Бивш футболист на "Левски" е причинил тежката катастрофа в София

Георги Семерджиев е карал кола с фалшиви номера, има над 50 нарушения на пътя
Обновена: 6 юли 2022 08:43 | 6 юли 2022 08:43, Анисия Иванова
217
Бивш футболист на "Левски" е причинил тежката катастрофа в София
Снимка: БГНЕС

Шофьорът, който предизвика тежката катастрофа с жертви в София, е бившият футболист на "Левски" Георги Семерджиев. Той е карал кола с фалшиви немски регистрационни табели.

Той е с над 50 нарушения на пътя. Колата, която е шофирал, е идвала по бул. "Черни връх" от НДК в посока кв. "Лозенец".

Карал е с много над позволената скорост (50 км/ч). Преминал е на червен светофар, ударил се е в таксито, което правело ляв завой на зелен сигнал от бул. "Черни връх" към бул. "Арсеналски".

Още по темата

35-годишният Семерджиев е обявен за общонационално издирване, уточниха от СДВР. Загиналите момичета нямат отношение към инцидента, били са на тротоара, до асансьора и зад оградата, която възпира нерегламентирано пресичане.

Семерджиев е собственик на автомивка, намираща се на същия булевард, на който е станала тежката катастрофата.

През 2010 г. е задържан по подозрение за участие в манимулиране на мачове. Той е криминалнопроявен - има информации за участие в наркоразпространение. Информацията даде началникът на столичния КАТ Тенчо Тенев. Шефът на КАТ обясни, че шофьорът убиец не е спрял на червен светофар и е карал с висока скорост. Удря такси, става мелето и бяга.

Вследствие на жестокия удар са починали две момичета - на 22 и 26 г., които са се движели по тротоара.

Тази сутрин беше изтеглена таксиметровата кола.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


217
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
1
 
9
 
! Отговори
проверявайте инфото преди 1 година
Какъв бивш футболист на Левски, бе хора? Като ги пишат тия неща, поне да си направеха труда за една минута да проверят статистиката с мачовете, дето я има навсякъде. Този може да имал желание да става футболист, ама си е останал дотам. Бил някога в школата на левски, до 18-19 г. След това е играл шепа мачове на ниско ниво и 3 мача в Ботев на Христолов в годината на фалита - по времето на Пичоне, дето целия отбор беше от дебели италиански аматьори. После се отказва от футбола на 25, сещайте се.
149
0
 
11
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 1 година
Такива като тоя са навсякъде, най-често с БМВ-та за по 10-15 хиляди лева. Натискат да изпреварват, въпреки ограничението и като най-накрая ги пуснеш, защото никой не длъжен да пуска на секундата, пътят е за всички. И гледат лошо и засичат. Ама изкарвам пистолета и се отказват. Чудно ми е кога ли ще трябва да гръмна някой смелчага, че да обяснявам на *** полицая какво е станало
148
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За пореден път показваме какъв народ сме. Май е най-добре да спечелим Евровизия догодина!
147
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, сега обяснявайте колко пъти е бил хванат. Всеки ден ги виждаме тия "безсмъртните" по улиците - карат като ненормални, засичат, спират пред теб наказателно ако не ги пуснеш на секундата, изпреварват от дясно изключително рисковано и не спазват никакви ограничения на скоростта. И въпреки това продължават да карат и да имат коли, защото "имат човек". И като убият някого - защо стана така. Ми затова става. Защото аз ако карам с 20км/ч отгоре, ще ме глобят, те карат с по 50км/ч отгоре и нищо
146
6
 
