Бойко Борисов с критика за президента и управляващите

Няма помощ за Украйна, има кризисен ПР за Кирил Петков, каза той
6 май 2022 15:55, Анисия Иванова
152
Бойко Борисов с критика за президента и управляващите
Снимка: БГНЕС

"Срам за този парламент, хората са в криза, вчера депутатите 6 часа се питаха как да вземат повече пари на данъкоплатците, срамота е това", каза Бойко Борисов в Пловдив. Той посочи, че не гледа изявите на президента Радев, слуша повече владиците.

"Радев доведе и инсталира това правителство, той няма позиция", каза Борисов.

По думите му президентът е направил така, че хората да се мразят.

"Нека да слушаме митрополит Николай, който казва, че ни трябва мир, а не войни", призова бившият премиер, цитиран от БНР.

"Няма помощ за Украйна, има кризисен ПР за Кирил Петков, щом вкараха в кризисния ПР и украинския посланик, правете сметка. Уведомил съм за действията му нашите приятели в Украйна, коалицията вече се е разпаднала, единствената бръмка в нея е корупцията", заяви още пред журналисти в Пловдив Бойко Борисов.

"Посланикът на Украйна у нас Виталий Москаленко направи кризисен ПР, за да спаси Кирил Петков. Повече няма да го приема в централата на ГЕРБ", заяви Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посети два от храмовете в града за Гергьовден.

Той разгледа новия параклис “Св. Архангели”  до Тунела в Стария град.  Новият храм е на мястото на разрушен при строителството на тунела под Джамбазтепе.  Старият параклис е носил името на Светите архангели, така ще се казва и сегашният. Първата копка направи преди две години митрополит дядо Николай.

По-рано Борисов заедно с кмета на Пловдив Здравко Димитров и народни представители от ГЕРБ участваха в литургията в храма "Свети Георги", която бе отслужена от пловдивския митрополит Николай.

"Молете се за мир! Христос би застанал на страната на Украйна.", каза в словото си митрополит Николай. Той заяви, че моли Бог да пощади децата, майките, старците и всички хора в братоубийствената война, която се води в Украйна.

Митрополит Николай се обърна към Борисов с благодарност, че не е затворил храмовете по време на пандемията от Ковид-19.

"Бъдете победители и Свети Георги да ни пази, той да е покровител на епархията ни и на Пловдив!", пожела още митрополитът в края на литургията в едноименния храм в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 1 година
стига сте ни го натрапвали,този индивид,не разбрахте ли,че индивида е никой,за българския народ,индивида отдавна е забравен.
128
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Б.Б. е отвратително тлъст гей.
127
0
 
3
 
! Отговори
Алоо преди 1 година
отивай на прием при Бай ставри
126
3
 
4
 
! Отговори
Мутрата е строил преди 1 година
тук една дузина лъжци като него да манипулират пр;остолюдието ! На надник ли сте бе или на добра воля ?
125
1
 
1
 
! Отговори
125 преди 1 година
Инфлация в Германия 6 %, увеличение на средната заплата 25 %, можеш ли да си представиш каква гллупост си написал, искаш да фалираш държава ли ?
124
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пррост народ, слаба държава ! Защо тр'иете това бе ДНЕСкашни *** ? Световно изследване доказа, че не сме интелигентна нация и ни отреди 91-во место, а журналистката е дори по-зле 98-мо место, като ви е обидно с цензура ли ще поправите това ? Защо не т'р'ие'те глупави разсъждения, а тр'иете истините ? И според вас ли инфлацията е само в България както за безмозъчните ?
123
0
 
2
 
! Отговори
от германия преди 1 година
Лъжеш, инфлацията в Германия е 18 %
122
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2022Г ИНФЛАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ МАРТ- 12.4% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДОХОДИТЕ С 9.2%, ИНФЛАЦИЯ В ГЕРМАНИЯ 6% УВЕЛИЧЕНИЕ НА МИН ЗАПЛАТА С 25%И СЕГА ВЕЧЕ МИНАВА 2000 ЕВРО В МАНДУРЛАНДИЯ НА МИН ЗАПЛАТА 710ЛВ ИНФЛАЦИЯ НА ХРАНИ С 40% ТОВА ПРИ ТИЯ ПОД ЮМРУКА.
121
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРИ МУТРАТА БОРИСОВ- 1КГ КАШКАВАЛ ДО 16ЛВ СЕГА ПРИ МАДУЛАДЦИТЕ НА ЮМРУКА, ВЕЧЕ Е НАД 25ЛВ, ПРЕДИ ЮМРУКА ИНФЛАЦИЯ 1.6% СЕГА ПРИ МАДУРОВЦИТЕ НА ЮМРУКА 12.4%- СПРАВКА НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ.
120
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРИ МУТРАТА БОРИСОВ- 1 КГ ПИЛЕШКИ ГЪРДИ 7.80ЛВ, СЕГА ПРИ МАДУРЛАНДЦИТЕ 12.30ЛВ
119
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРИ МУТРАТА БОРИСОВ МОЕТО СИРЕНЕ- 11.50ЛВ, СЕГА ПРИ ТИЯ ПОЧТЕННИТЕ НА ЮМРУКА- 17.60ЛВ
118
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коментар 119 е за 115, когато цензурата действа така се получава
117
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МРИ МУТРАТА БОРИСОВ- ХЛЯБ 400ГР ЦАРЕВИЧЕН 1.36ЛВ- СЕГА ПРИ ТИЯ ДЕТО НЕ СА МУТРИ- 2.10ЛВ
116
2
 
