Заподозреният за убийството в Лозен убил момиче преди година?

Той е направил самопризнания
5 авг 2023 16:39, Стела Стоянова
75
Заподозреният за убийството в Лозен убил момиче преди година?
Снимка БГНЕС, архив

Заподозреният за двойното убийство в село Лозен е убил друго момиче преди година.

Информацията е потвърдена и от жители на Лозен, предава NOVA.

Става дума за момиче, с което Чавдар Б. имал интимни отношения, и което по време на полов акт удушил с колана си. Сам се обадил на полицията и направил самопризнания.

Първоначално мъжът бил задържан за 72 часа. След това е освободен срещу подписка от съда, а прокуратурата не е обжалвала решението.

В момента делото е в досъдебна фаза и се чакат експертизи, а докато излязат, Чавдар Б. вече е заподозрян и за двойно убийство - на ученичка и млад мъж.

Според разследването 18-годишната жертва работила като продавачка в търговски център. Имала връзка с 34-годишния Чавдар, задържан за двойното убийство. Какви точно са били взаимоотношенията им се установява, тъй като има данни, че той е плащал, за да правят секс. Имала и снимки, направени от него, които след това продавали в приложение за възрастни. В телефона на Чавдар са открити снимки със сексуално съдържание на момичето. Данните сочат, че 18-годишната ученичка имала профил от няколко месеца.

Пред разследващите заподозреният признал, че двамата се скарали докато били интимни в землището на Лозен. Тя му е поискала 2000 лв. Проверява се дали не са били употребили дрога и алкохол преди това.

Още по темата

34-годишният Чавдар признал и за убийството на другата жертва. При разпита си той разказал, че дължал 10 хил. лв. на 27-годишния мъж. Обещал, че ще му ги върне, след като получи пратка наркотици от морето. Заподозреният за двойното убийство признали че е убил приятелката си и поискал още 15 хил. лв. от убития мъж, за да избяга в Русия. Той отказал и след скарване е прострелян смъртоносно.

Чавдар е добре познат на органите на реда. Преди година е задържан за смъртта на тогавашната си приятелка. Според хора от Лозен момичето починало по време на секс от свръхдоза наркотици. В материалите по делото е отбелязано, че мъжът сам извикал полицията, като казал, че по време на секс неволно е умъртвил жената, която била с поставена кучешка каишка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
4
 
! Отговори
А ха преди 8 месеца
Защо заглавието е с въпросителен знак като това е Самата Истина и дори има самопризнания от убиеца?!? Това че Не е осъден за убийството на 22 год момиче - е ОГРОМЕН ВЪПРОС ЗА БГ СЪД!!!!!!
67
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
Ако нямало к...ви, щели да си стоят при жените. Гениално прозрение. Уж познавала мъжката природа, да ама хабер нямаш от мъжката природа. Ще търсят и тичат при тях точно заради природата си, да, не всеки мъж, но голяма част. То може и за жените да се отнася, не смея да твърдя. Лично моето мнение който иска да кръшка, да се разведе и това е. По темата - разбира се, че убиецът е виновен, освен при самозащита.
66
0
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 8 месеца
Възмутих се от писаното от една тук, според която са виновни единствено жените, това е не само невярно, ами е не.нормално. Един господ знае какви ги върши и мъжът и зад гърба, но от гл.упост ги плещи всякакви. Мъже твърдят, че всички мъже изневерявали, не знам дали е така, но че лъжат и от двата пола знам със сигурност. Първо е виновен който убива независимо дали е мъж или жена, после другия може и да има вина, но не съм чул досега да са осъдили някой че бил наивник и *** като пик.лите.
65
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какво друго да се очаква от едно племе, чииро национални герои са все хайдути (разбойници), крадци, убийци и алкохолици. Например Петко Войвода, Васил Левски, Христо Ботев и так дальше ...
64
0
 
2
 
! Отговори
Няма такава държава преди 8 месеца
Бил добре познат на органите на реда, *** си джитка свободно. Или първите две убийства са бонус и на третото ще се размърдат! *** разбираемо, в тези жеги не им се занимава на органите.
63
0
 
8
 
! Отговори
Кравар преди 8 месеца
Естествено че ще бяга в сибирската империйка ! Къде другаде . Там се съборат садистите и после отиват или във Вагнер или в червената армия на злото джудже .
62
0
 
9
 
! Отговори
Дядо от село преди 8 месеца
Къде да избяга един убиец?В русия естествено.. Страната където убийството е нормално..
61
2
 
1
 
! Отговори
Лекар ихтиманец преди 8 месеца
Вие журналистките мсрки сте извратени за да пишете такива неща. През социализма никой не раздухваше такива грозни престъпления за да не дава лоши идеи на психопатттите! А, че подсъдим притежава огнестрелно оръжие и търгува с наркотици е явно доказателство, че прокурори, съдии и ченгета са в тази схема.
60
0
 
6
 
! Отговори
Бай Кольо преди 8 месеца
Какво става в тази държава?Убийци на свобода.Браво бе. Докъде я докарахме?
59
4
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 8 месеца
До защищаваща шкембестите чичковци - докъде стигнахме, жените сами да си плюят в устата, вярно е, че са доста по-тъъпи от мъжете. Виновни са двете страни с превес на шкембелиите, защото би трябвало да са по-отговорни, а не подвластни на хормона единствено.
58
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо съдийката Гьонева да е виновна, ти откъде знаеш, че Дебора не е измислена за да се приеме Истанбулската конвенция? Защо на Георги не се дава думата?
57
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А къде спи МВР една година? Охранява протеста на Кирил Петков за истЕнските неща?
56
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
Про.....ки ще има вечно, госпожа, защото са търсени от мъжете - пазар се нарича това. Затова си крий мъжленцето.....
55
2
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 8 месеца
Шкембестите чичковци невинни, то бива гллллупост, ама скоро не съм чувала такава. И то от жена!? Виновни са и двете страни - едната алчна и мързелива/момичето/, другата гнусна и безскрупулна.
54
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Правилно е искал да иде в Русия - при себеподобните му убийци. Тея възрожденци еша си нямат.
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Или доживотна или доброволец на фронта, нали е искал в Русия...
52
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всички жалби, дела и присъди с давност поне 10 г са за ревизия. Колко ли крадци, убийци, изнасилвачи, садисти и всякакви рецидивисти са сред нас.....Настръхват ми косите като си помисля само.
51
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Този реално е сериен убиец.
50
10
 
3
 
! Отговори
до анонимна преди 8 месеца
Хайде по-кротко. И аз съм жена, затова ти казвам категорично, че ако няма к***ви, мъжете ще си стоят при жените или приятелките. Не им пожелавам тази съдба, само да ти кажа, че на времето такива ги изселваха - с пълно право. А преди да пишеш се ограмоти каква е мъжката натура и психика. Та не са виновни шкебестите чичковци, с дебел портфейл, а момите, които им се мятат, за пари готови на всичко.
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сгънахте всички шезлонзи по морето бе "искал пари за да избяга в Русия". А ха ха ха ха ха