8
 
! Отговори
хахаха преди 1 година
До Бай Тошо фен"При бай Тошо нямаше нито един наркоман в държавата !!!!", а да те питам отдел Наркотици знаеш ли коя година е създаден или по тошово време е бил ей тъй за цявт... то и престъпления не е имало, и кражби, и организирана престъпност, и проституция, ама видиш ли има цяла служба тежки престъпления... стига писали глупости нямало престъпления, а при Аспарух как е било ще ни светнеш ли, че ние тъпите не знаем... аман от смешници..
145
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съболезнования на семействата на момичетата! Сложете 10 спящи полиция на тая отсечка бе катаджийски та па на ри, колко още невинни трябва да умрат докато разберете, че никой не ви спазва знаците, защото сте корумпирани и всеки като го спрете се ръси с пари и си тръгва без проблем...
144
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата и обществото трябва да предприемем адекватни мерки срещу левскарите. Все крадци, убийци, ракетьори, измамници и пр. като оригинала им Васил Левски. Та такива са и последователите му на детеубиеца и конекрадеца Васил Кунчев - Левски.
143
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мисля, че трябва да се въведе смъртно наказание, заюото борисов, гешев, доган и техните *** желаят смъртта на България. Вижте телефоните на семерджиев и фирмата му дали са звъняли на каскет или сийки, вижте му номерата, арестувайте всичко
142
17
 
3
 
! Отговори
Kostas Linke преди 1 година
Какув срам е човек да се роди във Вуллгария и да бъде вуллгарос . Жалко за двете кори купелли . А този Семерзиев наследява и развива традицията на Лефски и на стария левскар и убиец на пътя -- Георгиос Аспарухас Гундио .
141
0
 
26
 
! Отговори
bgreality преди 1 година
цял живот ги гледаш и влагаш любов и твяо живот и стават на 22 и 26 хубави зрели хора и се случва това от "този".... Бог да ги прости. съболезнование на семействата им и Господ да е с тях
140
7
 
9
 
! Отговори
Бай Тошо фен преди 1 година
При бай Тошо нямаше нито един наркоман в държавата !!!!
139
0
 
10
 
! Отговори
Хахахаха до Бо преди 1 година
Не го оправдавам... Ама и ти и аз да сме пили и шмъркали цяла нощ ко Ше праим в случая?!?! Най-логичното е да бЕгаш бате... Просто като удариш една линия и кат не те спират софииката ти е като магистарала....Особено като си шмъркан и няма патрулки за теб.... Роя е с ме вере то... Отдавна можешеда го заключат.
138
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ако бяхме правова държава този щеше да отнесе един 9милиметров и готово хем евтино,хем възпитаващо!За какво ще го съдят,даже и доживот да е този нема се поправи!!!
137
1
 
22
 
! Отговори
Бо преди 1 година
Такива дето бягат от местопрестъплението и ги има на камери, трябва да ги обработват по бързата процедура, а не делото да се точи 5 години и най-накрая този да запали за Южна Америка.
136
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не го зная какъв е, от футбол не се интересувам, нито какъв тежкар е, пожелавам му да си получи заслуженото, 2 доживотни, причиняване на смърт при опасен рецидив, съответно да излезе след живи и здрави 40 години минимум. И бащите на двете загинали девойки да завържат познанства в затвора, в който ще е, за да може да гарантират още по-приятен престой.
135
13
 
2
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Абе мърсссоллл помня го още преди да отиде в Пловдив... Беше талант тогава. Караше Мерцедес W211 очиларка сива, та ти ли ще ми обясняваш за жорко бе?!?!? Познавам го откак беше без татуси.... Беше добро и стегнтато красиво момче.... Парите и връзките го развалиха. Спирам да пиша.Дано Бог му прости тази вечер. Сигурен съм, че съжалява...
134
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На семерджиев ще му отворят халката сега ахахаха. Точно така предизборно няма как да се отърве.
133
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Той е от Лефски и е вековен, вечен нарушител на закона. Крайно време е да се забрани на отбори да носят имена на национални герои. В Италия няма отбор Гарибалди, нито Мацини, а има Милан, Интер и т.н.
132
7
 
12
 
! Отговори
футболен спец преди 1 година
Мисля, че е редно на Левски да им отнемат поне 10 точки от актива за предстоящия сезон във Висшата лига на България по футбол. Те са възпитали у своя бивш футболист, долното и престъпното, вместо да го възпитат в спортните добродетели.
131
5
 
11
 
! Отговори
Хахахаха преди 1 година
Абе как да Ви го напиша по-ясно... Момчето си беше с връзки още докато риташе.... После отиде НА Запад у Люлин и Надежда, и всички патруллллки го знаеха. Той изззеба половината манекенки у Софето и си е ЦАР...Просто сега е утеппал две девойко без да иска, но ще се оправи. Не го мислете семерджиев.Он пари за адвокати и съдии има.Помнете ми думата!##