Майката на Хариет, загинала на бул. Черни връх: Обичаше България, не искаше да я напусне

Законите трябва да са по-строги и действащи, каза Диана Стефанович
Обновена: 17 юли 2022 20:45 | 17 юли 2022 19:51, Нели Христова
29
Майката на Хариет, загинала на бул. Черни връх: Обичаше България, не искаше да я напусне
Снимка: БГНЕС

Диана Стефанович е почернената майка на едно от убитите в зверската катастрофа на бул. "Черни връх" момичета. 21-годишната Хариет бе пометена от автомобила на Георги Семерджиев. Майката не пожела да напада избягалия след инцидента шофьор.

Още по темата

"Благодаря на хората, които организират протестите в момента. Да бъдем съпричастни, за да направим нещо и да няма такива неща занапред. Плаках, като видях хората на улицата. Смятах, че трябва да се направи църковно ритуалче там. Доста трудно ми беше да сляза на тази спирка там. Заедно пазарувахме с Хариет преди това, почерпихме се кафенце, сладоледче и отидохме на спирката на тролея. Прегърнахме се и се целунахме за последно. Помаха ми. Все едно го е предчувствала, стори ми се угриа. Каза, че ще слезе на предишната спирка на хотел "Хилтън", но имало само двама души там и затова продължила до другата спирка на "Хемус". Винаги ми се обажда, когато е на спирката и когато се качи. Този път не ми се обади. Когато изведнъж й се изключи телефонът, аз го предчувствах. Знаех, че е нещо лошо се случва", разказа Диана Стефанович пред Лора Крумова в предаването "На фокус" по NOVA.

"Този човек е могъл да бъде един достоен спортист и треньор, но за съжаление наркотиците не прощават. Аз съжалявам и този човек. Той е жертва на наркотиците. Аз обвинявам тях. Още не мога да осъзная какво се е случило. Благодарение на любовта, съм майка на четири деца. Имам трима сина, за всички е трудно. Тя не беше много лек характер, не търпеше несправедливост. Когато нещо не й харесваше, веднага го казваше в очите на човек. Щеше да започва работа в един магазин. Тя ме помоли за рождения ми ден на 27 декември да я заведа на дискотека. Обяснявах й какви проблеми могат да произлязат от нещо подобно. Исках да отидем в Холандия, но тя много обичаше България. Не искаше да напусне страната. Мислех, че навън пътят й може да бъде по-лек. Законите трябва да са по-строги и действащи. Много неща трябва да се оправят", категорична е почернената майка.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Помня го това момиче от социалните мрежи. Преди време, беше с паднала батерия на телефон и останала да спи в приятелка. Майка й я обявила за издирване. Ами замръзнах като видях същата снимка от онова издирване под тази новина. Мило момиче, трябваше да останеш на другата спирка. Мир на душата ти! И ние ще дойдем. Рано или късно.
22
3
 
9
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
Колко мъка има в тази майка. Няма думи, който да опишат какво чувства.Само 50 години затвор за този изверг и такива като него. И 30 години за ВСИЧКИ, които са го покровителствали, ако ще и до последния магистрат или какъвто и да е висш началник.
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Превенцията на престъпността е една от основните задачи на МВР и полицията С настъпването на демокрацията , това беше премахнато и сега им остана констатация и регистрации на престъпността, нарушенията .След това идват на ред ,безкрайни експертизи ,забавяне на разследванията с години и се стига до мижаво ,,правосъдие ,, А основното правило на правосъдието ,,Човек е невинен ,до доказване на престъплението ,,беше направо изхвърлено от ГЕРБ и Ц.Цетанов .Умишлено унищожаване на правдата
20
2
 
