Събев към превозвачите: Вашите деца ще се срамуват от вашите действия сега

Според него те са използвани за да падне правителството
15 май 2022 19:30, Нели Христова
134
Събев към превозвачите: Вашите деца ще се срамуват от вашите действия сега
Снимка: БГНЕС

Драги, колеги, вие сте използвани! Използвани сте да вдигнете температурата на напрежението и правителството да падне.. Така се обърна министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев към шофьорите пред Би Ти Ви.

Ние сме първото правителство, което заяви, че повече няма да сме васали, няма да сме зависими и поемаме нашия път на наезависимост. От този момент цялата пета колона, всички спящи агенти бяха актвирани, започнаха масови  протести. Превозвачите бяха използвани и те търсиха повод. В продълбения ние водихме много разговори с тях, какво точно трябва и как да се коригира, за да имаме добра транспортна система. 30 дни след 24 февруари те започнаха да се изнервят и изведнъж почнаха да ескалират техните искания, каза Събев.

Според него "петата колона", това са хората, които нямат интерес България да е независима от Русия.

"Драги шофьори, правителството на България ще продълци политиката на независимост да излезе от ролята на провинция на Русия. Вашите деца ще се срамуват от вашите действия сега. Пътувате и на Запад и на Изток, оценете къде искате да живеят децата ви - в Европа или Русия", обърна се отново той към шофьорите.

Руският капитализъм докара България - скапана инфраструктура, скапани училища, скапани болници и обществени отношения.

„Искам оставката на Магдалена Милтенова (б.р. председателят на Конфедерацията на автобусните превозвачи) и Йордан Арабаджиев (б.р. изп. директор на Съюза на международните превозвачи), защото това са хората, които са политически емисари на хората, които не искат България да бъде независима държава от Русия, добави още Събев. Той заяви, че няма да се подаде на шантаж и смята, че върши работата си както трябва.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Събев аз последните 30+ години рядко съм виждал руски капитализъм в България,изключвам въглеводородите които бяха внос от Русия,ама ако следваме твоята логика това означава че цяла Европа е завладяна от него тъй като тя с малки изключения е зависима от вноса на руски горива и суровини!Европа е сбиирщина от петоколонници,така ли?
54
1
 
16
 
! Отговори
Чичо Том преди 2 години
До ЧеститоОбъркан си . Роби е имало в Америка, към тях се обръщай. Ние не сме роби а образовани хора, които искат малко достойно оцеляване. Чичо Том.
53
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя ползва същата дрога, все едно слушам Zеленски.
52
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези клоуни, рапъри и Чалгари са срам за България. Колкото по-бързо ги махнете, толкова по-добре за вас. Нема такъв чалгарски райх никъде по света.
51
3
 
19
 
! Отговори
злост преди 2 години
Проблема с Пощите, какво беше, апропо? Атака на Русия? Нима? Космически прах? Мъгла в нечия недообразовона глава? Или просто някой спечели?
50
8
 
4
 
! Отговори
До До43 преди 2 години
Има още един куп превозвачи на поща за да твърдиш, че Еконт е отзад. Еконт каква алтернатива е на външни пратки? Явно е, че само трябва да драскаш
49
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Вашите деца ще се срамуват от вашите действия сега."__________Биха се срамували само ако родителите им си стояха кротки вместо да ви бият шута.
48
2
 
21
 
! Отговори
Ясен преди 2 години
Фирмата ви Еконт,също е превозвач,здраво вози и ***,особено покрай частичния фалитна Български пощи!Жив и нагъл министър сте на транспорта!Лъжи,кражби,празни приказки и безплатни обещания за народа!Мумии в златни саркофази!
47
6
 
8
 
! Отговори
НАБЛЮДАТЕЛ преди 2 години
ГЕРБ ПОБЕДА!!!!!!!!!!
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички транспортни разходи се прехвърлят на крайния потребител! За какво реват? За тол такси? Що не реват по Европа, че там трябва да плащат? Или там минава...
45
2
 
20
 
! Отговори
До43 преди 2 години
Какво печели Еконт и какво печели Русия от блокирането на Български Пощи,викаш няма значение кой инкасира парата от тая ситуация,важното е да се търси ключа от мазето в Русия и да се обвиняват всички за "петоколонници"!
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен "Дали даима тол такси ли?-ами в цял свят има" --- глупости! В много държави (дори от ЕС) има единствено и само винетки! Тол такси има само замотделни съоръжения - мостове, тунели...
43
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А за пощите - прекалено апетитна хапка са за да останат държавни. Толкова имоти, толкова инфрструктура, толкова гарантирани клиенти... да видим само кой ще ги прилапа.
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честно казано даже не разбрах и за какво е спора. Дали даима тол такси ли?-ами в цял свят има. Значи и тук трябва да има. Дали да се финансират от държавата частни транспортни линии ли? Зависи. Ако се плаща на частна фирма да кара до село с двама жители веднъж седмично не е редно. Не може държавата да плаща гориво за цял автобус който върви празен. Ако е за повече жители тогава може да се подпомогне.Градските транспорти в градовете трябва да се подпомагат.Иначе ще настане хаос ако всеки е с кола
41
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А тези искащи да сме американска колония коя колона са?
40
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз да питам,кой е Главният печеливш от блокирането на "Български Пощи"ЕАД Руските хакери или лицето Николай Събев собственик на ЕКОНТ?Кой ще спечели от блокажът на пощите,Русия или индивидът Събев?Ама иначе хвърля с лека ръка обвинения към всички!
39
4
 
3
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
Малко време преди това и гръцките пощи бяха извън строя. И там ли виждаш неговата ръка? Как па у тая страна, всеки е професор по всичко?
38
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дре де , а тия превозвачи , които не получават от държавата субсидии . Как живеят?
37
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дари едни 300 000 лв и всичко ще е точно
36
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
18 пълен блокаж на държавата. Заслужават си.Държанието му беше сит на главния не вярва. Водещия горивата се вдигнаха. Тоя наглец сравнение с какво. Водещия мълчи като пукал.Заплатите, доходите???Протести до оставка. Спрете скапаната държава.