Откриха изчезналия Александър, жив и здрав е

Открит е в труднодостъпна местност над Радомир
Обновена: 19 ное 2022 21:43 | 19 ное 2022 15:00, Анисия Иванова
275
Откриха изчезналия Александър, жив и здрав е
Снимка: БГНЕС

Намериха изчезналия Александър от Перник. Той е открит в труднодостъпна местност над Радомир от планински спасители. На място се очаква медицински екип.

Още по темата

Бащата Александър Цветанов съобщи пред БТА, че момчето е намерено в изоставен завод край радомирското село Червена могила.

Новината мигновено заля социалната мрежа Фейсбук, след като невиждана по численост доброволческа акция бе организирана в първите дни от изчезването на момчето.

Сашко изчезна на 11 ноември при разходка в местната планина Голо бърдо. В мащабната акция по издирването му се включиха служители на МВР, планински спасители и над 9000 доброволци - освен жители на областта, в доброволните формирования имаше хора и от други райони на страната.

Бащата на изчезналия Александър вчера обяви и парична награда за този, който намери сина му и го доведе при него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До КОНСТАНТИНОВГоспод има! Ха ха.. нали оттам идвате вие душата ви произлиза от Бог ама сте много фалшиви и лицемерни хората .Жалко.Сещата се за вашия баща само когато имате зор. Което означава че не ковид измамата с която ви лъжеха 2 години а духовната неразвитост е причина за състоянието на човека.Ех хубаво бе през 90 те поне имаше хора веселие музика ресторанти.. навън играеха деца сега нищо няма и вас ви няма.Господ има.
223
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименВярно е. Но ако е трениран. Няма невъзможни неща.В БОГА всичко е възможно. Единица са тези които умеят те живеят по *** начинн на живот - духовен ако разбирате какво искам да ви кажа мисъл дух материя... :)))Едно дете не може.Дори възрастен.Попитайте някой философ зъдрец езотерик те ще ви обеснят а и по тв дават. За мисълта.. който не чете книги..може и по тв. Аи.. Без хранd може..ама БЕЗ ЛЮБОВ.. !! Хората страдат от безлюбие
222
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименНа гроба храна не се оставя- тя е за живите.Подава се защото това е празник за душата и починалите живо присъстват на тези помени и задушница.Жалко за етеистите които не знаят как да зарадват починалите си близки .Нали! :) И понеже душата е енергия тя може да бъде навсякъде да пътува из астрала вижд ачува на нея храна не й трябва нито дрехи нито пари материята е преходна ДУШАТА И ЖИВОТЪТ СА ВЕЧНИ И ЛЮБОВТА. Аз недоумявам четейки тук колко умни хора има.Велико..ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ
221
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е театър без пари , а скроена ченгесарска далавера. Наближават празници. Перничани обичат далаверите , корупцията им е от времето на Соца. Те са с най много отвличания като град . От както не копат от кюмюро , влизат на тумби за работа в МВРс с измама се занимават
220
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До242. Наградата е отказана за пред журналята. В закона е казано плащането на откуп е рекет и е престъпление. От това следва и нотариуса от страх да не го подведат на съд , както и искащите откупа. В действителност подкупа ще се изпълни може и по малък да е, но няма да има гласност
219
1
 
14
 
! Отговори
Туриста преди 1 година
Ами вземете един случаен човек от улицата и го накарайте да намери така наречените диви плодове и шипки в гората.
218
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако има гробище на близо може да се е хранил с подавките останали от преди 2 седмици
217
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма угодия за панелния скот! Детето се намери, живо и надявам се здраво! Това е най-важното! Как е оцеляло и било ли е отвлечено ще разберете и вие, само спокойно с тъпите коментари.
216
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-хубавата новина от много време насам! Да е жив и здрав Сашко! Дано всичко бъде наред!
215
0
 
22
 
! Отговори
Роза преди 1 година
Детето е имало силни ангели-пазители!Пак ще може да рисува и да прави изложби!Да бъде благословен Бог и всички,които го търсеха и откриха!
214
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ей има Господ щом е живо.Бащата повече да не го губи като си гледа телефона.Много хора се молиха на Бог за това дете.Между другото сега разглеждах в нета,че там имало полуразрушена църква св.Илия близо до гробища точно както го описваха врачките.Може там да е бил и храна от там да е намирал.Той може да не умее да говори,но с рисунки ще си каже какво е станало и дали е бил отвлечен.Ще видим.Важното е,че е жив.Хубава новина:).
213
3
 
13
 
! Отговори
Уау! преди 1 година
Това дете е българският Беар Грилз.
212
0
 
28
 
! Отговори
ля ля преди 1 година
еее нещо добро накрая! адмирациии за всички!!! има и светлина!
211
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много се радвам за детето. Обаче цялата тази история звучи абсолютно невероятно и са прави хората да се съмняват вече във всичко. И май излиза, че Сашко е бягал от хората, които са го търсили. Спасителят каза, че са се засекли, гледали са се, и после е хулнал да го гони и хване. Една игра на криеница за Сашко.
210
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Слава на Господ, че детето е живо! Но не говорете глупости, че е бил 8 дни без вода и храна. Без вода човек може с много усилие да изкара 2-3 дни...не и повече. За храната е друго, но с с сигурност ще е изтощен и обезводнен!
209
4
 
13
 
! Отговори
Куку преди 1 година
Последно, това отвличане ли е?
208
2
 
48
 
! Отговори
Егати преди 1 година
Днес от много отдавна не се бях чувствал толкова приятно повреме на интервюто на спасителите.... истинско чудо, всички спасители бъдете вие и вашите семейства много здрави и щастливи, вие сте добри хора, истински поклон за вас!!!!!!!!!
207
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На всички, които им се струва невероятно да се оцелее 9 дни без вода и храна в гората, искам да им напомня, че детето не е било вързано все пак. Имало е възможност да намери нещо за храна или за пиене, дори и в минимални количества, колкото да го поддържат жив. Може да е растения, диви плодове и дъждовна вода. Ако е здрав физически и не се е случило нещо фатално, което да застраши пряко живота му, имал е шанс да оцелее при температури над нулата. Радвам се, че намериха детето, браво на спасите
206
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За пореден път доказахме защо сме най-мизерна, бедна и изостанала съветска панелна сателита в Европа. Народ от п*шман знайковци във в*нящите си панелки, всички доценти по криминология. Заровиха бащата в кал една седмица, а сега мълчат. Пийте ракийка в панелката, мизерници бедни.
205
2
 
35
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
абе не знам какво е станало...Верно че децата с аутизъм имат определени способности,различни от "нормалните" деца,но да оцелее само толкова време в гората без храна и вода?...Не знам...На мен обаче ми направи много добро впечатление,...бих написал че се почувствах горд и обнадежден за нацията ни от факта,че в издирването му са се включили 9000 ДОБРОВОЛЦИ !