Валентин Танев: В родната политика няма хъшове, а карикатури

Актьорът определи като отвратителна ситуацията в Народния театър
Обновена: 30 дек 2022 22:12 | 30 дек 2022 21:39, Красимир Ангелов
4
Валентин Танев: В родната политика няма хъшове, а карикатури

Актьорът Валентин Танев също направи своята равносметка за 2022 година, като я определи като изключително трудна. Но се надява, че всичко лошо е зад гърба му.

"Искам да напъхам в чувала всички лоши мисли и случки, да ги изгоря в камината. В момента съм много щастлив за две неща - отново играя в "Хъшове" и с Христо Гърбов възстановихме култова постановка - "Фенове". Върнах се към професията, това не е малко. Междувременно участвах в сериала "Войната на буквите", където играя една от главните роли", каза той в студиото на "Денят ON AIR".

"Много е важно, че продължавам да съм жив и да работя. Всеки ден се събуждам с благодарност към един професор от Израел, който ме върна към живота. Един гениален медик. Пожелавам на повече хора да имат среща с такива изключителни личности", добави Танев пред Bulgaria ON AIR.

Ходил е на турне в САЩ и Канада, а два дни след връщането си в България отново влиза в "Хъшове". И признава, че е станал по-откровен.

"Въобще даже и не играя. Опитвам да намеря истинския смисъл в професията и живота си. Когато се срещнеш с нещо, което те разтриса, би трябвало да си дадеш сметка, че всеки ден, в който се събудиш, е важен за теб", подчерта актьорът.

"В родната политика няма хъшове, има карикатури. Много жалко. Имаше надеждни млади хора, които имаха излъчване и аура. Постепенно се превърнаха в карикатури", посочи актьорът.

Той определи като отвратителна ситуацията в Народния театър, в който работи от 22-23 години. Такава унизителна ситуация за театъра не помня, изтъкна актьорът. И добави, че най-лошото е, че голяма част от колегите му се поддават на унижението.

Актьорът завърши с думите, че е много важно да бъдем близо до близките си, защото няма кой друг да ти подаде ръка в труден момент.

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Bulgaria ON AIRВалентин Танев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
7
 
! Отговори
Ще има ден преди 1 година
Народът се пробужда. Стани стани юнак...
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В родния театър има "кешове и пари от халтури". Рекламират мръссни бизнеси, хазарт. Станаха милиардери всички артисчета.
1
3
 
8
 
! Отговори
Alex преди 1 година
Евала. Вальо е голям.