Борисов пита управляващите: Защо грабите българите?

Лидерът на ГЕРБ е на посещение във Велико Търново
Обновена: 12 юни 2022 13:09 | 12 юни 2022 12:30, Анисия Иванова
220
Борисов пита управляващите: Защо грабите българите?
Снимка: Facebook

"Защо грабите българите?”, попита експремиерът Бойко Борисов новите управляващи, визирайки високите цени на горивата у нас. Той отново припомни, че при "лошия Бойко" цените са били други и попита къде отива разликата от 1 лева на литър в момента

Лидерът на ГЕРБ е на посещение във Велико Търново. Там той посети музикално-драматичен театър „Константин Кисимов”, откъдето направи и изявление пред симпатизанти на партията му. 

Той отново припомни, че в деня, когато ИТН излезе от коалицията, в Банкя му спрели тока. "Газ няма, ток няма, вода няма", изброи той.

По думите му с такова правителство никога нито една магистрала не би могла да бъде построена. Според него няма пари за тези инфраструктурни поректи.

"Магистрала „Хемус” до Търново, ако не се беше случила промяната в кавички, днес щеше да е на чакъл”, заяви бившият министър-председател.

„Актуализацията на бюджета гарантира едно – липса на каквото и да е друго в държавата – саниране, за докторите, за учителите, за МВР. Те искат да си купят една голяма група от хора и да отидат на избори, каза още Борисов. Според когото умишлено се твърди, че ГЕРБ са против пенсионерите и младите семейства.Според него най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. "Ако приемете този бюджет, ви гарантирам, че няма да има следваща година. 2024 година ще е крах. Тези искат да остават по 40 хиляди на дете дълг", заяви Борисов.

Въобще нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление вече, каза още лидерът на ГЕРБ.

Днес бихме могли да оправим доста, но утре вече няма да може да оправим нищо. Година и половина е пустош – една къщичка за птички няма. Това и 30 години преди нас го нямаше, каза Бойко Борисов.

Той припомни и че остават още 15-ина дни, в които трябва да знаем къде ще отидат делата от специализирания съд – дали ще се върнат от начало, попита Борисов и продължи:

Знаете ли къде са машините за гласуване? Така ни измамиха всички. Аз съм „за” смесения закон - който иска с машини, който иска с хартиени бюлетини. Това е демокрацията.

Коалицията ни със СДС работи добре и ще продължава да работи добре. Надявам се, че ще успеем да убедим, че смесеният вот ще даде по-голяма представителност и възможност на повече хора да гласуват, каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не мислех , че някога ще гласувам пак за Борисов след като за последен път гласувах 2009 . Но Кирчовците промениха нагласите ми.
98
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълен пр-остак е тик-вата.
97
7
 
15
 
! Отговори
Хм преди 1 година
На този дебел джебчия снимката му трябваше да е закачена на всеки пазар и тържище и да предупреждава хората да се пазят от този герберски крадец!
96
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя ни краде 12 години а сега ни се подиграва!
95
6
 
28
 
! Отговори
Пич преди 1 година
А ти защо ги грабеше 15 години и защо все не ти стигаше?
94
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изказа се човека, дърпал България назад над 12 години. Никога повече ГЕРБ
93
13
 
6
 
! Отговори
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ СТРОЕЖ преди 1 година
Е "БАЛКАНСКИ ПОТОК....... НОРМАЛНИТЕ ХОРА СЕ РАДВАТ, КОГАТО НЕЩО СЕ ПОСТРОИ..!... ИЗВРАТЕНЯЦИТЕ ОТ ШАЙКАТА ОКОЛО РАДЕВ СЕ РАДВАТЕ, КОГАТО НЕЩО СЕ РУШИ И БОМБАРДИРА-КАТО УКРАЙНА НАПРИМЕР.....
92
8
 
14
 
! Отговори
Аз промяната преди 1 година
Кирето може да е гриндер, но излезе по мъж от Бойка кадъна защото ако Бойка беше начело на правителството още в понеделник щеше да е скъсала минискуса, да е получила остри менструални болки и да е хоспитализирана за идните два месеца.
91
5
 
18
 
! Отговори
Топ !!! преди 1 година
Най-големия е тоя австролопитек , комедийното му шоу продължава !!! Едно е сигурно Никога ама никога повече ГЕРБ !!!
90
1
 
4
 
! Отговори
Къщичка за птици преди 1 година
Чичо Пей, Чичо пей, вода от покрива се лей, кудкудяк, кудкудяк, курника е тесен пак;)))
89
9
 
4
 
! Отговори
хаха преди 1 година
Най хубавото е че кирчо в следващия парламент ще има по малко депутати от Копейкин.Лошото е че останалите 220 може да ги убеди със заделеното последната година.
88
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другари, светът се обърка тотално с падането на СССР. Съжалявам че не съм се родил тогава за да се гръмна и да си умра с идеята за един по-добър свят.
87
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коалицията щеше да е стабилна само с ПП и ДБ. Но суверена искаше БКП и ДПС 2 също да са в управлението. А сега ще върнат ГЕРП и оригиналното ДПС. Тая територия бъка от интелект.
86
13
 
5
 
! Отговори
хаха преди 1 година
Турси паток струва 3 милиарда, а сега за 9 дни изчезнаха 9 милиарда.
85
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва мащабна акция по национализация и актуализация на откраднатите милиарди от ГЕРБ ДПС СДС. Започваме от къщите за гости. Всеки, който фигурира като контакт в телефона на Борисов, Пеевски и Гешев да не се чуди и мае, да пише показания къде са парите на българския народ
84
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най големия грабеж е финансирането на турски поток
83
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов пита управляващите: Защо грабите българите?. . . . . . Едно време когато правихме литературен анализ, на това му казвахме риторичен (познат отговор) не реторичен (от реторика науката на приказването), но в новобългарския взик няма разлика! За това и няма разлика межди Баце правителство и Петков правителстео!
82
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти защото не ни крадеше бяхме 13 години последни по доходи в Европа и първи по кражба.
81
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е сега на власт пак са БСП и Гечев... чака ни хубава зима.
80
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най важните думи на г-н Борисов за грабежа на българския народ ще напише на показанията пред новия главен прокурор.