Мис "България": Психолози поискаха пари, за да борим насилието

Венцислава Тафкова също е била атакувана с макетно ножче
4 авг 2023 09:41, Стела Стоянова
242
Мис "България": Психолози поискаха пари, за да борим насилието
Снимка БГНЕС, архив

"Реакцията на класната беше - Венцислава, това са лиготии", заяви Мис "България" 2020 Венцислава Тафкова по Нова тв. Преди няколко дни тя публикува в социалните мрежи своята изповед, че на 13 г. е била атакувана с макетно ножче.

"Това бе първата ми невинна ученическа любов. Момчето бе с 2 г. по-голямо от мен. Сама се оправих. Отидох да ме зашият с униформата", допълни тя.

И прибави, че е била подложена и на други издевателства като ученичка. Била е бита от свои съученички, ритана и обиждана. Сега обаче не се срамувала от белега си.

Още по темата

"Най-лошото е, че когато станах "Мис," исках да се борим точно с това. Да правим час на класния, други идеи. Защото май така възпитават момчетата. Но водещи психолози ми отказаха, защото нямало заплащане", допълни тя.

Всеки ден тя получава съобщения в социалните мрежи от други жертви на насилие, след като публикувала изповедта си.

Припомняме, че миналата седмица в редица градове на страната имаше протести срещу домашното насилие и безнаказаността на извършителите, както и в подкрепа на 18-годишната Дебора, нарязана с макетен нож.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още по темата: Миснасилиемакетен нож
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
5
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
До цялата .... - а вие защо ставате мутри, сводници и какви ли не, я ми обясни преди да пищиш само срещу жените! И кой превръща пубертетите в к..ви, в пр....ки, кой ги зарибява с дрога, не 13 годишни момченца, а батковците, за които и думица не проронвате! Ама те били ходели при такива, ами не всички ходят при боклллллуците, само празноглави и тъъъъпи момиченца, ясно?
34
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Странно как никой не повдига въпроса защо Дебора е имала интимни контакти с женен мъж с дете докато е още в училище. Иначе се смеете на рoмките, че раждат деца на 13 години. Не, не съм oт рoмcкото малцинство и не защитавам poмите, просто не харесвам двойни стандарти.
33
4
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 29 преди 9 месеца
Знаеш ли, че това, което пишуркаш тук е част от плана за унищожаването на бялата раса - да бъдат охулени, унизени, подценени белите жени и колкото е възможно по-малко мъже да сключват бракове с тях. Поощряват белия мъж да ергенува колкото е възможно по-дълго време и да не създава деца. Много наивници се поддават на такива внушения и се мислят за герои. Затова няма да споря с теб. Не знам дали си обикновено човече с промит мозък или някой ти плаща, за да пълниш сайтовете с подобни писания.
32
4
 
5
 
! Отговори
до 26 преди 9 месеца
За пълна програма како е била мис, тарифата може да стигне и 200 лв на час
31
3
 
4
 
! Отговори
до осама преди 9 месеца
Както виждаш ако не се беше вдигнал шум един случай на бруталност щеше да се потули. Хубаво, че твоята близка е получила възмездие, но ти е ясно, че много жени не получават. И единственият начин нещо да се промени за тях е точно да се вдигне шум по медиите. На което ти се подиграваш. Помисли преди да се палиш просто.
30
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Че вие жените сте си виновни - при възпитание на синовете и дъщерите съм съм бил свидетел на откровено третиране на момичето като слуга , а момчето като принц, щяло да стане министър, а то обикновено нищо не става........
29
7
 
4
 
! Отговори
Жена от София преди 9 месеца
Скъпа Венцислава, такова отношение не е отсега. Още в основното училище хубавите девойчета са прицел на злобни действия и патологична омраза от страна на невзрачните момичета, които вече осъзнават, че не са красиви и същевременно ги мързи да се потрудят, за да постигнат нещо чрез прилежно учене. Ако хубавото момиче е защитено по някакъв начин - от авторитетен баща или по-голям брат, невзрачните се обединяват и започват да й внушават, че тя е грозната. Слава Богу, в пубертета всички сме борбени.
28
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Цялата борба на жените сега е да се постигне състояние в което да могат да правят каквото си искат. Да ходят с много мъже и гаджето им да няма право да повдигне това като проблем. Да няма право да се оплаква. Да могат да унижават мъжа, да му се подиграват. Искат упадъкът да стане все по-голям. Да се счита за все по-нормално момичетата да имат интимни контакти с женени мъже още в училище. Ходенето с мутри да не се изтъква, а да се счита за нормално. И като стане беля, да се обиняват обикновените.
27
2
 
1
 
! Отговори
HELL преди 9 месеца
До SS- 100 % вярно , а дали знаят Историята назад , защо са ставали войни заради Жени.
26
3
 
6
 
! Отговори
ИВАН преди 9 месеца
ТИЯ ВСИЧКИ "ИЗТОРМОЗЕНИ" И "БИТИ" ДА СИ ПРЕМИСЛЯТ ОТНОШЕНИЕТО КЪМ МЪЖЕТЕ!
25
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Такива като нея за един час изкарват 109 лв. А се стиска да си плати на психолога.
24
5
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
До 1 ви коментар - ти не четеш ли какво е казала класната? По тези времена и да ореве света, само ще и се изсмеят! Наистина има и лъжкини, заради които не вярват и истински малтретираните! Истинската причина е, че жените никога не са приемани сериозно, особено от такива като нашата държава /женската да си знае мястото/ и са принизявани в най-добрия случай до деца, аз имам дъщеря и ме обижда това.
23
5
 
3
 
! Отговори
SS преди 9 месеца
Насилието е неизменна част от тоя свят .
22
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А тя като си вдигаше краката безплатно ли го правеше?
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сега всички морски - млади и стари ще изпълзят за 5-минутки медийни внимание.
20
0
 
3
 
! Отговори
HELL преди 9 месеца
"Но водещи психолози ми отказаха, защото нямало заплащане", допълни тя." - Сега всички почнаха да си въобразяват, че могат да раздават справедливост и да слагате епитети и етикети на другите нищо, че има обучени от времето на Тодор Живков. АМА ТАЗИ "Мис" каза истината и не е ВИЖДАТЕ. ПАРИИИИИИИ! ако това определя Живота тогава идва края на света.
19
3
 
2
 
! Отговори
до третополовия преди 9 месеца
Казах ти , не съм баща ти, да се обръщаш така. Пряко засяга моя близка, която имаше подобен проблем, но не е ревала по телевизии и форуми. Въпросният извършител си получи заслуженото многократно. Знам, че ти е трудно да разбереш, защото с беден умствен капацитет е трудно.
18
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Защо пък не съм чул една порядъчна жена да е малтретирана?!
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Само да попитам. Любовникът на Миската е било татуирано бичме бръснато с черен анцунг и 6 думи в речникът. 3 от тях псувни.И като нещо не му е харесало я е пребил. Каква мексиканска драма. Какви добри хора.
16
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Ти няма ли да проумееш, че и най-голямата стттерва не се бие, реже и пр.? Малко ли бяха дори убивани, без да са такива? И преди да гракнеш, ще ти кажа, че и жени насилници колкото искаш, с други методи, оставете ги да си стоят сами! То бива празни крррратуни, но това ми идва в повече. Момичета, бягайте от подобни средновековни ......!