11
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Няма сила на света която да накара нашите некадърни премиери и министри за последните 30 години да предприемат елементарни стъпки такива неща да не се повтарят пак и пак и пак. Толкова са вглъбени в банковете си сметки и се стремят да набъбват, че нямат време да решат този проблем. Нито Винету, нито Киро Канадеца, никой. Други работи ги вълнуват тях. Като например да пращат оръжия за Украйна. Това ги вълнува. Пътния контрол им е последната грижа.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пингвина още държи властта!
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1 Коринтяни 3/16-1716 Не знаете ли, че сте храм на Бога, и че Божият Дух живее във вас?17 Ако някой развали Божия храм, него Бог ще развали; защото Божият храм е свет, който храм сте вие.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България правосъдие няма. Полиция няма - не работи. Съд няма. В България правосъдето е улично. И ози го пазят полицаите. Няма нищо случайно на Земята. Всяко нещо се движи от разумния свят за по нататъшното израстване на душите. Ако вие знаехте колко красива е душата и там откъдето идвате А вие знаете просто е изтрито от съзнанието ви, няма защо да сте тъжни.Вие ще обичате животът си хората светът и ще знаете че СТЕ ВЕЧНИ! ДУХЪТ И ДУШАТА СА ЕНЕРГИЯ- ЕНЕРГИЯТА Е МАТЕРИЯ. ТЯ Е ВЕЧНА.
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз обичам България. Онази преди 20 години. Хубава е страната богата. Хората обаче не са. Възпитание . Морал. Култура. Духовно израстване. История. Уважение. Ценностна система. Това днес го няма. И затова виновни са родителите политиката и самозабравилия се човек който не въври по Божия път. Кармата не прощава. Всеки сам избира животът си преди да слезе във физическото си тяло.Тялото умира.Човек не умира. Душата е вечна вижда и чува. Животът е пътешествие.Имаме много животи на земята.И Кармата
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 8, който цитира канадаСпри наркотиците
14
2
 
5
 
! Отговори
Инспектор Дюдю преди 1 година
Алоо, Рашков, престъпниците в Гугъл ли ги търсиш а те газят хора по улиците?
13
0
 
25
 
! Отговори
ОтНидерландияСлюбофф преди 1 година
Само можем да съжаляваме че свестните хора в България са подложени буквално на геноцид. И тука има напушени и дрогирани даже повече от БГ но те си се зобят кротко и унесено и на никой не му идва наум да лети със сто и петдесет по улиците в града защото всичко е опасано с камери като в Биг Брадър и полицията е срещу престъпниците а не с тях.
12
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срамота е как Радеф,Просто Кирчо,Боко,Курнито,Гешеф,Рашкоф и всички които ни плямпат по цял ден за всякакви промени се скриха и даже не отидоха на мястото на инцидента,за да покажат,че има държава на която и пука. Скриха се като мишки,каквито впрочем са и доказаха,че нямат интерес да се борят дори срещу обикновени наркоманчета и дилъри.
11
1
 
6
 
! Отговори
до 10 преди 1 година
Рашков събира доказателства, досъдебни производства, съдебни, надсъдебни и какви ли не "производства". Случаи има много, и случки има много както пееха НЛО.
10
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като цяло в обществото няма нагласи за справедливост. Ние сме си шушумиги.
9
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както е помлян тоя джипа и предимно отзад вероятно са му нанесли силен удар на кръстовището,че се спрял чак забит в асансьора на метроспирката до бордюра дето е огъната кабината и асансьора вътре в нея може да се правят изчисления кой след кой се е движел щот е имало и друг по тежък и брониран джип почти непострадал и с каква скорост,че така да го забие през таксито с късмет в движение,че само с отнесена част около преден фара,а на този джипа на трошляк станал,че още е излязъл без бронежилетка.
8
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо Рашков още не е излязъл с имената на виновниците? Защо Симона-вибрaтора и нейният пишман приятел се разхождат безнаказано? Какво трябва да стане, че дадена институция в България да си свърши работата?! Жалко за момичето, трябвало е да избяга в Холандия докато е имала възможност!
7
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мир на Душата на момичето! Ама, къде в момента е сигурно по света? В САЩ, Чикаго кварталите където финансово могат да си позволят да живеят нашите българи, техни съседи са чернокожи, които редовно се стрелят. В Канада марихуаната е разрешена от сатаниста Трюдо - какви са гаранциите, че някой напушен няма да насмете хора по улицата --- сега точно се води дело срещу подобен наркоман в Торонто, който уби много хора като умишлено ги блъскаше с колата си. Абе, пази Боже!
6
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не става само със закони. Няма хора и не достигат за КАТ МВР и т. н. Просто държавата гледа интереса и парите само на една върхушка а всичко останало или напуска страната или крета.
5
27
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според мен е съдба. Уж в България родена, а името й американско. Така и на много други. Кръщавайте децата си с български имена, красиви са.
4
10
 
35
 
! Отговори
Страна на мутрите преди 1 година
Бог да прости това мило момиче Хариет. Майката е сгрешила, че е довела детето си тук. В милиционерска България никога не е имало свобода и демокрация...