Журналисти: С протест не се брани власт

Трябва да се върне хартиената бюлетина
16 юни 2022 22:52, Анисия Иванова
67

"Няма как с протест да се запази една власт. Една власт може да се запази с умно управление. Това, което се случи днес, е вследствие на неумното управление на Кирил Петков. Те имаха повече 6 месеца, а откакто са на власт, не направиха нищо, няма никаква реформа и внесени законопроекти в парламента. Има едни заклинания и уреждане на свои хора, бизнеси и кръгове", изтъкна журналистът Валерия Велева в "Денят ON AIR".

Тя добави, че поантата на премиера не може да бъде "не ни е страх от избори", а трябва да го е страх дали правилно управлява държавата. По думите ѝ управлението иска знания, опит, мъдрост и съгласие, а това не е успял да постигне Кирил Петков и екипът му.

"2021 година беше годината на голямата лъжа за България. Ето го резултата. Посятото 2021 година, го жънем сега. Трябва да има политическа мисъл, а политическа мисъл няма. Не става политика с маркетинг и реклама", каза журналистът Петьо Блъсков пред Bulgaria ON AIR.

Той попита защо толкова време няма приет План за възстановяване, а според него това е така, за да се допишат точки вътре. Журналистът заяви, че във високите слоеве на европейската политика се договарят на наш гръб, а Кирил Петков участва в тази уговорка.

Велева добави, че ще се стигне до момент, в който ще бъде внесено решение в парламента за сваляне на ветото над РСМ. Журналистът настоя, че премиерът не може да излиза да насъсква една част от обществото срещу другата.

Велева обърна внимание, че Петков е влязъл в политиката, прегазвайки Конституцията, а това му го е позволил президентът Радев. Тя добави, че управлението в момента е сбъркано като философия и не познава политическите правила.

Двамата журналисти се обединиха около позицията, че трябва да се върне хартиената бюлетина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
1
 
! Отговори
ТПТ преди 1 година
Платени клакьори, само минали покрай журналистиката.
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бре , голям рев за тая хартиена бюлетина ?! Що така ?! Изстинаха кебапчетата или се стопли бирата ?! Или свърши гората , та да отрежат клечици с необходимата дължина ,дето сочи реда с кандидата ?!ЕнтЕлегентния герберски и ДПС електорат вижда зор ?! Като щрака по банкомата не вижда ли зор !? Няма зор , ама няма и фалшификация - там е мъката ...
57
4
 
8
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Освен хартиената бюлетина , може да върнете и крепостното жителство ! Кой ви излъга , че тези са журналисти?!
56
3
 
6
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Журналисти ?! Хайде да не обиждате общността !
55
2
 
1
 
! Отговори
az преди 1 година
До анонимен Това не е първия "протест" на управляващи! Преди се наричаше "контрапротест"?! Практикува се от БСП и Румен Радев вече доста години!
54
6
 
6
 
! Отговори
кой преди 1 година
Журналисти?
53
4
 
12
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Усетиха накъде дyха вятъра и изпълзяха от дупката !
52
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
петьо блъсков журналист? ОТКОГА? Този сайт и телевизия вече не криете кой ви плаща?
51
7
 
10
 
! Отговори
българин преди 1 година
Тия и двамата са *** на Тиквата и на Дръндарския професор !
50
3
 
15
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 година
До 46Аз затова се отказах напълно да гледам Канал 1, БТВ и Нова. Защото манипулират хората. Новините им са като две капки вода - едни и същи. Снощи по 7/8 пред Крум Савов Ники Василев каза - хазната е изпразнена. Дават обяснения на кое министерство колко били дали. Все едно да се каже - в този жилищен блок първи етаж изразходва толкова ток, втори етаж еди колко си и т.н. И като се събере сумата тотал - не се получават 9 милиарда, а 660 милиона по-малко. Даже и сумата им не излиза!
49
10
 
15
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
И ДВАМАТА СА ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТИ !!!!! ОБСЛУЖВАТ ОЛИГАРХИЯТА !!!!
48
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...петьо и мадам били журналисти, колко интересно....
47
16
 
13
 
! Отговори
някой си преди 1 година
Моля вече да не каните или публикувате толкова некомпетентни "журналисти", които работят в слугински медии.
46
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бе много го обича народа тоя Тошко Йорданов бе! Направо на ръце май искаха да го носят.. по-скоро да минат с крака през него!!! За какво му е жандармерия да го пази от народната любов, а???Вижда се кои са предателите на България!!!
45
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Копейкин го" евакуирали" с линейката.
44
19
 
32
 
! Отговори
Vip преди 1 година
На Кирчо и компания опозицията мафията и международното полужение им е виновно заради нищо правенето или глупавите им политики. Тези умни икономисти докараха 2пъти по висока инфлация в страната от средната за Европа. Тоталния лаици, които си мислеха, че държава се управлява лесно и те могат да го правят.
43
24
 
22
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Страх тресе ***, че секнаха далаверите с руския газ, на границата и в строителството.Тошко усети народната либоф.ГЕРБ/ДПС/*** И ИТН ако направят правителство, ще бъдат линчувани.Ей затова беше протеста - предупреждение.Депутати на *** и те минали в нелегалност ....бой ще ядат ...
42
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А с какво се брани - с измек.ярство ли като ИТН.
41
26
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Да обаче БТВ, Нова и БНТ се скъсаха да дават "протеста" на управляващите! Е, такова чудо не е било, управляващите да протестират срещу коалиционните си партньори и опозицията!
40
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мадам В знае как се брани власт.

Спонсорирани публикации