Кой ще наследи бизнеса на Къро?

7 дни след разстрела на Каменов фирмите му имат нов собственик
8 юни 2023 18:27, Нели Христова
32
Кой ще наследи бизнеса на Къро?
Снимка: БГНЕС

Общинският съветник от Криводол Румен Илиев става собственик на фирми от обръча на Красимир Каменов-Къро след убийството му, съобщават от “24 часа”. Той е управител на “Камекс Ка” - едно от трите дружества, в което официален собственик е Къро. Илиев е вписал това обстоятелство още през 2019 г. в декларацията си пред КПКОНПИ.

7 дни след разстрела на Каменов в РЮА Румен Илиев става собственик и управител на друга фирма - “Омега 69” ЕООД, която е наемател на общински паркинги в София. Тя също е на Къро, но формално е била собственост на бившата му съпруга Светлана, а след това и на приближения му бодигард Александър Младенов. Точно от него Румен Илиев купува фирмата, станала известна със скандала за паркинга до зала “Арена София”.

На 1 юни т.г. Румен Илиев купува и друга компания с много имоти под контрола на Къро - “Булрат” ЕООД, този път от Марио Христов, който е управител на един от боксовите клубове, регистрирани в зеленчуковата борса на Каменов.

Общинският съветник се появява и в новия списък на съвета на директорите на “Слатина-Къра” АД, която стопанисва едноименната зеленчукова борса в квартала. Заявлението в Търговския регистър е входирано от адвокат Виктор Рашев, който работи с компаниите на Къро. В стария управителен съвет са той, Каменов, разстреляната му съпруга Гергана и Гергана Първанова. В новия убитите в РЮА вече са заличени, а на тяхно място се появяват Румен Илиев и Тома Партанако, който е треньор по ръгби, както и адвокатка от София. В същата фирма директор беше Филип Стоянов, който заедно с бившата съпруга на Къро - Светлана, и приближения му в миналото Размиг Чакърян станаха свидетели срещу Красимир Каменов по разследванията за него.

Румен Илиев е общински съветник от 2019 г. Кандидат е на партията “Български демократичен център”, която има 5 от общо 13 съветници.


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 3 месеца
Илиев ли е следващият ?
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бизесът на Къро вече трябваше да е запориран и да се води дело за конфискация от държавата.
24
0
 
1
 
! Отговори
наследник. преди 3 месеца
Кирил и Методий и брат му. Някой много учЕн и образован с два-три доктората.
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Г-жа Н.Христова е положила големи усилия да влезе вътре в дейността на фирмите на Каменов в България и сега описва подробно структурата, предмета на действие и дейността им. Да не би пък да кандидатства да влезе в някоя от тях? ***, тези фирми не обичат някой да се интересува, камо ли да говори за тях. Сбъркала си терена, госпожо, там за проявен интерес бият през пръстите.
22
0
 
6
 
! Отговори
Не знам преди 3 месеца
...но едно време, по времето на соца, тоя бизнес се контролираше от службите!!! Точно оттам.
21
2
 
6
 
! Отговори
До 20 преди 3 месеца
Е той Главният прокурор се обърна, затова искаха да го тепат. Мръсни пари винаги излизат скъпо и прескъпо. Но Бог гледа. Винаги гледа. " Не искайте много, защото не можете да му платите цената!"
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз имам желание. Къде да се обадя ???
19
0
 
8
 
! Отговори
Еми кой преди 3 месеца
Аверът му Таки.
18
1
 
11
 
! Отговори
Со винкело у главо преди 3 месеца
Само като прочетеш заглавието,ти става ясно че организираната Престъпност,всъщност е официално узаконена от Закон и Институции в България.Ако държавата искаше да ликвидира престъпноста,тогава трябваше да последва примера на американците със 5-те фамилии от Ню Йорк.Всичко им взеха.Но в България Организираната Престъпнсодт всъщност представлява държавните служби,и нейните отдели.от където и да ги подхванеш,веднага насреща ти излизат Бойко-мойко,полиция и прокуратура,и най-вече Главен прокурор.
17
0
 
6
 
! Отговори
дедо Матейко преди 3 месеца
На къро нема никой, секи иска на лаптопо.
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да приемат закон, пари, имоти, фирми и т.н., на такива преsтъпници, да остава в полза на държавата!
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това показва, че не може да се купува всичко с пари и много пари. Мръсните пари имат цена и Къро мъро я плати, в бонус и жена му го отнесе. Кой и как ще ги наследи, халал да му са!
14
4
 
6
 
! Отговори
Мда преди 3 месеца
Според мен баце и шиши , може и киро да закачи нещоКой наследи бизнеса на божков се пита в задачата
13
5
 
10
 
! Отговори
Баш врач преди 3 месеца
Киро ще наследи бизнеса на Къро,а Асенчо на брат Галев.
12
0
 
15
 
! Отговори
Който го е поръчал преди 3 месеца
Той го наследява. Обикновенно. Иначе за какво ще го тепе.
11
0
 
13
 
! Отговори
абе преди 3 месеца
а кой ше наследи бизнеса на геле - брат галев :)
10
0
 
22
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 месеца
най-после да ни светнат по тема,която вълнува целия народ :..-Кой ще наследи бизниса на бандюгата ?...
9
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гледам тези съветници са все демократично настроени с поглед към евро атлантическо бъдеще на страната
8
1
 
18
 
! Отговори
Вика му се преди 3 месеца
Преразпределение на ресурсите. Само между вътрешни стари играчи се прави. Ако има нов то той е бушон - като Сумак президент на Англичаните. Ако стане нещо Сумак е виновен не е Англичанин, въпреки, че англичани му дърпат конците. Та и тук е така.
7
1
 
23
 
! Отговори
Снайперист преди 3 месеца
Тоя вече си е начертал червена точка на челото