Братът на издирвания шофьор: Знам, че кара по-яростно, имал е ПТП-та

„Обича бързите скорости - и ето какъв е крайният резултат“
6 юли 2022 12:51, Елка Василева
85
Братът на издирвания шофьор: Знам, че кара по-яростно, имал е ПТП-та
Снимка: БГНЕС

Братът на избягалия шофьор от катастрофата в София Георги Семерджиев каза пред Нова тв, че семейството му се надява той да е жив. Няма връзка с него от вчера следобед.

Още по темата
„Майка ми е баща ми все още не са спали - това, което ни гложди, е дали той е добре. Ако е добре - ще си вземем последици, ще си научи урока, единственият проблем, за който се извинявам, е загубата на две момичета”, каза Божидар Семерджиев.

Божидар видял с очите си телата на загиналите. Когато разбрал за инцидента, отишъл на място.

„За загиналите хора, много се извинявам, такова нещо брат ми да направи по принцип не съм очаквал. Знам го какъв човек е, знам че кара по-яростно, но винаги е бил отговорен и не е човек, който би отнел живот. Возил съм се, карал ме е, никога не е претърпявал чак такова ПТП. Толкова тежко, чак има загинали. И преди е имал ПТП-та, но не толкова тежки. Обича бързите скорости - и ето какъв е крайният резултат”, разказа още братът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много няма да се съгласят но момчето не е виновно. При подобен инцидент до живот без право на замяна, майката и бащата плащат докато са живи на опечаленото семейство и вижте как всеки ще бъде морален и отговорен към обюеството. Наказанията са малки и всеки минава метър. То и аз утре мога да се наквася и да се кача на 200 коня като знам че ще лежа 5 години от които две вкъщи.
36
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей хора пълно е с такива амеби като този и брат му. Навсякъде са, няма закони и става все по-страшно.
35
0
 
14
 
! Отговори
Версатапен преди 1 година
Тоя е толкова изпържен и живее във филма, че чак не е истина. Инстаграмът му е verstapeeennn, това говори достатъчно... Всичко най-лошо му пожелавам
34
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извинявал се бил!!! Извинява са за два погубени млади живота, все едно иска път в метрото!!! ***
33
0
 
25
 
! Отговори
asfasfas преди 1 година
обичал бързите скорости, епа като е голям тузар да си наеме някоя писта и там да се състезава, аз обичам да стрелям ама не го правя на улицата ... за такива *** само смъртна присъда, доде е в панделата (ако въобще влезе там) все ще се мислят схеми да бъде изкаран, а горките момичета няма как да ги върнат от смъртта
32
0
 
17
 
! Отговори
байчо преди 1 година
Нека се върне смъртната присъда и да започне да се прочиства народа. За какво такива никому нужни *** като тоя наркоман/дилър/мутра да останат живи, след като са отнели два невинни живота? Няма смисъл според мен.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И едни бързи 2-3 милки обезщетения трябва да извади.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега поне 15 години няма да кара, но знае ли се, все пак в каква държава живееме.
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нароът трябва да вземе нещата в свои ръце и да даде заслуженото на този и К. Николов собственоръчно. Приемете, че правосъдие нямаме. Т.е., няма да бъдете съдени дори. Такива не трябва да бъдат в обществото.
28
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като чета излиянията на брат му и ми става ясно колко куууухи са цялото му изззродско семейство. Ще горите в ада, иззроди. За погубените млади животи и почернените семейства. Бял ден няма да видите
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 39 - За ядрен физик и дума да няма , но понеже ние сме Българи " ЮНАЦИ" и нашите критерии за "нормалност " са доста нанижени през последните 32 г. , ивсичко се свежда до татуировки , дрога и простотия , ще се задоволим и само с това да може да държи пътя - За повече не можем и да мечтаем !
26
0
 
32
 
! Отговори
оле преди 1 година
Добре.. нямаме ли някой добър човечец от тайните служби, който да.... знаете... 2 20 годишни момичета... шегувате ли се... не мога и да си представя какво заслужава този наркоман нещастен
25
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Георги Семерджиев, известен като Жоро Шопа. Дясна ръка на Ивелин Банев, известен като Брендо, който пък е дясна ръка на Боко Тиквата, известен и като Бойко Борисов. Бъдете сигурни че няма да го осъдят. Така както не осъдиха и сина на Лъчо Мозъка за убийството на Милен Цветков." ..........говориш за за двама различни човека. Сферявай си информацията. И да знаеш, може да се учудиш, но в света има хора с еднакви имена!
24
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой не очаква от един футболист да е с акъл на ядрен физик, но все пак трябва да е с достатъчно акъл да живее в общество с други хора. Тука и толкова няма. Тези братя са опасни за другите хора в обществото.
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Шуробаджанащината до това води. Но, манталитет. Остаряваме(осиротяваме) бавно, неусетно почти.
22
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво да каже брат му, знаят го какъв е, но си е техен. Сложно е. Всички семейства са така. В много фамилии има по някой див, мъчат се да го вкарат в общоприетите норми, но, трудно се получава. Жалко за момичетата... а за майките им... животът свърши.
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За пореден път показваме какъв народ сме. Май е най-добре да спечелим Евровизия догодина!
20
2
 
66
 
! Отговори
Иван преди 1 година
"единственият проблем, за който се извинявам, е загубата на две момичета? Убийството от кога се характеризира като "проблем". Млади хора, бягайте докато можете от тази ко-чи-на !!!!!!!!!!!!!
19
0
 
22
 
! Отговори
Off преди 1 година
Сигурно е карал с 40, най-много 50 км/ч.... И не е бил друсан с няколко вещества....
18
2
 
49
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
не били спали заради един из-род които са родили ами другите родители дали саспали да се връща смъртното наказание не трябваше да се отменя ама българскатадемокрация до това води от това човек не става даже и да се предаде