Джамбазки: С това управление ще има предсрочни избори

"Възраждане" са национални предатели, Костадинов е руски шпионин, категоричен е той
11 май 2022 22:50, Анисия Иванова
50

Има ли риск някой да предаде българския национален интерес в РСМ?

"Има риск и това предателство ще дойде от премиера Кирил Петков. Съвсем очевидно е, че с това управление ще има предсрочни избори. Никой обаче от коалицията няма интерес да има предсрочни избори, защото няма да влязат в следващото Народно събрание. България не се съгласява с абсолютно основателни аргументи да започне първата междуправителствена конференция между РСМ и ЕС, защото в РСМ се нарушават правата на македонските граждани с българско национално самосъзнание", заяви евродепутатът и съпредседател на ВМРО Ангел Джамбазки в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му председателят на партия "Възраждане" Костадин Костадинов се хвали с това, че е руски шпионин.

"Това е човек, който се опитва чрез протеста да събере някаква част от българското общество и може би успява. Някои хора в нашето общество смятат себе си за проруски настроени, но един български националист не може да вее чужди знамена, а както видяхте - на протеста се веят доста руски знамена", допълни евродепутатът.

Той определи "Възраждане" като "национални предатели".

"Това управление ще продължи, докато предаде Македония и това ще се случи скоро. В момента в България имаме сблъсък на чужди интереси. Хора, които се гордеят, че не са български патриоти", посочи Джамбазки пред Bulgaria ON AIR.

Той изтъкна, че превозвачите са имали разрешен, съгласуван протест и в момента, в който е трябвало да влязат на шествие с няколко тежки машини, с устна заповед са били спрени.

"Това е нарушаване на техните конституционни права. Превозвачите имат легитимно основание да протестират. Те са третият по големина бранш, който внася пари в бюджета и те им се подиграват", коментира съпредседателят на ВМРО.

"Проблемът не е как ще се справим без руски петрол. Проблемът е, че има държави, които най-много крещяха как трябва да сме единни, а се оказа, че те се договарят сепаративно с руснаците. В момента няма единна Европа, а има едни хора в Брюксел, които се опитват да спасят собственото си благосъстояние и не ги интересува нищо друго", завърши Ангел Джамбазки. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонумен преди 1 година
Алкохолика в деиствие
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имате желание но не докато не разкрие всички измами на предишните и ще изкара цял мандат
31
1
 
3
 
! Отговори
Nik преди 1 година
Той не може да дава съвети Депутат да кара пиян си е огромно престъпление и да хвърля по майки.Общо взето ВМРО изпълнява Руски поръчки като Възраждане и тъй като Путин няма интерес от обединена Европа То ВМРО с1,2%от избирателите пречат Македонския народ за Европа Ползата от Агресията на Путин в Украйна е че излезнаха на яве неговите шпиончета и протежета храненици .
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този защо не влезна в затвора когато го хванаха да кара пиян,както онзи готвач? Защо не му беше повдигнато обвинение като заливаше с вода и мяташе с бомбички срещу майки на болни деца?
29
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
САМО ВЪЗРАЖДАНЕ И САМАРСКОТО ЗНАМЕ което на всички управлаващи им се привижда руско, но да са душли други руски организации няма лошо опозицията да се обеди за ОСТАВКА
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
филмът с вас вече сме го гледали имате някои добри идеи , но като влезете в парламента започвате едни презпринципни коалиции и комисионни
27
5
 
18
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Този пореден kлoyн, е част от цирка на сатанистите. Самият той е толкова т.ъ.п, че дори не го осъзнава, и се мисли най-вероятно за "важна клечка". Ролята на такива и.д.и.o.т.и е да размиват недоволството на хората и фокуса от мразените за деня и да поемат част от негативите върху себе си. Всичко, което говорят подобни жалки същества е просто един сценарий, написан от прекият му началник, който обикновено съдържа 10% истина, 70% лъжи и 20% хулене против някой.
26
4
 
18
 
! Отговори
европески гном преди 1 година
ххахха а вие кви сте мъчете се да влезете пак във влста но приключихте след цирка който изиграхте преди
25
8
 
3
 
! Отговори
Бож. преди 1 година
Прав си Ачо- Копейкин е руски агентин,а на предсрочните избори не им се вайкай- радвай им се щото когато и да станат,винаги ще е късно! Канада ни е пращала само руски агенти досега- Копейкин и КирПет са колеги в това отношение,които съвсем неслучайно работят и са работили винаги в тандем!
24
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За едно е прав, *** са национални предатели.
23
3
 
10
 
! Отговори
ФАЩ да си назначават преди 1 година
новите и тва е. Стига само сме трошили пари за избори. Ето в Украйна като им ги назначиха вижте как добре се оправят.
22
3
 
9
 
! Отговори
Пинокио на стероиди преди 1 година
ни управлява в момента. Конците му нещо са се оплели обаче та се налагаше да му ги разплитат.
21
7
 
10
 
! Отговори
До 29 преди 1 година
На това народът казва,...хвани единят удари другият...*** с Копейкин са еднакво противни с ВМРО на пишман войводата. И ДВЕТЕ ПАРТИИ СА СЛУГИ НА ПУТИН.....
20
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слугата на Боко Тиквата
19
0
 
16
 
! Отговори
Джамбазки преди 1 година
Наздраве момчета!
18
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АЗ Това показва, че ни правите на афроамериканци и двете страни имате същите интереси, но се правите, че нямате за да заблудите простолюдието.
17
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джамбазки го определям със старото име на гей с п започва.
16
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя пияният още не е съден че е шофирал пиян залян и едва не е затрил някой невинен. Та тоя ли уродливв образ ще ми казва какво е ок и кое не? Д ти се изплюч на кривата мутра.
15
3
 
14
 
! Отговори
АЗ преди 1 година
Никакви пари за наглите превозвачи, г-н министър председател! Никакви пари от нашите данъци за този с двете Бугати-та, собственикът на Биомет
14
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като не е Възраждане все тая.Това не разбирате.Няма значение коя партия ще е.Българите сме недоволни и накрая всички ще скочим върху тези,които ни говореха как сме се снишавали.Развявайте си украинските знамена в Украйна.