Сигнали от HelpBook: Улица в София като лунна повърхност

Ако видите нередност, подайте сигнал в платформата
20 сеп 2022 20:54, Анисия Иванова
19
Сигнали от HelpBook: Улица в София като лунна повърхност
Снимка: Helpbook

Сред многобройните сигнали постъпили в платформата на Helpbook.info на първо място решихме да ви запознаем с неволите на пешеходци и водачи на автомобили в район „Триадица“:

"Вече месец и половина частта от ул. "Васил Стефанов" в кв. "Манастирски ливади" - изток точно срещу сграда Емералд прилича по скоро на лунна повърхност, отколкото на нормална улица. Няма никакво оттичане на водата, всичко е кал и мръсотия и разбит асфалт на доста големи дупки. Истински кошмар е всяко минаване оттам и само си трошим автомобилите. Отсреща срещу сградата няма никакъв изграден тротоар, който да ограничава платното за движение на автомобили от пешеходците и преминаването е невъзможно без сериозен риск за здравето. Доколкото виждам всички инвеститори в района изгрждат частта от улицата пред сградите си, след като завършат строежа, но тук нищо такова не се случва. Очакваме да има поне някаква нормална инфраструктура.“, пише нашият потребител, като е изпратил и снимки да онагледи ситуацията.

Друг наш потребител е заснел в движение бус, придвижващ се по централен столичен булевард, който бълва след себе си гъсти и черни кълбета изгорели газове, което е в разрез с изискванията, като молбата е за издирване на водача и налагане на санкции.

Сигнализираха ни и за автобус на градски транспорт, който вероятно е в неизправност: "По линия на автобус номер 11 се движи жълт автобус, в който се забелязва задушаващ мирис на изгорели газове, шумът също издава неизправност. След 14 спирки свиването в гърлото и задухът са на лице. Хората чакат с нетърпение да слязат. Молим за незабавни мерки, пише авторът на сигнала.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
нема да ривете преди 1 година
ся ще събираме капачки пак ,тоя път за улиците,а за укрите-дебели пачки.Дъ живеи димукрадциятъ!
13
1
 
1
 
! Отговори
Anonymous преди 1 година
Пътя за с. Герман е асфалтиран офроуд. Постоянно минава тежка строителна техника и от кръпки е заприличал на марсианската повърхност. Нуждае се и от разширяване с 1 лента, защото многобройните камиони там нямат изпреварване както и плътните колони автомобили. Пътя го нямало никъде като документация. И какво от това?
12
1
 
6
 
! Отговори
Шкумбата преди 1 година
Руски пилот новобранец объркал курса посочен му от ГЛОНАС и минава над София. Поглежда улиците и се обажда на командира си... Тавариш командир над София съм... Ние тук кога сме започнали Специална Операция, че е бомбардирано толкова много. А пък командира ми казал : Еееех Валодя, те софийските улици са си такива от поне 10 години.... хайде идвай си че ще ходим да бомбим в Херсон..... а ако видиш едни бумажки да летят около тебе, туй са новите им самолети дето ги купиха от САЩ..... Бахахахахаха
11
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е то само една да е,с мед да я намажеш.Из целия град има такива улици.Моята не е асфалтирана от 40 години,цялата е в дупки и при дъжд става езеро.Ана на кметицата какво и пука.
10
4
 
1
 
! Отговори
Голяма орисия преди 1 година
Защо някои хора искат на мен цял живот да ми бъде зле, а не много добре?Защо някои хора искат нито една мацка да не иска да прави секс с мен?Не искат да съм много добре в живота и да нямам нищо постигнало и толкоз, нали това са идеите на някои хора?
9
4
 
1
 
! Отговори
Жк Банишора бл 41 преди 1 година
Ако е една супер ако са 10 ок, но целия град е като след война!! Няма 100метра равни!!!
8
1
 
0
 
! Отговори
ми нормално е преди 1 година
До Анонимен 4 В блица си имат един атила, дето много си го коткат!LUD та дрънка!Явно и тук е така!
7
2
 
9
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Новите квартали на столицата, като Малинова долина, Кръстова вада и др. са една ГМЕЖ. Всичко е презастроено ( не знам защо продължават да се издават строителни разрешения). "Улиците " са толкова тясни, че две коли не могат да се разминат. Да не говорим места за паркиране. Напливът на хора от провинцията продължава да нараства. Градът е заприличал на нищо. До този бар дак ни докараха управляващите след '90 год.
6
5
 
8
 
! Отговори
Гост преди 1 година
в София няма една равна улица
5
3
 
1
 
! Отговори
привърженик преди 1 година
До Анонимен 4 Ами ако е вярно?Ти врачка ли си?!
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тук новина ще бъде ако някъде изобщо има нормално изградена улица в новите квартали от които столична общна прибира милиони данъци от продажбите на хилядите имоти.
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"коментар" 1 ЯСНО ПОКАЗВА какво представлява тоя nponaднал сайт!!!
2
3
 
0
 
! Отговори
Обява преди 1 година
Разменяме бате Бойко срещу безплатен ремонт на пътищата и кака Корни срещу дърва и газ.
1
0
 
6
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Е , те това е София , а Вие драги , ако може се върнете на село , питайте Нинова и Борисов дали ще ви дадат дърва за огрев да не мръзнете , и си копайте двора и градината за да храните синове и снахи , вземете си имота , ако не са ви го взели фирмите фантоми , които по закон имат право , ама не е лошо по песента на македонците да им фърлите по един фишек !!

Спонсорирани публикации