Добрев за записите: Дълбока е жаждата за власт и от "записващия", и от "записаните"

Пазаруват депутати и се боричкат за постове, написа депутатът от ГЕРБ във Facebook
Обновена: 26 май 2023 08:35 | 26 май 2023 07:00, Анисия Иванова
93
Добрев за записите: Дълбока е жаждата за власт и от "записващия", и от "записаните"
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев коментира изказванията на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, че народни представители от ПП-ДБ са били записвани от Радостин Василев.

Бившият министър на спорта беше определен от Петков като "емоционално нестабилен".

"Дълбока не е държавата, а жаждата за власт и от "записващия" и от "записаните"! Тя ги кара да пазаруват депутати, да се боричкат за постове и като не стане на тяхното - да се обръщат един срещу друг. И накрая са им виновни "службите" и "дълбоката държава". Ало, Студио Х?!", написа Добрев във Facebook.

Още по темата

Снощи Кирил Петков от ПП заяви, че политици от коалицията са били записвани по време на работни срещи. Записвани са както на хора от „Продължаваме промяната“, така и от „Демократична България“.

Според него са използвани записващи устройства в централите и в сградата на Народното събрание, извадки от видеоразговори и телефони. Тези действия са работа на службите и "дълбоката държава" с цел дестабилизация и провал на преговорите за съставяне на правителство“, заяви Петков.

А като инструмент за това е използван емоционално нестабилен политик – Радостин Василев, който се разследва от прокуратурата.

Личната му амбиция да бъде министър на спорта в новия кабинет и отказа го довел до емоционална нестабилност, смята Петков. По думите му Василев се е похвалил, че има лица от „тъмния сектор, който го подкрепят“. Неговата нереалистична надежда е да започне свой политически проект, като по негови думи помогне да взриви държавата, каза още Петков.

За днес от 11 часа Радостин Василев изненадващо обяви самостоятелна пресконференция, на която ще коментира разговорите за кабинет на "Продължаваме промяната" с ГЕРБ-СДС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари