Заподозреният за убийството в Лозен убил момиче преди година?

Той е направил самопризнания
5 авг 2023 16:39, Стела Стоянова
75
Заподозреният за убийството в Лозен убил момиче преди година?
Снимка БГНЕС, архив

Заподозреният за двойното убийство в село Лозен е убил друго момиче преди година.

Информацията е потвърдена и от жители на Лозен, предава NOVA.

Става дума за момиче, с което Чавдар Б. имал интимни отношения, и което по време на полов акт удушил с колана си. Сам се обадил на полицията и направил самопризнания.

Първоначално мъжът бил задържан за 72 часа. След това е освободен срещу подписка от съда, а прокуратурата не е обжалвала решението.

В момента делото е в досъдебна фаза и се чакат експертизи, а докато излязат, Чавдар Б. вече е заподозрян и за двойно убийство - на ученичка и млад мъж.

Според разследването 18-годишната жертва работила като продавачка в търговски център. Имала връзка с 34-годишния Чавдар, задържан за двойното убийство. Какви точно са били взаимоотношенията им се установява, тъй като има данни, че той е плащал, за да правят секс. Имала и снимки, направени от него, които след това продавали в приложение за възрастни. В телефона на Чавдар са открити снимки със сексуално съдържание на момичето. Данните сочат, че 18-годишната ученичка имала профил от няколко месеца.

Пред разследващите заподозреният признал, че двамата се скарали докато били интимни в землището на Лозен. Тя му е поискала 2000 лв. Проверява се дали не са били употребили дрога и алкохол преди това.

Още по темата

34-годишният Чавдар признал и за убийството на другата жертва. При разпита си той разказал, че дължал 10 хил. лв. на 27-годишния мъж. Обещал, че ще му ги върне, след като получи пратка наркотици от морето. Заподозреният за двойното убийство признали че е убил приятелката си и поискал още 15 хил. лв. от убития мъж, за да избяга в Русия. Той отказал и след скарване е прострелян смъртоносно.

Чавдар е добре познат на органите на реда. Преди година е задържан за смъртта на тогавашната си приятелка. Според хора от Лозен момичето починало по време на секс от свръхдоза наркотици. В материалите по делото е отбелязано, че мъжът сам извикал полицията, като казал, че по време на секс неволно е умъртвил жената, която била с поставена кучешка каишка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
А заразения дето хойка с различна всяка вечер, никак не разнася зарази?
47
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
.... иииии шоколадът в станиол! Има ли някой, който се хваща на глупостите по медиите?
46
9
 
13
 
! Отговори
Bai Asen преди 9 месеца
Нали се радвахте, че дойде великата демокрация, какво беше кой не скача е червен, малко Ви е! Можеш ли да сравниш оная държава с тая *** след 1989, ред и дисциплина, къщите не си заключваха хората, а сега чипове, блиндирани врати, СОТ и какво ли още не, но народът си го заслужава да тегли, айде сега яжте банани!
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Закривайте този гангстерски рай, от вас не става народ и държава,
44
0
 
22
 
! Отговори
Съдия Гьонова преди 9 месеца
Съдиите в българия са виновни за половината убийства (минимум). Време е да им се търси сметка и на тях! По-голяма мафия от полицията са само съдиите!!! Какво стана с Гьонова, която пусна садиста с макетното ножче? Ще има ли последствия за нея?! А за съдията , на чиято съвест лежат 2 нови убийства, след като е пуснал убиец срещу подписка ще има ли последствия? Докога ще търпим?!?!
43
0
 
19
 
! Отговори
С. Радева шефката преди 9 месеца
Съд за съдията и прокурора. Те са съучастници в новото двойно убийство! Протести пред домовете им и на отговорните институции! Съдията който е пуснал убиец с подписка също е косвен убиец!!! Дайте името на съдията убиец!!!
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя да го пуснат, съдиите и прокурорите по първото убийство, да излежат умрелите!!!!!!!!!
41
2
 
4
 
! Отговори
ПАПА Йоан Павел 9ти преди 9 месеца
Всички заразоразпространителки при мен ! Жигосване, бой и прогонване от обществото. При повторно провинение на кладата ! Живи да горят в АДА тези болести
40
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Едно време Лозен беше полупатриархално село, сички се познаваха, секи знаеше кой от коя рода е и кой на кого е втори и трети и четвърти братовчед, сега е пълно с непознати. Във всеки двор мучеше крава и кукуригаше петел, сега пред сека къща има по 3-4 коли.
39
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Даааа Прощавай ама и мъжете, с които е била също разнасят зарази, отделно сигурно не ходят само при една.
38
9
 
5
 
! Отговори
Даааа преди 9 месеца
Една зараза по малко ! Тази щом от 14 годишна е тръгнала да вършее за пари наВОЛЯ, доста болести щеше да разпространи, вного хора щеше да умори, чумата и с чума. За сведение католиците преди години такива са ги горили на кладата. За да спрат заразите им.
37
1
 
16
 
! Отговори
= преди 9 месеца
Що за съд е българския, след като не желаят дори и убийците да съдят. Закона трябва да се промени така, че виновния съдия сега да влезе в затвора. Публична тайна е че пускат убийци дори и за 1000 лв п рушнет
36
3
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 9 месеца
Тая па ептен луда.... Излезнала посред нощ да га еббе на къра и ше му иска 2000 лв! Боожеее!
35
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какви са тия заеми 10 хиляди 15 хиляди, 25 хиляди, как се дават такива пари и въобще как се искат, закакво
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какви психопати живеят в тая държава бе. Ужас.
33
5
 
12
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
ДО БЪЛГАРКИТЕ ДНЕС - с кого проституират 14 г., с мъже няколко пъти по-стари, те са в пъти по-виновни от тези дето даже физически не са пораснали, така че се спри малко със клетвите срещу тях и помисли за великите българи, легнали с деца! Такива като теб са срам за страната!
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
информирайте ни за Софийската Гьонова
31
6
 
10
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Не е вярна приказката каквото търсила..., дори е гнусна и манипулираща. Първо, никой не е тръгнал да си търси някой да го трррепе, малтретира и т.н. Второ, НЕ СЕ УБИВА! Трето, винаги някой раздразнителен винаги ще намери причина да бие, че и убие, четвърто, да оправдаваш насилник е грозно, несправедливо, най-малкото неуместно и нечестно.
30
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Мъж убива момиче и го пускат срещу подписка! Кой е виновен в случая?
29
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тая държава просто не е реална вече, убиец се разхожда на свобода просто ей така!!! Пълно е с луди и изверги, масово народът е превъртял! Пълен потрес!