Причинилият катастрофата на Околовръстното бил с 35 фиша за скорост

"Пътна полиция" пуска допълнителни автопатрули на пътя
Обновена: 25 сеп 2022 16:01 | 25 сеп 2022 15:25, Красимир Ангелов
96
Причинилият катастрофата на Околовръстното бил с 35 фиша за скорост
Снимка: БГНЕС

Шофьорът, причинил тежката катастрофа на Околовръстното в София тази нощ,имал 35 фиша за превишена скорост. Към момента не е установено той да е с други по-сериозни нарушения, съобщи инспектор Слави Лазов от "Пътна полиция".

Още по темата
Както е известно, заради скорост много над ограничението, спортна кола застигна и блъсна друга, като при инцидента загина един човек, а други двама бяха ранени.Водачът на спортната кола е отказал да бъде тестван на място за алкохол и наркотици.

По-късно е дал проба във ВМА.

МВР пуска допълнителни автопатрули по основните пътни артерии, за да осъществяват линеен контрол, съобщи още инспектор Слави Лазов.

Те ще следят за груби нарушения на пътя и агресивни водачи.

Причината са регулярните действия на полицията при празничните и почивните дни за контрол по републиканската пътна мрежа и автомагистралите.

Инспектор Лазов добави, че към момента движението е спокойно, като се очаква повече трафик при автомагистрала "Хемус" в района на тунелите. По граничните пунктове няма задръствания.

Още за тежкия инцидент вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
0
 
! Отговори
Убиват с Еко стикери преди 1 година
През 2021 десет минути след залепване на хологрмани оръжия на предно стъкло автомобила който карах бе включен за проследяване с цел убииство.Обемно ми блокираха съзнанието с цел челна катастрофа.. Спрях автомобила след разминаване .Залепих хартиен етикет пред холограмата за тех преглед- опитите за убииство престанаха. След получен сигнал от експерт на МВР за тежки увреждания след залепване на Еко стикер на лична кола бяхме увредени с майка ми от Еко стикер залепен без мое съгласие .
69
1
 
0
 
! Отговори
Убиват с ЕКО стикери преди 1 година
По получени сигнали се наложи да проучим използване на холограмни оръжия за манипулации на водачи. Подадох доклад до София 1997 във връзка с запитване за риск от холограмни оръжия в лични документи - КАтегорично искане за забрана . Ползват ги за тотално проследяване вкл обемно, за манипулации вкл разболяване.МНого тежки увреждания причиняват с холограмни оръжия на предни стъкла .В момента увреждат милиони водачи и пътници тежко вижте министри около Радев на пресконферениця от петък .
68
1
 
0
 
! Отговори
Експерти да гледат преди 1 година
Експерти да огледат с нагло престъпните видое терористични камери за обсебени с дигитлано хологрмани оръжия водачи..Виждат се перфектно по висока скорост и по специфични ясно видими като обемен облак обсебващи обеми около автомобилите и водача.Колкото по висока е скороста толкова по ясно видим и по голям е дигитално холограмния обем около водача. Вижда се и пред автомобила.Убииците ползват холограми на предни стъкла за обсебване.. Ползват хологрмани оръжия за УБИИСТВА.
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 67 "Въпросният господин" е карал с над 200, така че този в локалното по никакъв начин не е имал шанс. Ситуация , непостижимо сложна за едноклетъчно, неспособно дори колата си да паркира правилно...
66
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз имам 15-20 фиша за неправилно паркиране това нищо не означава, а въпросният господин ще го оневинят защото другия автомобил е излизал от ликалното и го е засякъл
65
1
 
5
 
! Отговори
Само 35? преди 1 година
Че това си е едно нищо за нашата полиция! И дължал само няколко хиляди лева глоби?Е, хайде сега, да не издребняваме! Убил някакъв си французин? Ааааааа, аман от французи, да не посмее човек да покара мощната си кола с 200-300....Да се забрани достъпа на французи до шосетата ни!
64
0
 
4
 
! Отговори
Angus преди 1 година
Поредния seliyo с Porshe , бате !!!
63
0
 
4
 
! Отговори
Angus преди 1 година
Поредния *** с Porshe !!!
62
0
 
7
 
! Отговори
комшия преди 1 година
живее срещу мен ,казва се Митко суха река бл.27 има лайновозка , жена му е хапана от пчели по джуките .сещате ли се ?
61
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не го защитавам, но всеки пътуващ редовно има фишове. Най вероятно не е знал за тях. Баща ми примерен шофьр, има два фиша на пробиране от морето от тринога. Ако не знаета на 50 км толеранс на триногата е 1,5 км. Това е държавен рекет.
60
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гнус! Докога ще ни убиват на пътя? И тоя ли като убиеца на Милен ще се измъкне? По добре да бяхме останали турска провинция.
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да го дадат на иранската морална полиция!
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Карането с превишена скорост = опит за убийство!
57
0
 
4
 
! Отговори
пуйката преди 1 година
Само 35 фиша без други нарушения преди обвинение от 3 до 15.Няма как ще си почива на топло май - 3 + 15 = 18 : 2 = 9 - 1/3 = 6 годинки точно.При образцово поведение втората половина в изпитателен на свобода.
56
0
 
9
 
! Отговори
Ердал преди 1 година
Пътно превозно средство,който удари отзад друго превозно средство с висока скорост било на магистрала или нормален път да се третира като умишлено убийство.Казвам това заради зачестилите пътни инциденти коли който се движат в лявата лента по магистралата биват претиснати от други коли джигити който не се съобразяват че пред тях има автомобил и също така има лимит на скоростта!!
55
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не го съдя момчето. Право си е. Просто държавата е такава. Нямаш страх от държавата и си правиш каквото си искаш.
54
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на всеки две седмици едно и също ,всеки ден ли трябва да стане ,пияни и дрогирани да ни убиват ,че евентуално МВР да разбере ,че в тях е грешката,защото убиват нормалните и после пак МВР тормози нормалните ,защото е по-лесно?
53
3
 
18
 
! Отговори
Българин преди 1 година
То един дрогиран уби Милен Цветков посред бял ден в центъра на София и още не могат да го осъдят. А за този французин - гаранция човека ще е на свобода до дни и няма да има присъда.
52
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Парите в Бг отидоха в най-простата прослойка хора, мутри, чалги и подобни. Този дето уби Милен Цветков с какъв умствен капацитет беше, никакъв, но мама на сватбата си поканила купища прокурори, съдии, които за 33 г. са на нивото на мутрите. Не се ли оправи правосъдието ще си копаем дъното. В момента, който плаща той печели. Полицията и тя закрилница на б.о.к.луците срещу заплащане, как да има справедливост, като няма органи. С докторите същата работа. Бойко съсипа България за 12 г.
51
0
 
23
 
! Отговори
Дежавю! преди 1 година
Дежавю! Тоя случай не се различава с нищо от предния случай - пиян и дрогиран уби 2 момичета! Тогава 1-2 акции на полицията и оп готово! Свършиха си работата. Сега пак ли? Ще се събуди ли държавата, защото има нещо тотално сбъркано!