#ГаzWithMe - втори протест срещу зависимостта от "Газпром"

Недоволството е заради заявената енергийна политика от кабинета
252
#ГаzWithMe - втори протест срещу зависимостта от "Газпром"
Снимка: БГНЕС

Втори протест срещу поставянето на България в зависимост от руския природен газ ще се проведе в сряда.
Демонстрацията цели да изрази позицията на участниците срещу действия на служебното правителство, които според тях целят да върнат страната в зависимост от „Газпром“.

Протестът ще се проведе пред президентството. Организаторите изпратиха отворено писмо, в което призовават за отговори на седем въпроса, свързани с енергийната зависимост от Москва в контекста на войната на Русия в Украйна.

Това ще бъде втората проява на недоволство срещу служебния кабинет на Гълъб Донев, назначен от президента Радев.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още по темата: протестГазпром
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имам молба.Да им направите снимки на тези,които отидат на протеста,за да може когато си плащаме високите сметки да призоваваме Бог да ги накаже.Благодаря предварително.
123
1
 
8
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ПЛАНОВИ РЕМОНТИ НА ТУРБИНИТЕ СЕ ПРАВИ В ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ ОТ СИМЕНС , ВСЯКА ГОДИНА !!! ЗАЩО ТАЗИ ГОДИНА РЕМОНТИРАНАТА ТУРБИНА СЕ РАЗХОДИ ОТ КАНАДА ПО СВЕТА И СЕ СКРИ В ГЕРМАНИЯ ??? ВТОРАТА БЕШЕ СПРЯНА ПО ПЛАН НА ОПРЕДЕЛЕНА ДАТА И ОСТАНАХА 30 % ГАЗ ЗА ГЕРМАНИЯ !!! ЗАЩО ТАРИКАТИТЕ ПОЛЯЦИ КУПУВАХА ЕВТИН РУСКИ ГАЗ ПРЕЗ ГЕРМАНИЯ И НАПЪЛНИХА ХРАНИЛИЩЕТО СИ ???
122
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
136 с ток от гейзери човече. То на Киро ортаците измислиха че ще правим ток и топло от гейзери, дето ги имаме понеже в България вулкан до вулкана, видиш ли. Та на тоя системите работят с ток от гейзери. А на пазар ходи с новите електрически коли дето излизат по 200 от завода на Кире! Не го мисли. То така е като живее в Метавселената. Там даже баба му е гадже, ама той не знае.
121
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 140 "Дай да видим документите!" Продължаваш. Обясних ти вече, такива неща не се показват по форумите, а ВСИЧКИ, които са говорили по въпроса досега, казват, че Бъглария си е плащала навреме: Министър председателя, Шефа на БЕХ, Шефа на Булгаргаз и т.н. Личи ти тролействането от километри.
120
6
 
2
 
! Отговори
white star преди 1 година
Едностранното спиране на газа за българия след като газпром едностранно наруши договора с опита за промяна схемата за плащане е идеално условие за това българия да съди русия в арбитражен съд (не че русия ще изпълни решенията) и прекратяване на зависимостта от руски енергийни суровини. Евентуалното приемане на ултиматума за плащане в рубли и подписването на нов договор с русия от служебното правителство ще представлява национално предателство и продължаване на политиката на гербдепесе.
119
2
 
10
 
! Отговори
око корени п.дали преди 1 година
Снимката кърти. Умно-красово, застаряващо, безработно и безполово нещо. Това да не е сугестопедагог дето си търси клиенти по площада? На такова мяза
118
1
 
16
 
! Отговори
BBB преди 1 година
Повръща ми се от ДБ !!!
117
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
129 дай ги на министрите. Покажете ги по телевизията. Хайде, като сте толкова честни, покажете платежните. Нали плащаме редовно! Къде плащаме? В коя банка? В каква валута? Дай да видим документите! И искам да ми кажеш ако наистина плащаме в запорирана сметка, колко *** трябва да сме да си мислим, че ще получим нещо? В забранена и запорирана сметка ли сте плащали бе умнокрасиви? Вие сериозно ли сте изляли милиони от парите на данъкоплатец в пробита каца? Я да си кажете всичко. ВЕДНАГА!
116
0
 
0
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 година
До131 Свърши работа, хората почват да сравняват.
115
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя на фотото има странна форма на отвора на устата
114
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 134 "когато децата ти са кукли за кекс и като го погледнеш не знаеш момче или момиче гледаш" Жалките ти опорки предизвикват само смях.
113
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 134 Като се омажеш с аргуемнтите и спира да ти пука, а? Кофти си прикриваш зависимостите. Няма "евтин" руски газ. Защото Европа разчиташе на "евтиния" руски газ, затова в момента сме в тази ситуация.
112
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой май му се седи на студено тази зима :))) Абе хора , мислете малко бе , деца нямате ли???
111
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
128 ти де.би.л ли си? Не ми дреме нито за Северна, нито за Южна Корея. Но колко струва икономиката и това да си роб със западни джаджи, когато децата ти са кукли за кекс и като го погледнеш не знаеш момче или момиче гледаш? Викаш за пари си готов и нашите деца да ги направим на кукли за кекс, безполови при това. Така ли?
110
1
 
5
 
! Отговори
БАНко преди 1 година
ЗАЩО СЕ СПРЯ ЛЪЖАТА НА ,, ДЕСПОТИЧНА БЪЛГАРИЯ " И ,,ПЛЮЯ НА ПРОМЯНАТА" ЗА ПЛАЩАНЕ В РУБЛИ ??? , ЛЪЖАТА ЗА ФАЛИТ НА РУСИЯ , БЕЗ МИЛИАРДИТЕ ОТ ЕВРОПА ???
109
2
 
13
 
! Отговори
Дет то Америка преди 1 година
Сектантите на америка затри България ще се преброят. Мисля че трябва нормалните хора да се организираме и да направим протест против безумно скъпият газ от америка
108
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До БАЧКАТОР "Друга гатанка имам" Що бе, предната не свърши ли работа?
107
6
 
0
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Запомнете! Европа не дава никаква сигурност на държави като България! Затова Балтийските държавици, Полша, Румъния, Гърция са се насочили към подчинение на САЩ! Кой разбрал - разбрал! който знае повече - той може да обясни! Чук само знае, че поляците са изоставени от ЕС през ВСВ и затова почитат само САЩ! Гърция знае, че без САЩ, Ердоган ще им вземе всичките острови! Сега, че една Шайка без политически цвят и мирис е обвързана с руски енергийни мафии ви прави на мъмуни... И Бойко е там и Р. Овч!
106
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 127 "Доказателства" за платежни нареждания не се дават по форумите, моето момче и понеже това ти е ясно, е ясно също, и че тролействаш.
105
1
 
12
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 1 година
Друга гатанка имам- Гърция купува и руски газ и плаща 82$ зa Mwh общо, България не ще руски газ и плаща 300$ Mwh. Сега кои са по-умни - гръцките управници или Кирцата и асенката?

Спонсорирани публикации