Добрев за записите: Дълбока е жаждата за власт и от "записващия", и от "записаните"

Пазаруват депутати и се боричкат за постове, написа депутатът от ГЕРБ във Facebook
Обновена: 26 май 2023 08:35 | 26 май 2023 07:00, Анисия Иванова
93
Добрев за записите: Дълбока е жаждата за власт и от "записващия", и от "записаните"
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев коментира изказванията на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, че народни представители от ПП-ДБ са били записвани от Радостин Василев.

Бившият министър на спорта беше определен от Петков като "емоционално нестабилен".

"Дълбока не е държавата, а жаждата за власт и от "записващия" и от "записаните"! Тя ги кара да пазаруват депутати, да се боричкат за постове и като не стане на тяхното - да се обръщат един срещу друг. И накрая са им виновни "службите" и "дълбоката държава". Ало, Студио Х?!", написа Добрев във Facebook.

Още по темата

Снощи Кирил Петков от ПП заяви, че политици от коалицията са били записвани по време на работни срещи. Записвани са както на хора от „Продължаваме промяната“, така и от „Демократична България“.

Според него са използвани записващи устройства в централите и в сградата на Народното събрание, извадки от видеоразговори и телефони. Тези действия са работа на службите и "дълбоката държава" с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство“, заяви Петков.

А като инструмент за това е използван емоционално нестабилен политик – Радостин Василев, който се разследва от прокуратурата.

Личната му амбиция да бъде министър на спорта в новия кабинет и отказа го довел до емоционална нестабилност, смята Петков. По думите му Василев се е похвалил, че има лица от „тъмния сектор, който го подкрепят“. Неговата нереалистична надежда е да започне свой политически проект, като по негови думи помогне да взриви държавата, каза още Петков.

За днес от 11 часа Радостин Василев изненадващо обяви самостоятелна пресконференция, на която ще коментира разговорите за кабинет на "Продължаваме промяната" с ГЕРБ-СДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Странно,к.58. Нека се разберем кой е по-голям предател: този,който направи запис на среднощното заседание на ПП или тези от ПП, които още не съставили правителство обявиха България за колония и тръгнаха да я разпродават? И как Урсула обеща на Киро да заобиколи изискванията за влизане в Еврозоната, предявени от Австрия и Холандия, заради новото послушно и продажно правителство на Киро-Кокорчо-Габриел! ТАка че тримата и Пожарникарят да си носят кръста на очевидно несъстоялата се коалиция!
79
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За хора от ръководството на ГЕРБ - Д.Добрев, Сачева, Т.Дончев, Д.Атанасова изходът от този скандал е отказване от т.нар.коалиция с ПП като обречена и унизителна за ГЕРБ, а за ББ - подаване на оставка като лидер на ГЕРБ и депутат и отказ от политическа дейност. М.Габриел като пратеник на ЕК да анализира какво ще прави при положение,че тя няма да е представител на ГЕРБ и на забъркалия се в тази каша пожарникар от Банкя. ПП могат да кандидатстват за втория мандат,което те начело с Просто Киро и Кок
78
2
 
5
 
! Отговори
Ром"с преди 10 месеца
Дилянчо когато се появи на власт ,то зетепкваше,сега не можеш да му затвориш устата ..
77
1
 
11
 
! Отговори
Пепката преди 10 месеца
Тоя ако влезе в затвора, ще вдигна банкет. Гнусен, гнусен и нагъл
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Крадеца вика "Дръжте крадеца".
75
5
 
6
 
! Отговори
аман преди 10 месеца
И тая мома-неощипана! Га ийеди кютетата - не рева. Сега - гледай бобайко и барем като него не оревавай орталъка. Малко ,барем, на мъж се прави, че май от третия *** го докарваш.
74
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоя отдавна трябваше да е в затвора. Долара Хасково до топ 3 на най-лошите областни градове в България и уреди близките му, на държавни хранилки.
73
7
 
10
 
! Отговори
Алурков преди 10 месеца
Ти си дълбок,нахален,арогантен хасковски феодал,създаден от Банкята,за да го браниш когато е на онова място. 4.5 милиона евро!? Аланкоолу,как я смяташ аджеба?
72
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Няма особена разлика между делянчо, нинова.. копейкин.. все интриганти готови на всичко за повечко власт..
71
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Само ти ли не си жаден??? Мухлооо... имаш милиони!! МИЛИОНИ! а говориш за другите..
70
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
... и най-вече от коментиращия ги от Аскиу !
69
8
 
17
 
! Отговори
архитекта преди 10 месеца
Делянчо, човекът е без нито един ден стаж в частния сектор. Цял живот държавна службичка.
68
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кокорчо от записа: "Само да кажа имената са синхронизирани с посолството" - слуги, родоотстъпници, предатели, изменници, национални предатели!
67
2
 
5
 
! Отговори
до 58 преди 10 месеца
До Коментатор""и като сме започнали от "танковата касета"та до сега.На записи я караме.
66
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Значи когато пържи опонентите ти е "достоен човек". Когато и теб те мине по същия начин, вече е "емоционално нестабилен". Кире, Кирееее! Боко те оправи с ехидна усмивка: "само да не си се изложил". Става въпрос за това което са документирали на записите му заедно с Лена. Продължавам да твърдя, че навсякъде трябва законно да има камери. Дори в спалнята. Е, ама няма да ги има тези циркове и изнудване.
65
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До На Боко ЧекмеджетоПа те протестиращите са си за бой. Докараха ни Кирчо, Кокорчо, Гела, славчовите сценаристи с техните чалгарски език и манталитет, и т.н.
64
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тоз как ще го обладава Бай Ставри, не е истина
63
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До СтранноЗащото са от една порода. Къро го е казал в прав текст в изтекъл разговор с други двама какви са ПП и ДБ. Президента също мечтаеше България да има повече такива министри като Кики. Малко след това ги определи като"шшарлатани". Нищо странно.
62
7
 
8
 
! Отговори
До 60 -1 преди 10 месеца
Ти на Банкя викаш Барселона ли бе юнак?Тая къща гдето я измисли Гошо Бореца ? Или ,,истинското чекмедже"което стои отворено с месеци /датите на снимките/,за да го почиства чистачката!.....Нали ако беше истинско всичко ,чегъртащият Рашков щеше да покаже неопровержими доказателства ! А той замлъкна ,както Нинова с измисленият от не я ,,лош материал"!
61
4
 
13
 
! Отговори
Правилно! преди 10 месеца
Само да припомня, че преди по-малко от година за Кирчо и Асенчо дефектиралия Радостично беше "достоен" човек. Сега какъв е!? Няма по-големи наивници от тези двамата и Добрев, какъвто и да е, го е синтезирал много правилно в едно изречение.