Започва плащането на пенсиите от днес

В пощите – по график, преводите по сметки - днес
7 фев 2023 07:55, Елка Василева
20
Започва плащането на пенсиите от днес
Снимка: архив, БГНЕС

От днес започва изплащането на пенсиите чрез пощенските станции, което ще се извърши по стандартния график до 20 февруари (понеделник), информираха от Националния осигурителен институт (НОИ).

Преводите на сумите за февруарските пенсии по сметките на пенсионерите, които получават парите си по банков път, ще бъдат извършени днес.

Датите за всички видове плащания, извършвани от НОИ към осигурените лица и пенсионерите, се актуализират всеки месец и са достъпни през интернет страницата на института, рубрика „Календар на плащанията“.
(БТА, Борислава Бибиновска)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: НОИпенсииизплащане
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е и?
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 4 : Ти като чуеш пратка и първото, за което се сещаш е "от село". Това говори много точно за произхода ти. Може да извадиш човека от селото, но не може да извадиш селото от човека...
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 6 : Говориш за стотинки! Банковата карта е удобство, а удобството и комфорта струват пари. Толкова ли си мизерен че се жалваш за някакви дребни пари?
10
5
 
2
 
! Отговори
Сахар преди 1 година
Пенсионираните последните 10 години масово избират превода на пенсия по банков път.Аз лично не мога да си представя защо бих се редил на опашка и да се разкарвам до пощата, но съм много далеч от пенсия.
9
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
на пенсиите никой не им е длъжен
8
2
 
4
 
! Отговори
Започват... преди 1 година
...да дават пенсиите, и почват мрънкания. Това било, онова...Какво ли ще стане, ако не ги дадат. Аман от маргази, и Господ не може да им угоди.
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 6 : револют няма такси.
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Банковите карти са голяма далавера, обаче за банките. Това такси, таксички, ... И няма откачане. Монопол, въведен със закон. Накъде по-голяма далавера. И разни тука скачат под команда, че видиш ли, не можели да пазаруват от чужбина. Ами хващайте пътя, безполезни консуматори!
5
4
 
8
 
! Отговори
До 4 преди 1 година
А дядо Еконтий, дето се помъчи да фалира пощите? И да прънръсти пощите Еконтий? То не бяха сривове в системие, саботажи. Безумно две годишно бедствено управление на страната! Не се ли платят пенсии и заплати, държавата е във фалит. Ококорения ще е на съд!
4
2
 
10
 
! Отговори
до2 преди 1 година
Каква пратка да си вземеш- колет от село или изпратени пари по пощата от същия този пенсионер?
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пощите са бастион на герберастите, всячески се използват за манипулации,трусове и дестабилизация. Когато тиквата го изритаха от хранилката,спретна несъществуваща криза с горивата, като верните му лакеи дрямаха цяла нощ по опашки на бензиностанциите с предварително подготвени сандвичи . На всяка зареждаха по десет литра. Доста представители на пощите имаше,на ръководни постове. Шмекер е стария сикаджия. Вчера скимтяха,че нямало да има пенсии,днес друго
2
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
трябва да спрат да изплащат пенсиите в пощата и да задължат всички да си получават по карта. Като дойде ден за пенсии човек не може една пратка да си вземе от неграмотни бабишкери.
1
3
 
8
 
! Отговори
ВераСу преди 1 година
Притеснително е, че през месец се повдига темата за плащане/неплащане на пенсии. Тя Гърция така фалира преди години, изведнъж неможеха да плащат. Пари ли няма, заеми ли трябват, бюджет ли не е избран, видно е че има проблем. Показателен начин за решаване на проблемите в държавата през последните години е кораба ВераСу. Тоест потресаващо безхаберие. С тия популистки преврати и леви цели с десни методи и двуцифрени милиарди заеми за 10 дена, посоката не е вярната. То и аз искам черен хайвер, но...

Спонсорирани публикации