Събев към превозвачите: Вашите деца ще се срамуват от вашите действия сега

Според него те са използвани за да падне правителството
15 май 2022 19:30, Нели Христова
134
Събев към превозвачите: Вашите деца ще се срамуват от вашите действия сега
Снимка: БГНЕС

Драги, колеги, вие сте използвани! Използвани сте да вдигнете температурата на напрежението и правителството да падне.. Така се обърна министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев към шофьорите пред Би Ти Ви.

Ние сме първото правителство, което заяви, че повече няма да сме васали, няма да сме зависими и поемаме нашия път на наезависимост. От този момент цялата пета колона, всички спящи агенти бяха актвирани, започнаха масови  протести. Превозвачите бяха използвани и те търсиха повод. В продълбения ние водихме много разговори с тях, какво точно трябва и как да се коригира, за да имаме добра транспортна система. 30 дни след 24 февруари те започнаха да се изнервят и изведнъж почнаха да ескалират техните искания, каза Събев.

Според него "петата колона", това са хората, които нямат интерес България да е независима от Русия.

"Драги шофьори, правителството на България ще продълци политиката на независимост да излезе от ролята на провинция на Русия. Вашите деца ще се срамуват от вашите действия сега. Пътувате и на Запад и на Изток, оценете къде искате да живеят децата ви - в Европа или Русия", обърна се отново той към шофьорите.

Руският капитализъм докара България - скапана инфраструктура, скапани училища, скапани болници и обществени отношения.

„Искам оставката на Магдалена Милтенова (б.р. председателят на Конфедерацията на автобусните превозвачи) и Йордан Арабаджиев (б.р. изп. директор на Съюза на международните превозвачи), защото това са хората, които са политически емисари на хората, които не искат България да бъде независима държава от Русия, добави още Събев. Той заяви, че няма да се подаде на шантаж и смята, че върши работата си както трябва.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
1
 
! Отговори
До118,112,116 120 преди 1 година
Пиши нещо различно,повтаряш се всеки час, Събев ще ти уреже хонорара бъди съвестен ***
114
0
 
1
 
! Отговори
До118 преди 1 година
Сладур, аз от 15 години не троша пътища в България, само плащам данъци ,осигуровки и лизинги в тази държава за да могат да крадат тези които защитаваш.За мен не се притеснявай, мисли на кого ще угодичиш след като ТЕЗИ си идат ,ще ти трябва друга тръпка.
113
0
 
1
 
! Отговори
Ха ха преди 1 година
Те били първото демократично правителствоЗнаем ви Кирчо лъжеца,Асен крадеца ,Корнелия измамницата приватизаторка, с вас са Слави простака на" господ ортака" с червеното ферари,Прокопиевата крадлива дружина,костовисти,седесари, ***, царисти, крадливи гербери всички ви обединява едно мото :ДА КРАДЕМ ДОКАТО ИМА, а лековерния народ ще плати пак.А ти Събев се явяваш говорителя и защитника на цялата пасмина Жалък си, дано поне лапнеш нещо от 10 милиарда кредити които изтеглихте за 6 месеца
112
1
 
0
 
! Отговори
превозвачи, не може преди 1 година
превозвачи, не може едни да плащат такси за пътищата които ползват не за да печелят...а други да не плащат защото печелят от тях ! ...
111
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз се срамувам от теб господин министър.
110
1
 
0
 
! Отговори
до 112 преди 1 година
Ами намери си по-евтин доставчик на части и документи бе, какво ревеш тук !? Нали си частник, разбираш ги тези работи ? Ти на какви цени трошиш пътищата в България, а други плащат ремонта за тях ? В Европа като шофираш плащаш колкото ти искат....
109
0
 
2
 
! Отговори
тъпи превозвачи преди 1 година
Ясно ли ,че фалитът също е форма за справяне с кризата! държавата помагаше на губещите отрасли при соца...вече няма СОЦ ...не ти ли е ясно искаш да си сам шеф...станал си !как реши че тези които не ти помагат са лоши стопани?
108
0
 
3
 
! Отговори
-_- преди 1 година
не може едни да плащат такси за пътищата които ползват не за да печелят...а други да не плащат защото печелят от тях ! ...
107
1
 
4
 
! Отговори
Мизерници крадливи преди 1 година
Всяко дете го е срам че Вие упрвалявате България! Глупавите какички и лелки които гласуваха за вас и за тръпчинката на Кирил също почнаха да се усещат че са сгрешили. Не всички, нешка Робева е нагледен пример. Простоват е народът, но вие сте прекалено нагли! Не сме имали по-нагли крадци за целия преход!!!
106
1
 
