Мартин Димитров каза къде можем да разтоварим американските кораби

Призова за решение
Обновена: 19 авг 2022 18:50 | 19 авг 2022 15:37, Росен Стойчев
7
Мартин Димитров каза къде можем да разтоварим американските кораби
Снимка: БГНЕС

"Трябва да се мисли за осигуряване на газа до края на зимата, а не до края на годината, защото ще бъде голяма грешка да смятаме, че кабинет, който ще дойде ноември, ако всичко е наред със следващите парламентарни избори, ще може да решава проблемите тогава". Това обяви в интервю за БНР Мартин Димитров, председател на Комисията по икономическа политика и иновации в 47-ото Народно събрание:

"Днес е много критичен и важен ден, защото служебният кабинет или трябва да намери по-добри оферти, или да приеме условията за тези седем танкера.

Още по темата
  Да, Москва нарочно ограничава доставките, за да вдига цените. Това е част от тяхната хибридна стратегия, така че тези седем танкера са на доста благоприятни цени. Самият служебен кабинет не казва, че са намерили по-изгоден газ, а казват, че няма къде да го разтоварят, но това също не е вярно, защото ревитусът в Гърция, терминалът за втечнен газ, беше разширен и има свободен капацитет и се надявам да не сме единствените, които не са разбрали, че можем да си купим оттам свободни капацитети".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малтинчо, и ти каквато си ..... ***... Вие нищо няма да правите, само ще плямпате, а служебният кабинет ще ви бърше зadnиka!
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбрах че известната с бедност страна България купува руски газ, чрез посредници. И хора са се обогатили от това с милиони. Освен това ще плащаме неустойка , нови милиони, според клаузата "Вземи или плащай". Няма такива ***, а, кой знае как ни се смеят по света. А този от снимката дрънка глупости, угодни на тези които се обогатяват.
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е американска кукла на конци изпразнена от съдържание. Всичко каквото говори защитава американски антереси.
2
0
 
1
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Мартине , танкерите могат да се разтоварят на гара Перловец ! Близко до акъла !
1
0
 
4
 
! Отговори
Нов преди 1 година
Мартинчо е абсолютен голям газ .