Бащата на съпругата на Къро, убита в ЮАР: На жена и деца не се посяга - изроди, злодеи

"От бизнеса нищо няма да остане, всичко свърши", твърди Петър Кочанов
Обновена: 27 май 2023 10:36 | 27 май 2023 09:42, Елка Василева
374
Бащата на съпругата на Къро, убита в ЮАР: На жена и деца не се посяга - изроди, злодеи
Снимка: архив, БГНЕС

Четирима българи бяха застреляни в Кейптаун преди дни. Сред тях са издирваният с червена бюлетина на Интерпол Красимир Каменов - Къро и съпругата му. Пред Нова тв говори бащата на убитата Гергана Кочанова - съпругата на Красимир Каменов-Къро. Това е големият български плувец от миналото Петър Кочанов, който сега живее в САЩ.

Още по темата
Петър Кочанов е един от най-добрите български плувци през 70-те и 80-те години на миналия век. Научава за смъртта на дъщеря си от служител в дома на дъщеря си.

"Тя беше най-добрия човек за мен, най-красивата жена. Загубата е огромна. По принцип е казано, че жените не трябва да се закачат. И децата. Но тези хора, които направиха това нещо, са някакви злодеи. Това мога да кажа", споделя той.

Гергана Кочанова е била модел. През 2007 г. заминава на снимки в Чикаго, където се ражда първият й син Красимир, кръстен на баща му.

"Сега внучето ми изпраща снимки. И казва "Най-добрата майка на света". Не мога да спра да плача…за всичко най-хубаво на този свят. Вие може да се обадите на други нейни познати да питате. Тя беше най-добрият човек. Най-прекрасното дете. Тя остави три сирака, прекрасни деца. Аз също израснах сирак и знам какво е. Имам само една дъщеря. Нямам 2, 3, 5. Тя искаше и четвърто дете да има, голяма любов. Мъката е огромна", категоричен е Кочанов.

Съкрушеният баща е шокиран от жестокостта на убийствата и погазването на неписани закони дори за мафиотските среди. "Не се посяга на жена и деца. Това са злодеи. Това са изроди, това не е човешко. Това не са хора. Но много предатели. Всички са предатели. Всички искат власт и пари. Както и в политиката, така и в това".

Тази година Петър Кочанов отпразнува 60-и юбилей. Издържа се като шофьор и сега се притеснява как ще се грижи за трите деца, останали сираци. "От бизнеса нищо няма да остане. В България, неговият бизнес, нищо няма да остане. Никой не разчита на това. Всичко свърши. Край. Ще го разграбят. Да. Ненапразно казвам, че всички около него бяха предатели. Всички. Той беше сам срещу всички. Това беше. Но беше голям мъжкар. Голям мъжкар. Много си обичаше децата", твърди Кочанов.

И допълва: "Защо жена? Защо жена? Какво общо има тя? Какво може да направи тя? Тя е един красив и добър човек. Нищо повече. Никаква власт няма, не може да вземе никакво решение, от нея нищо не зависи. Защото посягат на нея? Все пак в последните 100 години не вярвам да има такъв случай в историята, не само в България, но и в Африка, Русия, Италия, в Америка. Няма такъв случай. От нея нищо не зависи. Абсолютно. Той си решаваше всичко сам", казва бащата на Гергана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


374
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Прав е 258.Искаме да чуем гласа на жертвите, а не мненията и коментарите на мутрагенската рода. Тези не щем да ги чуваме, че са живи.
243
0
 
26
 
! Отговори
Язе преди 11 месеца
Размириса се в родната политика, взеха да спират кранчетата с парите едно по едно и се започна по старому с убийствата. Всички тези мафиоти са директно обвързани с политиците. Всичко става с чадъри отгоре. Чуйте записа на Кирчо, чуйте ги как разсъждават тези хора и това е в най-дискретния му вид, представете си като са на 4 очи за какво става на въпрос. И тези са вчерашни, мамини благи, какво ли си говорят другите, които са в управлението от десетилетия? Това е истинската мафия.
242
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Като му вземат незаконно подарените имоти на тъста от България - Петю Плувката, тогава ще настане истинският рев със сопполи на Петю Плувката. Не може да не е перял пари и да има имоти от зетя. Всичко да се конфискува. Проверка от КОНПИ.
241
0
 