2
 
! Отговори
до 115 преди 1 година
Всяко дете се гордее с родителите си, дори и на мафиотите ! Не става дума за гордост, а за просията на превозвачите и за неразбирането им, че България не е в СИВ днес, за да им помагат, а в ЕС където конкуренцията е водещата форма за разум, а фалитът определяща форма на способностите !
105
2
 
6
 
! Отговори
До Събев преди 1 година
Децата на превозвачите ще се гордеят с родителите си, които отстояват човешкото си достойнство. Тези деца ще се срамуват от историята на държавата си в която Вие сте били управляващи. Тези деца днес живеят в лишения и мизерия заради Вас.
104
0
 
5
 
! Отговори
до 112 преди 1 година
Какво означава малка фирма ? Няма малки,няма големи,законите не ги разделят,не може едни да плащат такси за пътищата които ползват не за да печелят,а други да не плащат защото печелят от тях ! Нали законите са еднакви за всички ? Ясно ли ти е,че фалитът също е форма за справяне с кризата,а държавата помагаше на губещите отрасли при соца,вече няма СОЦ,не ти ли е ясно,искаш да си сам шеф,станал си,не можеш да се справиш значи не ставаш за това,как реши,че тези които не ти помагат са лоши стопани ?
103
2
 
8
 
! Отговори
Транспортьор преди 1 година
НЕКА ДА СПРЕМ ДА ХРАНИМ ЕКОНТ .ДРУГИТЕ КУРИЕРИ РАБОТЯТ НА ПОЛОВИН ЦЕНА.ДА ПРАТИМ СЪБЕВ В НАФТАЛИНА.
102
2
 
6
 
! Отговори
Един от онези които преди 1 година
Събев ,намести се на топло и не искаш да пуснеш кокала, но нашите деца са гладни а не твоите,ако спрат всички транспортни фирми да ползуват ЕКОНТ ще виеш на умряло ти, защото ние те създадохме.Всеки месец една малка фирма с 5 ,6 камиона ти снася над350 лв за доставка на пратки ,части ,документи и ти сега се бориш срещу нас.Наглостта ти няма граници. И от Рашков си по долен.
101
1
 
4
 
! Отговори
хахахаха преди 1 година
Вижте се само какви тъ'пи индийски капуцини сте ! Тиквата ви стана хубав, този който ви ограби дори и бъдещето за поколения напред, пр'остотията ви е достигнала своя връх, щом не разбирате, че грабежи извършвани с десетилетие, не могат да се поправят дори с година, маймунясвайте се още, лошо няма, на тези животни е "ампутирано" чувството за срам, не само разумът !
100
1
 
3
 
! Отговори
Кирчо преди 1 година
Айде да не ми протестирате, да не ви изгоня!
99
2
 
3
 
! Отговори
Киряк Стефчо преди 1 година
Всички киряк Стефчовци трябва да са страшно благодарни на Русия. Първо че търпеливо търпи обидите им. И, после, кажете, за какво щяха да говорят те ако нямаше Русия, с кои клишета щяха да запълват разговорите си, брътвежите си и виденията си.Стига заклинания моля!
98
1
 
2
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Боко е виновен!
97
2
 
10
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Абе Събев ти кумова срама нямаш ли? Не стига че плати предизбоната промяна на партия "Подкрепи Прокопиев" , плати си поста с 300000 ле и ми говориш за нормалност! Ти кво си мислеше че всичко ще тече по мед и масло и ще управляваш мбого години? Да не говорим за това че изправи пощите пред фалит за да нарастне многократно печалбата на фирмата ти! Дори и Сталин не се е справил с шофьорите , така че могат да доведат до оставка на кабинета!
96
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АМИ ДЕДКО СЪБЕВ КАК ЩЕ СИ ИЗБИЕ 250 000ЛВ ДАДЕНИ НА ПП- НИЕ НЯМА ДА ГИ ПУСНЕМ ДА ВЛЯЗАТ В СОФИЯ- А ПОМНИМ ЕДНИ ЛЕТНИ ПРОТЕСТИ И БЛОКИРАНИ МОСТОВЕ, БУЛЕВАРДИ СПРЯН ТОК В МЕТРОТО- А СЕГА НЕ МОЖЕЛО- ПРИ ГЕРБ МОЖЕ СЕГА НЕ МОЖЕ- ФАШИСТИ СА ПП