излежи! Ако не беше Милен? Още щяха да търсят неизвестния извършител и после в кръглата папка по давност. Благодаря ти Милене, но трябваше министър-председател да е на твое място. Така нямаше да има никаква загуба - танту за кукуригу!
2
10
 
4
 
! Отговори
преди 2 години
ГЕРБ-аджиите сега ще дойдат да раздават минуси на хората.
1
3
 
22
 
! Отговори
Поклон Милене! преди 2 години
Велик.

Спонсорирани публикации