Радиестезистът, посочил къде е Александър още преди 3 дни

Много въпроси около издирването на момчето все още са без отговор
20 ное 2022 15:54, Елка Василева
45

След намирането на 12-годишния Александър много въпроси продължават да са без отговори. Преди 3 дни радиестезист e посочил мястото, където вчера беше открито детето.

Още по темата
На 17 ноември в групата на доброволците е публикувано това съобщение: "Това са  моите нощни биолокации, които съм замерил чрез радиестезия и биорезонанс от последните четири нощи и ориентировъчния маршрут на малкия. Дано да са от помощ данните. Последната е в 00:00 17.11.2022. пулс 55, кръвно 71/110, температура 34,2, здравен статус 97%".

Мястото е претърсено, но без успех.

Екип на Bulgaria ON AIR се свърза с Ивелин Иванов, който през цялото време е в Търговище, а информация за детето получава през снимката му в медиите.

"Ние работим с махало, използваме физикален свидетел, ако работим по някое лице", разказва Иванов.

Освен че е посочил мястото, където е момчето, твърди, че разбирал и за състоянието му. Дори в деня на неговото откриване.

"Тази сутрин беше с най-ниските показатели. Температурата му беше паднала на 33,1 - пред замръзванe", посочва радиестезист.

Иванов твърди, че през цялото време Сашко е бил в гората.  Оказва се, че в България има още един радиестезист със същото име. От него също е търсена информация по време на издирването.

"Обажда ми се една дама, която се представи за служител на Община Перник и ми каза, че е изпратила полицаи на определено място, дали са правилни координатите. С този случай не съм се занимавал, категорично казвам, че нямам нищо общо", заяви Иванов.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ВладиСамо ВАНГА и СЛава Севрюкова могат да виждат на високо ниво! И в бъдещето. Те са избрани да бъдат канал за връзка м-у висшия свят дуповен и земния. За вас обикновенните хора които мислите на ниво материя и сте ограничени от физическото си тяло,дори не знаете елементарна физика законите и енергията при това че сте енергия.. ккаво да говорим. Има неща които са предопределени да се случат и такива които могат да се променят.
29
2
 
5
 
! Отговори
Дон Кикот преди 1 година
Той посочил но планинарите го намериха :) Логиката победи ясновидството. Има много други изчезнали деца да се пробва тях да намери и ще го признаем.
28
5
 
15
 
! Отговори
Бегай бе преди 1 година
9 дена горски, 9/10 човека за три дена са долу без вида и храна. А тоя малкия пил вода от изворите, ял шума и нищо му няма - айде у лево с тая жалка история моля!!!
27
6
 
16
 
! Отговори
Влади преди 1 година
Мда, както митът, че всички събития в света досега били предсказани, я от Нострадамус, я от Ванга. Ама след като са се случили...
26
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 17:Доколкото знам никой не е поискал паричната награда.Момчетата,които го намериха отказаха парите.Имаше статия по темата.
25
8
 
2
 
! Отговори
Комарджия преди 1 година
А оня ден в казиното един имаше бинго. Обаче не го видях да размахва махало, вероятно го е крил някъде.
24
13
 
2
 
! Отговори
До 29 преди 1 година
Защо оцеляват тези хора? Разбирам, ако впоследствие са направили нещо значимо за човечеството, но това рядко е така. От друга страна няма как да знаем какво ще излезе от техните внуци и правнуци. Разумът винаги се опитва да открие причина, а понякога нещата могат да се просто случайност.
23
1
 
9
 
! Отговори
:) преди 1 година
До Инженер - Старият даскал по математика в гимназията ни обясняваше, че повече отговаря на истината, ако се каже, че 2+2 е равно на "около 4", а не, че е "равно на 4".
22
0
 
33
 
! Отговори
Добре,че е живИздрав преди 1 година
По този гол баир ли не успяха да видят хлапето в продължение на 9 дена?! Ами че той Сашко бил бетер партизанин от "На всеки километър", бе!
21
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стюардесата пада от 10 000 метра и само тя оживява. След около 8ч и оказват някаква помощ и по късно специализирана. 3 японци,почти са били към средата на взрива и оцеляват, а хиляди други по периферно умират още на място. На Еверест умират дори много тренирани и по малко от тях, почти туристи го изкачват и оцеляват. Примери много.
20
1
 
8
 
! Отговори
От 13 преди 1 година
Та аналогията с мишия експеримент - Сашко вече се е губил и винаги е бил откриван.
19
6
 
19
 
! Отговори
Инженер преди 1 година
От близо 20 години си изкарвам хляба с точни науки. Но също така съм ставал свидетел на неща, за които точните науки нямат обяснение. Сблъсквал съм се със случайности сходими с това да уцелиш 6-цата от тотото и въпреки, че продължавам да приемам, че 1+1=2 в работата си, съм сигурен, че има условия, при които това равенство не е вярно.
18
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Две годишното дете ссно беше изкачило около 1000 метра нагоре. Лятото още по тежка трябва да е дехидратацията и по бърза, детето цял ден е без шака, има змии и други диви животни и са 8 пълни дни. По повод децата има повече казуси от възрастните за оцеляване. Пише ги с доказателства. Има неща, които са трудни за обяснение, а ни се иска обратното.
17
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стюардесата не е стояла повече от 24 часа и е открита. Този националния отбор на Аржентина падна са самолет в Андите откриха но са притичвали до храната в хладилника на самолета. И не са ходили пеш 7 км
16
1
 
6
 
! Отговори
Поява преди 1 година
До 19 ...И появата на майката след 2 години....Т.е. парична награда на нотариус,майката,радиестезисти...и всичко подлежи на разследване...
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За детето загубило се в гората бе лятото. За тези от земетресението е друго. Те за в неподвижност Стоят на топло. Запасите в организма са от значение.
14
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко и хиперактивен да си ти се доспива. Може да не ти се яде. Но ще заспиш , особенно ако си навън и паднат градусите. Постепенно хода се забавя, докато в един момент вървиш и спиш. След това търсиш да седнеш и така се унасяш в дрямка. А ако си с малко дрехи от студ на втория ден вече си трудно подвижен. На третия ден без храна си мършав без желание да ходиш пеша .
13
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Окол 2001г у нас в родопите две (2( годишно дете Абди беше намерено 8 дни след като изчезна с леки охлузвсния, лека дехидрарация и в добро състояние. Има деца и възрастби открити две свдмици след затрупване при зенетресение в добро или задоволително състояние . Там пак е,студ, влага,без вода и храна. Стюардеса от Чехия при катастрофа на самолет оживя единствено тя от 10 000 метра и се върна ба работа като земна срюардеса.Има докази 3 случая на хора били на двете ядрени бомбандировки в Япония.
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Два важни взаимосвързани фактора- паричната награда и радиестезиста/и.С тези фактори заедно с професията на бащата могат да насочат към една от версиите.
11
8
 
8
 
! Отговори
От 13 преди 1 година
От друга страна, ако не е осъзнавал, че е в опасност, вероятно тези 8 денонощия са минали в игри и забава. И пак е чудно, как се е справил със студените нощи.Наскоро четох за гаден експеримент с мишки. Пуска се мишка във вода и след има няма 10 минути, гризача се удавя. Ако малко преди това се извади и се потопи в същия съд с вода, се бори за живота си над 24 часа, само защото се надява, че някой пак ще и помогне. Странно нещо е жаждата за живот.