Борисов пита управляващите: Защо грабите българите?

Лидерът на ГЕРБ е на посещение във Велико Търново
Обновена: 12 юни 2022 13:09 | 12 юни 2022 12:30, Анисия Иванова
220
Борисов пита управляващите: Защо грабите българите?
Снимка: Facebook

"Защо грабите българите?”, попита експремиерът Бойко Борисов новите управляващи, визирайки високите цени на горивата у нас. Той отново припомни, че при "лошия Бойко" цените са били други и попита къде отива разликата от 1 лева на литър в момента

Лидерът на ГЕРБ е на посещение във Велико Търново. Там той посети музикално-драматичен театър „Константин Кисимов”, откъдето направи и изявление пред симпатизанти на партията му. 

Той отново припомни, че в деня, когато ИТН излезе от коалицията, в Банкя му спрели тока. "Газ няма, ток няма, вода няма", изброи той.

По думите му с такова правителство никога нито една магистрала не би могла да бъде построена. Според него няма пари за тези инфраструктурни поректи.

"Магистрала „Хемус” до Търново, ако не се беше случила промяната в кавички, днес щеше да е на чакъл”, заяви бившият министър-председател.

„Актуализацията на бюджета гарантира едно – липса на каквото и да е друго в държавата – саниране, за докторите, за учителите, за МВР. Те искат да си купят една голяма група от хора и да отидат на избори, каза още Борисов. Според когото умишлено се твърди, че ГЕРБ са против пенсионерите и младите семейства.Според него най-добрата актуализация на бюджета е оставката на правителството. "Ако приемете този бюджет, ви гарантирам, че няма да има следваща година. 2024 година ще е крах. Тези искат да остават по 40 хиляди на дете дълг", заяви Борисов.

Въобще нямаме никакви амбиции да се вкарваме в каквото и да е управление вече, каза още лидерът на ГЕРБ.

Днес бихме могли да оправим доста, но утре вече няма да може да оправим нищо. Година и половина е пустош – една къщичка за птички няма. Това и 30 години преди нас го нямаше, каза Бойко Борисов.

Той припомни и че остават още 15-ина дни, в които трябва да знаем къде ще отидат делата от специализирания съд – дали ще се върнат от начало, попита Борисов и продължи:

Знаете ли къде са машините за гласуване? Така ни измамиха всички. Аз съм „за” смесения закон - който иска с машини, който иска с хартиени бюлетини. Това е демокрацията.

Коалицията ни със СДС работи добре и ще продължава да работи добре. Надявам се, че ще успеем да убедим, че смесеният вот ще даде по-голяма представителност и възможност на повече хора да гласуват, каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
6
 
16
 
! Отговори
Един там преди 1 година
Най-големия крадец! Банкянската тик ва... Господ ще те съди теб!
78
7
 
6
 
! Отговори
безпартиен преди 1 година
държавата приехме от герб в добро финансово състояне - каза стефан янев в парламента.....къде са 9 милиарда-така и не можаха да обяснят кирчо и кокорчо, ако са пръснати по пера пак остават 650 млн. изчезнали - не стига че са некадърни, а са и наг-ли лъж-ци!
77
1
 
5
 
! Отговори
хаха преди 1 година
*** ли се е активизирала тук, че има такива бисери.Кирчо може да ви направи и по 2 хиляди лева пенсиите , но е важно какво може да се купи с тях. Да ви припомням ли , че при другаря Гешев пенсиите бяха по 30 хиляди лева, ама бяха 10 долара.Всеки може да тегли по 10 милиарда заеми на година, важно е кой ще ги връща.Дори и да сте безработен, отивате в първата заложна къща и ви дават 5 хиляди само с лична карта. Лошото идва като ги свършите след няколко седмици и като започнат да ви търсят.
76
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов не иска да има увеличение на пенсиитепредпочита пенсионерите да намаляватда има повече за тях
75
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Расист! Или пък не?
74
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боже боже тоя вече задава въпроси към себе си! Ми кажи бе Боко ,кажи защо ни краде 12 години?
73
10
 
12
 
! Отговори
Ture преди 1 година
Бойко ограби България долен наглец и бок ..ук си!
72
3
 
5
 
! Отговори
до 75 преди 1 година
РУМЪНИЯ НИ ЗАДМИНА ПОНЕЖЕ ВКАРАХА ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА. В БЪЛГАРИЯ КОМУНИСТИТЕ НЕ ДАВАТ ДА СЕ ПУСНЕ ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА И НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ НИКОГА. В РУМЪНИЯ ОТЛАГАТ ВЛИЗАНЕТО НА ЕВРОТО ЗА СЛЕД 10Г. В БЪЛГАРИЯ ОЛИГАРСИТЕ БЪРЗАТ ДА ГО ВКАРАТ, ЗА ДА ОГРАБЯТ БЪЛГАРИЯ ЗА НУЛА ВРЕМЕ. САМО ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯ ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ.
71
5
 
7
 
! Отговори
До БЕДСТВИЯ И АВАРИИ преди 1 година
Сладур, тоя бойко го видяхме през първия му мандат как гасеше един горски пожар на Витоша повече от две седмици. И беше много смешно - вечерта го угасят, на сутринта пак пламне (да не си помислиш, че е като пожарите в Калифорния, дето овъгляват всичко след себе си). А уж е пожарникар по професия.
70
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
България и Румъния като влизат в ЕС имат еднакъв процент дългове спрямо БВП.В момента България има 24% външен дълг, а Румъния 50% Тоест са изтеглили едни 100 милиарда за 15 години повече от нас.
69
5
 
7
 
! Отговори
до 72 преди 1 година
Канадците си купили малък самолет шест местен "Бийчкрафт" онлайн от София са го платили в Литва. Досурнали самолетчето с любезното съдействие на НАТО и го паркирали на летище Иново. Завили го с бризент.Само 6 места са подсигурени за излитане-Киро, Лена, Асенчо,Минчев,Гьуров плюс пилота (няма да е Радев сигурно). Рашков бил много възрастен и нямало да го вземат. Ще им видят задния номер на цървулите. Самолетът е арестуван понеже Рашков разбрал, че няма до го вмезат.Сега готвят нов план за бягство
68
5
 
10
 
! Отговори
Ибаси гаврата.... преди 1 година
.....крадеца вика ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!
67
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-голям грабеж от този при Бойко Борисов и ГЕРБ не е имало. Даже и грабежа, който ни спретна СДС бледнее пред грабежа на мутpите.
66
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А ти не грабеше. Само си вземаше злато и пачки от по 100 евро. Нищо и никакво вземане.
65
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да чакаме ли брак между ГЕРБ и ИТН?И кой ще е булката?Слави или Бойко?
64
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради грабежа при Бойко Борисов останахме последни в ЕС и даже Румъния, която беше след нас, ни надмина.
63
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Миналата седмица писаха, че вече не се возил Кирчо в на боко джипката, щото била 15 годишна, а си купили бронирано бмв за 1 милион модел 2021 година.
62
6
 
16
 
! Отговори
:) преди 1 година
О питахме 15 години Борисов и Румъния ни надмина с 300 и станахме най-бедни в ЕС, кеото преди Борисов не бе така, и най корумпирани - и там не бяхме първи и последни по раждаемост, първи по смъртност и ПОСЛЕДНИ по построени километри магистрали - ха ха ха а те му вярват - Македония направи магистрала от край до край в държавата си дето не е в ЕС.
61
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
?????? Крадецът вика Дръжте крадеца???!!!
60
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Около 300-400 милиарда потънаха в джобовете на мутpите в периода юли 2009 - май 2021 година.