0
 
! Отговори
Ава Ъй преди 11 месеца
Тъй, ама не е тъй. "Да, ама не."
240
23
 
5
 
! Отговори
ей олигофрен преди 11 месеца
До АнонименЧовека е на 60г и бачка шофьор, какви коли, апартаменти и прочее..Събрали сте се злобна и завистлива *** и затова ви яздат кой ви хване
239
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Мафиотите заплашват с посягане на семейството, децата и т.н. Къде е научил тези фалшиви мафиотски кодекси? Чел е някакви романтични книжки втора употреба от битпазара, любовни романи за мафиоти.
238
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Хванатият натясно мафиот може да е казал на нападателите: Ако ще ме гърмите, моля ви да гръмнете преди мене жената, за да не я оскверняват други след моята смърт. Така ще бъда спокоен. Изпълнете ми последното желание. Това е истинската любов. Тя е отвъд смъртта.
237
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Mи на мъже посяга ли се?!?!? Оправдано ли е да се посяга на мъж? Да се бие, да се убива, да се унижава, да се тормози? Оправдано ли е? Само жените ли ще имат правата никой да не ги закача?
236
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Жените са еманципирани и имат равни права, наравно с мъжете да загинат в гангстерската война. Той трябва да се радва, че заедно са загинали и ще бъдат заедно.
235
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Искаше мафиотската вдовица в бяло да наследи богатствата на мафиота и той да стане управител на богатствата. Жалък ревливец. Всички имоти в България трябва да се конфискуват, адвокатите в момента прехвърлят всичко в други офшорки. Нека да плаче извън мерцедеса този ***.
234
0
 
25
 
! Отговори
Не е баш така преди 11 месеца
"На жена и деца не се посяга - ***, злодеи"Ами не е така, явно не си чел или гледал за картела Меделин и Пабло Ескобар. Убива ли са цялата фамилия даже и домашните им любимци. Това е риска на този бизнес. Един от партньорите на Ескобар каза: Бизнеса с марихуана се прави с ръкостискане. Бизнеса с кокаин се прави с пистолет. За да те уважават трябва от време на време да взривяваш някои хора.
233
1
 
4
 
! Отговори
МВР СА ТЕРОРИСТИ преди 11 месеца
50 000 полицаи укриват свои колеги занимаващи се с Тероризъм в района на Профилакториума град Перник и до затвора Бобов дол в град Бобов дол , тези убиват по особено жесток и бавен начин, убиват Българи и никога роми!ТОВА Е ИНКВИЗИЦИЯ!
232
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Разрових из Нета за снимки на загиналата. Миската си е била баш за престъпника Къро и затова е споделила съдбата му. У нас миските се женят или за мутри или да футболисти, а на последните най-често приятелите им са мутри.
231
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Никоя мафия не е по силна от една държава" - Да, бе, ама ... Италия...
230
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До връща се 239 - Заплащало се било всяко зло - суматя и БКП, ДС, мутра, армейски крадлив генерал доживя до пенсия и като умря на 80 години, казваха, че "са наказани и затова умрели" ... аха ...
229
2
 
18
 
! Отговори
Баро Вкаров преди 11 месеца
Не ти съчуствам Кочанов!Ръката му отдава ,всекиму дължимото!
228
5
 
30
 
! Отговори
връща се преди 11 месеца
Бог да прости дъщеря му .Мъката по загубено дете е непрежалима ,но нека разбере мъката и на тези родители изпитали загубата на техните деца отровени с успешният ,,бизнес,,на къро .Всяко зло се заплаща ,не скърбят разплаканите майки и сираци от ,,бизнеса на къро.
227
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Човекът се надявал да очистят само зетя, та да може дъщерята да разполага с наследството. Не би....
226
2
 
58
 
! Отговори
Гражданин преди 11 месеца
От кога на мафиотите - казват мъжаги?А когато той убиваше родители на деца, и съсипваше чужд бизнес и тровеше нашите деца с наркотици, той не беше от лошите, а? Честен бизнесмен и скромната му приятелка,а?
225
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Еми те за това ги ликвидират такива за да им вземат бизнеса, разбираш ли начи