2
 
! Отговори
до 116 преди 1 година
МНОГО ЛЕСНО СЕ ПОДДАВАШ НА МАНИПУЛАЦИЯ, ЖАЛЪК СИ КАТО ОНОВА КОНЧЕ КОЕТО ПАСЕ БЕЗПРИЗОРНО ИЗ СОФИЯ И НАПИСАЛИ СТАТИЯ ЗА НЕГО ! БЕДНОТИЯТА, ЧЕКМЕДЖЕТАТА, ПАЧКИТЕ, КЮЛЧЕТАТА, КЪЩАТА В БАРСЕЛОНА, МАГИСТРАЛИТЕ БЕЗ ДОКУМЕНТИ, ПРАЗНАТА ХАЗНА СА ФАКТИ ДОКУМЕНТИРАНИ СЪС СНИМКОВ МАТЕРИАЛ, А ЗА ТОВА КОЕТО СИ ИЗПИСАЛ ИМА САМО ЕДИН ФАКТ И ТОЙ СЕ НАРИЧА МАНИПУЛАЦИЯ ! БЕДНОТИЯТА В БЪЛГАРИЯ СЕ ДЪЛЖИ НА ОГРОМНАТА БРОЙКА ОВЦЕ КАТО ТЕБ ОВЛАДЕЛИ ДО СЪСВЪРШЕНСТВО ПОРОЦИТЕ ЗАВИСТ, ОМРАЗА, ***'Л'ОУМИЕ И МАНИПУЛАЦИЯ !
115
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Марш, бе мутро! Ти ограби държавата и ни доведе до тук. Кой те има за нещо теб, че ще приемаш хахаха Свършиха ти приемите, лапането и простотията! Избирай затвор или лудница!
114
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наглеца се е наредил на опашката от виещи за власт.Ти къде беше преди изборите? При Доган, под турското знаме, за да молиш за помощ и после докара приятелчето си Вагнер....Помним, Баце, всичко помним. Гледай да не получиш инфаркт, по тия митинги....Стар си вече, а и няма повече да си управляващ никога! Теб те чака съд, затвор има още с какво да ни зарадваш....
113
2
 
5
 
! Отговори
МАДУРЛАНДЦИ ВЪН преди 1 година
Я ДА ВИДИМ ИНФЛАЦИЯТА ГА ЮМРУКА СЕ ПРОВИКНА- МУТРИ ВЪН- ЮНИ 2020Г КЪМ ЮНИ 2019Г- 1.6%, А СЕГА КОГА СА НА ВЛАСТ И НИ УПРАВЛЯВАТ ГЕНИИТЕ- МАРТ 2022Г КЪМ 2021Г- 12.4%- ОСТАВКА ЖАЛКИ НЕКАДЪРНИЦИ НА ЮМРУК МАДУРОВ.
112
1
 
4
 
! Отговори
ХОРАТА НА КРЕМЪЛ преди 1 година
До Я да видиме сега - ГОВОРИШ ЗА 12 Г И ЧЕКМЕДЖЕТА Я СИ ИЗВАДИ ГЛАВАТА ОТ ТАМ И ПОГЛЕДНИ КАКВО НАПРАВИ ДАМАДЖАНКОВ САМО ЗА 8 МЕСЕЦА- АМИ КЪМ 19 ИМОТА ЗА МИЛИОНИ ПРИБАВИ НОВИ ТРИ ЗА МИЛИОНИ ПЪК ТИ ГЛЕДАЙ В ЧЕКМЕДЖЕТАТА..АМА НЕКА ПОГЛЕДНЕМ И ЕЙ ТУК- ПРЕМИЕР НАРУШИЛ КОНСТИТУЦИЯТА, ШЕФ НА НАП ПРОДАЛ ФИРМА НА КЛОШАР СЪС ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП ОТ 1 500 000ЛВ, МИНИСТЪР НА ТРАНСПОРТА "ДАРИЛ" НА ПП 250 000ЛВ НО НЕ ГИ ДЕКЛАРИРАЛИ ПРЕД НАП- КОЙ ГИ ВЗЕ, МИНИСТЪР НА ФИНАНСИТЕ ОБЯВЕН ОТ СЪДРУЖНИК ЗА ГОЛЯМ МОШЕНИК
111
5
 
3
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Върнете си Тиквата бе, на п'р'ост народ п'ро'ст управител трябва, умния поражда веднага злоба и завист у пр'о'стия, това е нормална реакция при такива общества и светът ви разбира защо сте бедни !
110
3
 
9
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Майната му на Тиквата :)))