Журналисти: С протест не се брани власт

Трябва да се върне хартиената бюлетина
16 юни 2022 22:52, Анисия Иванова
67

"Няма как с протест да се запази една власт. Една власт може да се запази с умно управление. Това, което се случи днес, е вследствие на неумното управление на Кирил Петков. Те имаха повече 6 месеца, а откакто са на власт, не направиха нищо, няма никаква реформа и внесени законопроекти в парламента. Има едни заклинания и уреждане на свои хора, бизнеси и кръгове", изтъкна журналистът Валерия Велева в "Денят ON AIR".

Тя добави, че поантата на премиера не може да бъде "не ни е страх от избори", а трябва да го е страх дали правилно управлява държавата. По думите ѝ управлението иска знания, опит, мъдрост и съгласие, а това не е успял да постигне Кирил Петков и екипът му.

"2021 година беше годината на голямата лъжа за България. Ето го резултата. Посятото 2021 година, го жънем сега. Трябва да има политическа мисъл, а политическа мисъл няма. Не става политика с маркетинг и реклама", каза журналистът Петьо Блъсков пред Bulgaria ON AIR.

Той попита защо толкова време няма приет План за възстановяване, а според него това е така, за да се допишат точки вътре. Журналистът заяви, че във високите слоеве на европейската политика се договарят на наш гръб, а Кирил Петков участва в тази уговорка.

Велева добави, че ще се стигне до момент, в който ще бъде внесено решение в парламента за сваляне на ветото над РСМ. Журналистът настоя, че премиерът не може да излиза да насъсква една част от обществото срещу другата.

Велева обърна внимание, че Петков е влязъл в политиката, прегазвайки Конституцията, а това му го е позволил президентът Радев. Тя добави, че управлението в момента е сбъркано като философия и не познава политическите правила.

Двамата журналисти се обединиха около позицията, че трябва да се върне хартиената бюлетина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
7
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От кога на дъртите рукви им викате журналисти?
38
24
 
3
 
! Отговори
Фактите говорят преди 1 година
За какво руснаците ще подкрепят турците в тази външнополитическа цел, "Възраждане" си гледат интереса!Искат да махнат това правителство, възможно най-бързо!Няма никакво време!И За руските агенти в ДПС,ако това е така,цялата външна политика в Северна Македония, държава,която може да я гласуват да стане конфедерация примерно да е албанска част,сръбска и македонска да кажем.Косово(автономна област в Сърбия),която иска да се присъедини в Албания.
37
25
 
6
 
! Отговори
Фактите говорят преди 1 година
Турците имат интерес да присъединят чрез референдум Кърджалийска и Хасковска област да кажем,но тъй като ние нямаме адекватно правителство,те не го правят.В същото време,вие твърдите,че руски агенти диктуват на ДПС в политиката за тези да кажем области?! Руснаците тука за какво са идвали преди 150 години да ни освобождават,за какво сме им били сателит,за какво искаха ние да бъдем този,който ще бъде посредник на другите, тоест ние щяхме тоя турски газ,щеше да е български газ!
36
21
 
8
 
! Отговори
Фактите говорят преди 1 година
Вие слушате ли се какво говорите руски агенти в ДПС?!В протурска партия с руски интереси в България?!Алоооо?!!!Значи турската спрямо Украйна си е една,тя пак си продава байрактарите и си участва във военния конфликт в Украйна,но е против санкциите! Но това не значи,че Украйна вземе нещо от конфликта повече,няма например да си иска Крим,след като са помагали, финансирали да освободят Крим,Турция работи за себе си,тя е срещу Русия, не е с Украйна,за украинския въпрос.
35
52
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо ,Асен и тяхната тайфа -кумове, бой,гърл фронтове не се награха...*** БУЛГАРЕ!Събуди се!Тея ще ти вземат гащите,ще те на%%бът и ще отлетят!Недей да спиш,децата ти ще плащат за Кирчо и кокорчо
34
36
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не пазим властта с протеста, а пазим държавата от Русия и депесарските им слуги
33
52
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Киро ментата да си намери друга далавера, лапането на държавната софра свърши.
32
49
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
30 Има огромна разлика, Борисов подаде тогава оставка, а тези ПП лъжци хората ще ги излитат от властта с камъни!! Те ще загубят, отсега търсят, молят, купуват, пращат джипове, заплахи, за да намерят 7 рице в парламента, да които да останат на власт.
31
27
 
54
 
! Отговори
... преди 1 година
Валерия Велева и Петьо Блъсков?!Ами защо не добавят и Петър Волгин,Недялко Недялков,Бареков и цялото ято платени ***,обработващи общественото мнение по поръчки на мафията?...
30
48
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще се изпълни прогнозата на ГЕРБ за ПП, с лъжа дойдоха, с лъжа ще си отидат. Надяваме се, завинаги.
29
2
 
7
 
! Отговори
Банго Васил преди 1 година
Гласувах за НОМЕР 3... На хесента за кой номер да гласуваме?!? Ама с хартия кО може че таз машиН многУ сложну
28
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А да, да добавя... плакатите им ги раздаваха от няколко нарко джипа, тип " кубче" за да викат за ГЕРБ
27
50
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неумните излязоха да си защитят неумното правителство. Не може инфлацията да е галопираща, народа да обеднява с часове, работодателите да не могат да си плащят сметките, а в същото време това да се харесва! Няма логика, освен добро заплащане на калпак разбира се. А защо смятам, че протеста е платен ли? Защото не познавам истински избирател на ДБ, който би аплодирал БСП. Ей за това!
26
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А когато Барисов подаваше театрално оставка, дали не идваха автобуси с платени хора, който викаха " Баце на кого ни оставяш".Катя Анева, пресаташе на ВМРО, тогава репортер в БНТ, снима хора които казаха, че не знаят защо са тук ама щели да им дадат по 20 лв и сандвич.Коко Каменаров, тогава изп.директор на БНТ, спря репортажа.....хайде на имаме памет малко, госпожа
25
8
 
36
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Тия не са журналисти, а подлогги!
24
8
 
23
 
! Отговори
Bp преди 1 година
Власт се брани с всичко( с юмруци, ритници, танкове, и мн.др.).
23
16
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хартиената бюлетина може да се фалшифицира! Гарантирано и изпробвано от ГPOБ!
22
20
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато има живи комунисти и русофили в България винаги ще има корупция и нестабилна власт...
21
26
 
26
 
! Отговори
2-OCOCH3-C6H4-COOH преди 1 година
Хартиената бюлетина се оказа по-добра. При машинното гласуване възможностите за шашми са по-големи.
20
21
 
18
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
петьо блъсков и изрусената бабичка не са журналисти. Смърт на всички рашисти. Децата си ще погребете.