Бъдещо попълнение в ПП: Лена Бориславова очаква бебе

Новината съобщи Мирослав Иванов
Обновена: 16 апр 2023 10:47 | 16 апр 2023 10:30, Камелия Цветанова
834
Бъдещо попълнение в ПП: Лена Бориславова очаква бебе

Лена Бориславова и Мирослав Иванов от "Продължаваме промяната" обявиха, че очакват бебе. Младото семейство съобщи новината във Фейсбук. 

Още по темата


"С Лена и нашето малко човече напът Ви пожелаваме да сте здрави и благословени!", пише в профила си на Иванов.

Лена Бориславова поиска да се откаже от депутатското си място, но ЦИК не ѝ позволи.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


834
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
374
0
 
8
 
! Отговори
До анонимник 393 преди 1 година
Про'стакът си остава про'стак и не иска да се поучи от грешките си. А мои правописни грешки няма как да откриеш, защото не познаваш правописа и пунктуацията на българския книжовен език . Тълковен речник ли ще съставяш на неологизми, измишльотини от тебе самия. Кътай мозък само за себе си , нямаш в излишък , за да раздаваш ! Характеристики на лични качества на другите могат да правят само морално устойчиви и компетентни хора, а не такива, които надничат в чаршафите на някого. Забрави ли темата?
373
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До О, БожеееСамо тези, които нямат аргументи започват да се заяждат, обиждат и говорят за правопис а ти направи и трите... Ако не ти бяха изтрили коментарите можех да ти покажа поне 10 правописни грешки, но е меко казано безсмислено! В некЪв чат, където всеки пише от телефона набързо последното което ме интеесува е да му броя запетайките, смешно е! А "лишената от смисъл дума" означава "Хора, които имат навика да игнорират очевидните факти и като цяло не се славят с желязна логика" пасва ти ;)
372
3
 
9
 
! Отговори
О, Божеее преди 1 година
Този дето измислил нова дума , лишена от смисъл ( плоскоземец ) , продължава с демонстрация на нискочело същество. Абе , който и да си, ти не знаеш елементарен правопис и пунктуация на БЪЛГАРСКИЯ книжовен език ! Не признаваш пълен, кратък член на съществителни и прилагателни имена ! Браво ! Иначе имаме съгласие за нивото и мястото на изброените политически образи в обществото и провала на държавата. Ама чети и се учи повече ! Хайде със здрав!
371
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До равноподтавеност. А добър ден! Само, че плocкоземеца не загрява толкова лесно.. Явно трябва да му се обясни. За мен киро, асен, бойко, костов, доган, пеевски, прокопиев са си заслужили малките букви!
370
9
 
4
 
! Отговори
До 446 преди 1 година
И къде по точно забеляза да ме интересува какви ги върши лена и киро? Казах само факти и до какво са довели а именно курупция! С обидите си обиждаш себе си! Умните и успешни хора не го изтъкват, но плocкозeмeц като теб няма как да разбере..
369
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да е живо и здраво детенцето. Не понасям ПП, но децата са невинни. Лена е красавица и със сигурност детето ще е красиво. Дано да е и здравичко. Пожелавам й го от сърце. И да не се занимава повече с политика, твърде *** работа е за красива жена.
368
6
 
8
 
! Отговори
Дякона преди 1 година
Лена бременна, Просто Киро грее от щастие :D
367
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този вярно ли мисли да се бракува с нея?
366
3
 
8
 
! Отговори
Ь преди 1 година
Майко мила, та той изречение не може да напише правилно, а го бяха сложили за шеф на парламента.
365
3
 
7
 
! Отговори
Нали преди 1 година
Бат Бойко пак е виновен! Да си признае!
364
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нема значение, нали тя го ражда. Откъде да помни.
363
12
 
5
 
! Отговори
До 433 преди 1 година
Сигурен съм.. Затова на връх великден седиш по нощите да ръсиш глупости! Мъка мъкаа.. Сега ти е паднало, че от вторник пак с метлата..
362
10
 
3
 
! Отговори
До 428 преди 1 година
Хахаха ха.. Напълно си безсмислен.. Наспи се и виж на сутринта какви умотворения си драскал.. Лека ти нощ.. За *** нямам време!
361
1
 
1
 
! Отговори
Баба Айше преди 1 година
Честито! Момиче ще е!
360
5
 
7
 
! Отговори
До 426 преди 1 година
Че много ясно.. За да се направи "схема" за милиони няма да те вземат теб. Ще наемат хора специалисти.. Но явно и лена не им върши работа.. Що ли.. Може би заради издънката с законите за кевър и кпконпи, които конституционния съд отмени.. Както да е важното е да си ги харесвате и да им вярвате, че стават за нещо.. Незнанието е блаженство, бъди щастлив/а...
359
4
 
6
 
! Отговори
Неутрален преди 1 година
От коментарите тук става ясно, че по една или друга причина, българинът е брутално изтрещял и нищо човешко не му е останало .Надежда за тази държава ,за съжаление, няма .
358
8
 
5
 
! Отговори
До 421 преди 1 година
За разлика от теб проблеми с нервите нямам. Но виж, ти ако пробваш метода с ушите и стената то поне близките ти ще си отдъхнат... Един товар по малко ;) гледам дори си почнал сам да си отговаряш и хвалиш постовете.. Май не са нерви а диaгнoзa, сори..
357
1
 
4
 
! Отговори
Хейтър преди 1 година
Сега остава да разбера, кои са кадърните и умните за да започна да ги мpaзя.. Помогнете, защото където и да погледна виждам само некомпетентни с претенции, мутри, кандидат мутри или най обикновени продажници..
356
4
 
3
 
! Отговори
До Олеее преди 1 година
Нещо май те oпъвa нерва а.. Неща, които не са факти не коментирам! А за нервите, честно направи нещо! Примерно да се хванеш за yшите и силно в стената, може и да ти помогне.. От опит глава не боли, само г**.. лена ще потвърди ;)
355
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой няма право да говори от името на "Православието"!