Посланникът на Сърбия у нас: Най-важното е децата да са добре

Прави се всичко възможно да се окаже максимално качествена помощ
15 авг 2022 12:12, Нели Христова
6
Посланникът на Сърбия у нас: Най-важното е децата да са добре
Снимка: БГНЕС

Сръбският посланик в България Желко Йович каза тази сутрин, че в момента се прави всичко, за да се окаже максимално адекватна медицинска помощ на пострадалите при катастрофата на автобус с деца от Сърбия снощи на магистрала Тракия, предаде Танюг.

Още по темата

Йович посочи пред белградската информационна агенция, че сръбският министър на здравеопазването Златибор Лончар заедно с представители на посолството са посетили всички ранени сутринта и че работят за връщането на хората, които не са пострадали, по домовете им възможно най-скоро, предава БТА.

„На място се прави всичко, за да се окаже максимално качествена помощ на ранените, а хората, които не са пострадали, да се върнат по домовете си възможно най-скоро, което ще стане след приключване на процедурите и даване на информация на компетентни български институции“, каза Йович.

Той допълни, че все още не е ясна причината за инцидента и че компетентните органи в България работят по изясняване на всички обстоятелства. Посланикът допълни, че най-важното е децата да са добре и всичко да мине без сериозни последици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
4
 
! Отговори
Веселин 7112136860 преди 1 година
Така е ,Ваше Превъзходителство. Българите Ви помагахме по време на ембаргото с петрол,храна,цигари...Помагаме и сега на тези невинни деца.Защо обаче не ми помогнахте на мен,когато потърсих политическо убежище и ме принудихте да прося по улиците в Белград ,Пирот,Ниш,Ягодино...за да се прехраня? Малко реципрочност не би била зле.А ме знаете,защото бях в Посолството Ви в София 2019 г.отчаян. а нито руснаците,нито сърбите ме защитихте,а аз просто защитих Децата от ислямска педофилия и бях бит,аресту
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не се живеее без хеликоптори...
3
0
 
2
 
! Отговори
давай смело преди 1 година
До Анонимен напускай и без хелиптори бе..
2
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сърбия, албания, рсм, косово, гърция и румъния са български земи
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не, не е. това са българомразци по ген