Синдикат на МВР за хората с различна сексуалност?

Идеята е на полицай от Враца
73
Синдикат на МВР за хората с различна сексуалност?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Синдикат на служителите на МВР за равенство и интеграция. Това е нова организация, която Петромир Генчев се опитва да учреди. Идеята е тя да защитава правата на хората с различна сексуална ориентация в системата на МВР.
Генчев работи като патрулен полицай във Враца.

„Аз съм бисексуален мъж със своето минало и понастоящем съм семеен с две деца. Не смятам, че миналото на който и да е човек трябва да бъде обект на обществено внимание и да те мразят заради това какъв си“, каза пред bTV полицаят от Враца.

Той е изпратил писмо до ръководството на МВР с предложение за създаването на новия синдикат преди няколко месеца. Все още няма отговор.

„Още никой не иска да се видим, да седнем и да започне разговор по темата. Това е показателно, че има проблем. В писмото като цяло представяме синдикати и неговите цели. Говорим открито за проблемите с дискриминация в системата на МВР“, обясни Генчев.

По думите му темата за различната сексуална ориентация сред работещите в МВР е тема табу.

Засега желание за членство в синдиката са заявили 7 души, които са хетеросексуални мъже, толерантни към различните.

Генчев не знае колко точно са хората с различна сексуална ориентация в системата на МВР, но се надява, че много служители ще се присъединят към организацията.

Той предупреди, че ще се обърне към съда и ще напомни за европейските директиви и международните договори, които България е подписала.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто иска да се гримира, да си сложи червило и изкуствени мигли, да обуе обувки с високи токчета... Ама устава не позволява..
51
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега правят синдикат, утре ще искада да се женят, да осиновяват деца, да ги правят обратни.Да не забравяме и случай в кой лесбийка съди клиника за ин-витро, понеже имплантирала мъжи ембрион, все едно клиниката знае пола. А пък тезата на обра.ната е, че не иска да отгледа изнасилвач на жени. Очевидно е преднамереността на тези хора и отношението им към другия пол и нормалните отношения.
50
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 53.....А къде са му нарушени на въпросния Петромир правата или в някакви документи нещо го ограничава? Права има както и колкото всички останали. Ама не, трябва паради да има, показии, да ни навират в очите специалната си ориентация, да им се обръща внимание, иначе не могат да живеят.
49
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, тия толкова работа за вършене имат, седнали синдикати да искат. Какъв му е проблемът на тоя, че бил в миналото си бисексуален? Нали сега има жена и деца, да си гледа живота и работата. какви специални синдикщати са му притрябвали и за какво? Сега и който не му знае миналото, ще го научи, ама обичащите го едва ли ще се увеличат. Слободясал народ......
48
3
 
12
 
! Отговори
SS преди 1 година
Тая държава съвсем пропадна !
47
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Май гейовете са много повече,но се прикрият като силни хетеросексуални и се срамуват и се прикриват като се женят" --- Тия неумности не важат хич. Говорим за обществото, а не кой от какво на теория го било страх. На никой не му пука кой с кой си ляга. Но като силово го разпространявате върху ДЕЦАТА, да не вземете да станете дървояди.
46
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България е страна, в която са незащитени правата на хората с т. нар. "правилна" ориентация, той търси подкрепа за тези от ЛГТБ....Общественото мислене и нагласи първо трябва да се променят, трябва да се водят дискусии, но не съм оптимист. Човекът или да се откаже от синдикат, или да емигрира в UK и оттам да съди България.
45
2
 
14
 
! Отговори
Д.ИВАНОВА преди 1 година
Това ми идва в повече, еми ходете си на гей паради и нямате работа в силовото министерство
44
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Генчев работи като патрулен полицай във Враца" - Може ли да кажете какво точно работи?
43
0
 
