Засилено е полицейското присъствие на студентския празник

Акцията започва рано сутринта и ще продължи до утре
8 дек 2022 08:53, Елка Василева
10
 Засилено е полицейското присъствие на студентския празник
Снимка: архив, БГНЕС

Засилено полицейско присъствие ще има днес на студентския празник, съобщиха от МВР.

Ще има завишен контрол за използването на опасни средства, оръжия, боеприпаси, пиратки и фойерверки.

От "Пътна полиция" ще следят и за спазването на правилата за движение, употребата на алкохол и наркотици и превишена скорост.

Акцията започва още рано сутринта и ще приключи в късните часове утре.

По улиците и пред всеки нощен клуб ще има разположени екипи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Спомен 1972 преди 1 година
... те са наши братовчеди. Всъщност, основната причина за милиционерския среднощен калабалък били студентските протести по света по онова време, протести за демокрация.
6
0
 
2
 
! Отговори
.... 1972 г. преди 1 година
... от моята група отидохме в квартирата наедно от момчетата и там си спретнахме купон. От по-стари студенти бяхме чували с какъв аргумент оправдават този молоционерски калабалък по централните булеварди в празничната нощ. Няколко години по-рано група студенти следресторанта отишли пред входа на Зоологическата градина, която тогава беше в центъра на София, в южната част на градинката с паметника на Съветската армия. Настоявали пазачът да ги пусне вътре, за да освободят мaймyнuтe, защото те са...
5
0
 
2
 
! Отговори
1972 г. преди 1 година
След полунощ на тълпи излязохме от ресторанта към хотела, който тогава се наричаше "София". Днес е "Радисън". Намира се срещу сградата на Парламента. Тръгнахме по платното на бул. "Цар Освободител", който тогава се наричаше "Руски". От двете страни на това улично платно, в две дълги редици, на разстояние по около 2 метра един от друг стояха милиционери. Тихомълком стотиците студенти стигнахме до хотел "Балкан", който впоследствие стана "Шератон" и оттам - кой накъде. С още десетина човека от
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
правилно , къде ще сравняват да биеш пияни студенти с това да спираш нелегални на границата
3
1
 
2
 
! Отговори
сина преди 1 година
Урките така са се настървили, че несъзнателно са преминали руската граница и са на 60 километра от Москва. В града цари паника, започва масова евакуация към Сибир. Руската армия е в паническо и тактическо отстъпление в посока Омск. Байдън е предложил убежище на президента Путин в белия дом. Урките излязоха с декларация, че след превземането на Москва ще се насочат към Пекин. Двеста тридесет и пета украинска армия ще се отправи на запад да превземе Полша, Унгария, Чехия и Германя. Слава кокаине!
2
0
 
7
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
От град Левски съм . " Гарван , гарвана око не вади ! " . Подлиз , подмаз на крадците. Повече пари за хубавците и жените. Милиционери и деца на комунистическата партия и нейните фракции , които ни управлявате до ден днешен . Пазете се от емигрантите и не заблуждавайте единиците , които останахме репресирани и безумно бедни .
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-добре линейки вместо патрулки за препили и предрусали пред чалготеките.