Приятел на Семерджиев изгорил в чували вещи от другата му кола?

Според съда, бившият футболист може да извърши друго престъпление
14 юли 2022 17:30, Нели Христова
44
Приятел на Семерджиев изгорил в чували вещи от другата му кола?

Приятел на Георги Семерджиев е събрал вещи от друга негова кола, натъпкал ги е в черни чували и ги е изгорил, съобщават от "24 часа". Това е станало 3 дни след катастрофата, при която бяха убити 2 момичета, за която Семерджиев е обвинен.

Още по темата
Мъжът отишъл в автомивката на бившия футболист и почнал да събира нещата от втората кола на Семерджиев. Тя била паркирана там. Натъпкал ги в 4 черни чувала и ги подпалил, се разбра в съдебната зала, където се гледа мярката за неотклонение на Семерджиев. Самият той не се яви, каквото право има по закон.

За чувалите разказа прокурорката по делото. Тя обясни, че за случая има показания. И обясни, че затова може да се смята, че ако излезе на свобода, Семерджиев може да извърши друго престъплнение.

Съдът го остави в ареста. Семерджиев е обвинен за катастрофата, при която загинаха Христина Дилева и Хариет Стефанович. Той карал аудито си на 5 юли вечерта, когато светофарът на кръстовището пред хотел "Хемус" показвал червено. Семерджиев дал газ и минал с над 120 км/ч. Ударил такси, на което било зелено. Джипът на футболиста се разцепил на две и едната част помела жените.Само месец преди това Семерджиев останал без швейцарската си книжка, защото бил хванат да кара на амфетамини. Тя се обаче била фалшива. Затова той е обвинен също за фалшив документ и каране надрусан.

Подведен е под отговорност и за притежание на амфетамини, открити в джипа, както и затова, че колата е била с фалшиви номера. Той има общо пет обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми тоя дето е запалил чувалите с вещите и той на топло за 10-15г., А семката поне 20г.!!!Иначе съда и прокуратурата да бъдат закрити!!!За кво са ми само да им плащам!!!
33
1
 
9
 
! Отговори
Кантон ZH преди 1 година
И ко? Тая автомивка си е стояла ей така безнадзорно и всеки може да влиза, излиза, да си пълни чувалчета...???И неам нерви вече да чета че му вземали швейцарската книжка. Той швейцарска книжка не е имал! Толкова е *** начина ви на писане, че спокойно може да напишете: От 5 юни шофира дори и без фалшива книжка. "карал надрусан" си е ок за фас почивката. Журналистическият речник изисква друго изрязяване.
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като му гледам нашарената глава и си викам: Тоя не е читав.
31
9
 
11
 
! Отговори
Мастило и глупак преди 1 година
Този на снимката си е фашист от ,,Възраждане".
30
0
 
21
 
! Отговори
Хм ами ? преди 1 година
Защо въпросния господин е имал достъп до вещи на обвиняемият? И полицията ако не знае как се води разследване да каже, ще й помогнем..
29
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и Гешев изгори документи от КТБ на вилата, ама си е още главен прокурор.
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственото хубаво нещо от цялата работа е че ченгелите са в стрес и не могат да оказват нужният съпорт на разни хора. Гледам незаконната автоморга между Горубляне и младост 4 около един Тир паркинг стопанисвана от Сашко сина на Митко милиционера,след катастрофата почти не работи, Валката пияницата наднича като сурикат през половин час, няма тълпи от зажаднели за боклучави чарколяци клиенти,абе без чадър си е опасно. Няма стойки, кеш пара и татуси. Глас майка.
27
1
 
5
 
! Отговори
Sadam husein преди 1 година
Пуснете го и му дайте награда мадарски конаник
26
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мен по ме интересува кой е покровителствал Семерджиев, .защото хич не вярвам набедената за негово гадже Симона Радева, да е човекът измъквалаго над 40 пъти от наказания за нарушенията на закона.Ако действително е агент на ГДБОП, кои са хората вербували го и за кои е работил? Именно тези полицаи са виновни за смърта на двете жени и трябва също да бъдат съдени.
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бащите на жертвите да не се шугавят като бит евреин а да вземат нещата в свои ръце. Делото ще се проточи докато се забрави както се случи с убиеца на Милен. Вашите съдии ще се шугавят и ще се чешат там дето не ги сърби. При първите пачки които им дадат ще се направят на много заети и делото ще продължи с години. И този ще се оттърве с няколко месеца арест.
24
0
 
26
 
! Отговори
Скоростта преди 1 година
вече падна на около 120км/ч.Да не стане скоро, че е карал бавно на задна и тоя с таксито го е засякъл толкова лошо, че му е разцепил Ауди-то.
23
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега ще точат делото 5 години най-малко и накрая ще го осъдят на 5 и ще излезе след 2 за добро поведение.
22
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе какво го мотаят, има две убити жени. Тея луди ли са?
21
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде трепете го тоя татуиран изруд и стига ни занимавайте с глупости. За приятеля му 20 години затвор за съучастие и чао. Кво ги мислите по 10 години ???? 2 момичета мъртви заради тоя наркоман и ние ще го търпим ? *** правосъдието.....
20
0
 
30
 
! Отговори
До хахахаха преди 1 година
Тоя не просто е укрил информация, ами е унищожил улики т.е. пряко и физически възпрепядства разследването....
19
0
 
20
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Много полицейски профисионално е унищожил вещите този"приятел"
18
0
 
19
 
! Отговори
До Сандо преди 1 година
Когато е подсъдим и са доказателства по делото няма право и да ги пипа даже... Изчезвай бе бакклук мутров.
17
28
 
3
 
! Отговори
Сандо преди 1 година
негови са си нещата може да ги прави квото си иска
16
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Личният доставчик на канадския тpaнзиcтop
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
в бг няма работеща система а камоли за този съучасник и прикриващ следите на това чудовище с 2 гънки. НЯМА, и нали разбрахте че вчера не се е явил в съда. Сега се започва голямата игра на разболяване и на неявяване. И така 5г