16
 
! Отговори
Те, преди 1 година
повечето от тях са със сбъркана ориентация по-принцип,така,че един повече или по-малко е без значение!?!Така,че утре ако някой извратеняк започне да си го показва или размахва, например, пред училището,където учат децата ви,и вие решите да сигнализирате на 112,очаквайки помощ,съдеиствие или намеса,най-вероятно ще ви отговорят,че в момента съставът е на синдикално събрание по-линия на обратните в МВР,и няма кой да реагира на сигналът ви!?!Рашков,Рашков,какво доживяхме,чухме и разбрахме?!?
42
0
 
10
 
! Отговори
Тоя бърка преди 1 година
Сексуална и професионална ориентация. Ако си вадиш хляба с лявата си сексуална ориентация, тогава ще можеш да говориш за синдикат. Но ако човекът има предвид *** бав ането на тираджиите по пътищата, това си е законно основание за синдикат на полицаите с такава ориентация.
41
9
 
2
 
! Отговори
Синята лампа преди 1 година
Крайно време беше. Ние различните и еднаквите от структурите ще се отблагодарим
40
2
 
14
 
! Отговори
мак преди 1 година
Не иска да е обект на обществено внимание, но парадира с ориентацията си, дори основава синдикат. Как да го разбере човек? Какво ще постигне в синдиката, освен че ще хленчат, че са дискриминирани?
39
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДО 43. Може човек да е психично здрав сам в дома си, но хомо са заплаха за обществото, защото въвеждат джендърски директвити, политики за смяна на пола още на деца, при това без знанието на родителя, хомо обучение и хомо книжки още от детската градинка, как Гошко може да си играе с чушлето и с това на Пешко. Пропаганда по телевизията, мъж брада на Евровизия, наемане на обр.тни в компании,квоти за награди... Определено е болест и стремежът да направят всички други като тях е заплаха за обществото
38
4
 
33
 
! Отговори
Трак преди 1 година
Кой ги интересува с кой си го слагаш и с кой спиш и с кой се натискаш бе ***-ДЕ:-РА-СТ Врачански ??? Ти за кво си там ? Да бъдеш ченге и да спазваш обществения интерес или да дълбаеш дъното да си провокатор и да печелиш пари щото е модерно да си изврътеняк и да пледираш с кой си го слагаш . Върши си работата и си налягай парцалите . Ако не ти отърва марш навън
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Той предупреди, че ще се обърне към съда и ще напомни за европейските директиви и международните договори, които България е подписала." Да вземе, да си избърше дупето с тея директивити. Подписваха ги Сергей, с подкрепя от царя и нас за ТЕЯ РАБОТИ никой не ни пита!!!
36
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Медицината определя кое е заболяване и кое не.Преди се приемало за заболяване и много грубо са се отнасяли към тях,особено цръквата и тоталитарните режими.Сега медицината го приема за нормално заради основаната дефиниция за психично здрав човек.А тя е много проста: Психично здрав е всеки,които не е заплаха за собственото и здравето а околните.Например един човек в депресия може да се самоубие,шизофреник може да се самоубие и убие.Хомоаексуалния може да направи удоволствие на себе си или на друг.
35
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти можеби не познаваш хетеросексуален ,който да е толерантен защото в твоето обкръжение има много хомосексуални,които не искат да си признаят и се правят на мъже.Смешна работа.За един хетеросексуален мъж,хомосексуалните не са заплаха и конкуренция и няма причина хетеросексуалния мъж да не е толерантен.Това е като бившите пушачи отказали цигарите.Най-активни са срещу тютюнопушенето.Май гейовете са много повече,но се прикрият като силни хетеросексуални и се срамуват и се прикриват като се женят
34
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
то това като старият виц един господин се оплакал на патрулиращият полицаи че в градската градина има много *** АМИ ТИ КАККВО ПРАВИШ В НАШТА ГРАДИНКА му се сопнал той
33
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моето мнение е, че не трбява да се лъжат хомосексуалните, че това тяхното не е заболяване и отклонение. Все едно да се съгласим и да приемем за нормално да речем психологически или генетично отклонение, което води до анормалност в социален и физически аспект. Обществото нито не трябва да лъже, нито да се оставя да бъде лъгано. Да си толерантен и да търпиш са две различни неща, първото е пагубно.