Към БАБХ: Мръсотия и незаконна дейност на заведение, силна музика

Голяма част от постъпилите сигнали в Helpbook са молби за проверка
30 юни 2023 16:28, Анисия Иванова
14
Към БАБХ: Мръсотия и незаконна дейност на заведение, силна музика
Снимка: БГНЕС

Голяма част от постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info през последните няколко дни са насочени към БАБХ по повод разнообразни нередности, с които се сблъскват клиентите на хранителни обекти.

Наш потребител алармира за незаконна дейност на заведение в столичния квартал „Младост“ 4. Според него същото работи без статут на такова, а служителите там имат навика да преработват остатъци от храна и отново ги пускат в продажба. Твърди още за потресаваща мръсотия в кухненското помещение, както и че на персонала им се издават фалшиви здравни книжки. Работното време е произволно, а при топло време се изкарват маси на тротоара без необходимото разрешително.

Друг наш потребител се обърна чрез нас към БАБХ с молба за извършване на проверка на дюнерджийница, на която е редовен клиент. За съжаление добрите му впечатления рязко се изпарили след последния му обяд, тъй като в следващите часове получил силен дискомфорт, съпроводен с болки и други „екстри“, като подозренията му са, че проблемът е в месото.

Получихме и сигнал от Варна за заведение в жилищен район, което редовно си позволява да нарушава обществения ред със силна музика след определения часови диапазон за това, с което причинява стрес и недоволство на всички засегнати. Ето как завършва сигналът: „Аз съм гражданин, който ходи на работа и си плаща данъците и имам нужда от спокойствие и здрав сън! Чисто законово аз съм в правото си и ще гоня своето си до дупка с всички средства!“

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Като дойде Копейкин с помощта на Путин,само пирожки ше маате на всеки ъгъл тариакти такива!Има да се радвате на дядя Ваня и маратонки,ако се сети някой комунист да ви внесе!Щеви направи Кореком пак за да ви вземе валутата,отворковци!
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тия комунисти тук ще търсят инвеститори,ще търсят!Навремето като им казвах на Златни пясъци,че ще търсят българските туристи ми се смееха.Нищо де!Бавно се учат,нооо ше се научат!!!!Като няма едно кафе къде да седнат да пият,ще им светне лампата какво са направили!!!!
11
2
 
2
 
! Отговори
Ей архитектиии!!! преди 9 месеца
Ама ше се сетите защо големи вериги,заведения и други трябва да са извън населените места.Няма да ви пречи нито музиката,нито качестовото на храната тогава.Защо?Ами ти да се вдигнеш да идеш на майййната си за нещо да хапнеш хубаво,или да го купиш на добра цена,ако те лъже търговецът ще фалира!Ама какво да ви обяснявам,когато всеки тарикат иска да спре по-близо до входа на магазина,въпреки,че там не е редно да се паркира?!
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Забелязах едма КУРОЛАЦИЯ между силна музика и качество на храната! Обратно пропорционална е, КУРОЛАЦИЯТА имам в предвид!!
9
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 месеца
Никой не иска заведения и кръчми до жилищна част Но никой не Ви пита щом играе Парата в общината
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За силната музика съм съгласен,не е редно.Другото е или на някой некадърник работил в заведението и го е яд,че са го изгонили,или на завистливци!Но нищо де,клеветете,доносничете,а някой ден като няма къде да седнете една бира да пиете,се сетете защо?!Пазарът отсвирва некадърните и мърлячите,а не БАБАхъ или дън сяо Пин,дето подал сигнал,защото бил недоволен!ПАЗАР ИМА!Научете се да бойкотирате,а не да клеветите и да им плащат рушветите!!!!За вас нищо и в двата случая!
7
3
 
3
 
! Отговори
КАТЯ преди 9 месеца
В СОФИЯ Е СЪЩТОТО *** СЕ ПРОДАВАТ НА ПЕТТЕ КЬОШЕТА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БАБИТЕ С ЦВЕТЯТА КОЙТО СТОЯТ ДО ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА И ХОРАТА СЕ БУТАТ ДА ПРЕСЕКАТ КЪДЕ Е ПИТАМ ОБЩИНАТА
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
до нашия блок имаше миналата година дюнерджийница, ама не пише грамажи. значи 'голям' дюнер може да е колкото малкия и т.н., иначе цените като на голям
5
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
'Аз съм гражданин, който ходи на работа и си плаща данъците и имам нужда от спокойствие и здрав сън! Чисто законово аз съм в правото си и ще гоня своето си до дупка с всички средства!' -- ХАХАХАХАХАХАХА, ама ти сам не си верваш!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Заповядайте да видите нашия хоремаг под нашите прозорци и тераси. Такова чудо едва ли сте виждали. Един стане друг седне. Прростак до прростак. Държавата не взема нито лев за това защото те са всъщност два хоремага но не са регистрирани така.
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Все пак сме ориенталска държава какво се възмущавате
2
4
 
6
 
! Отговори
ОСТАВКА! преди 9 месеца
На некадърното и корумпирано правителство!
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За сигналите разбрахме, ама за последствията нищо не пише..