След катастрофата: Княгиня Калина е отказала да даде кръвна проба

Предстои прокурорът да прецени какво да бъде обвинението
Обновена: 20 авг 2023 13:21 | 20 авг 2023 13:16, Елка Василева
266
След катастрофата: Княгиня Калина е отказала да даде кръвна проба
Снимка: архив, БГНЕС

Княгиня Калина е отказала да даде кръвна проба, съобщи Нова тв, като се позова на Прокуратурата. Така разследващите ще вземат предвид резултата от дрегера, който е отчел около 1.5 промила алкохол в кръвта.

Автомобилът, с който княгинята се удари в бариера в Боровец, е предаден доброволно на разследващите с протокол като веществено доказателство.

Тепърва прокурорът, назначен по случая, ще трябва да прецени какво да бъде обвинението, като най-вероятно ще е по чл. 343 Б от НК, който предвижда от 1 до 3 години затвор и отнемане на колата или глоба с размера на стойността му. В този случай колата не е собственост на Калина Сакскобурготска.  

От Окръжната прокуратура обясниха, че евентуални нарушения при документирането на отказа на Сакскобурготска да даде кръвна проба могат да бъдат причина за това обвинение да не бъде повдигнато.

Още по темата
Княгинята вече не е в полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


266
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
10
 
! Отговори
Мозък в болничен преди 9 месеца
Взеха ли и колата се пита в уравнението?!
107
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ето защо в Битие пише, че 'лошият' Каин убива "дпбрият" Авел. А и да не забравяме нещо двуго. Всички тези биографи са гръцки или западни християни, които умишлено са изопачавали делата на римските императори. Констанцих Хлор също бил далматинец, роднина на Клавдий Готски (библейският Давид, по майчина линия) Той бил провъзгласен ан цезар в 293г и след оттеглянето на Диоклетиан и Максимиан в 305 станал август заедно с Галерий С официално име Цезар Матк (или Гай) Флавий Валерий Констанций Август.
106
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Стига сте я наричали княгиня тази пиянка, както и баща и - цар, тоз род са проклятието на България. Другото проклятие заврение зет Пепеляшко го върна този тук, даде му Врана, като очакваше да го подкрепи, а той като потомък на Фердинанд-лисицата го излъга
105
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
справедливост за равните, ние не сме равни, така че да му мислим. Затова в САЩ са гарантирали гражданите да имат оръжие,
104
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В библията (в частта си Стар Завет) е написана в дух на почит към Израилския бог. Ето затова всеки, който го е почитал е бил "добрият" герой, а защитниците на християнството - "лошите". Галерий Валерий (Авел) е бил един от най -върлите гонители на хистиянството и затова неговата жертва към Бога на Израил е била приемана добре. Констанций (Каин) от своя страна е бил снизходителен към християните и много от неговите приближени са изповядвали християнаската религия.
103
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
тая не е никаква щнягиня - прадядо и със загубите от балканската и първа световна дължи на арода ни още една българияа. - *** и некадълна живее в старите къщички в баня
102
2
 
15
 
! Отговори
Лилов преди 9 месеца
Престанете да наричате тази грозна персона княгиня.На коя държава е княгиня !!!
101
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
На 1 май 305 г. Диоклетиан (Бог) яи Макцимиан (Адам) се отричат от властта в полза на следващите августи - Констанций Хлор (Каин) и Галерий Валерий (Авел) В библията тези двама римски императори са дадени като синовете на Максимиан Херкулий (Адам). Между Ровоама и (Максимиан) и Иеровоама (Диоклетиан) имаше войни през всичките дни на живота им. Техните цезари - думата Цар - Галерий Валерий и Констанций Хлор продължават войната и след като стават августу през 305 г.
100
1
 
1
 
! Отговори
McNamara’s Morons преди 9 месеца
До Анонимен115 почти всички от български произход MORONS са
99
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Къде е хукнала тая, като е била талпирана.
98
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Почти всички Царе - Императори на Рим са от български произход. Император Максимиан е погребан в Сердика (Ерусалим), както ще видим в III Книга Царства. Това е много важно, защото там, където е погребан Адам (император Максимиан Херкулий), то там е и Голгота. Средновековните художници и иконописци винаги са рисували черепа на Адам в подножието на Христовия кръст на Голгота. В Сердика (Иерусалим) е бил този прослоеуд Давидов град, където са били погребвани всички илирически римски императори.
97
0
 
14
 
! Отговори
Еееей, мислителииии! преди 9 месеца
Днес стават точно 1 106 години от битката при Ахелой. Симеон Първи Велики разгромява Византия! Имате ли представа какъв отзвук е имало това в средновековна Европа?
96
2
 
21
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 9 месеца
Княгиня Калина пише. Тази на какво е княгина?. СЕМ няма ли да види подвеждаща и манипулираща информация? Пияната Калина - ето това е точното заглавие.
95
0
 
18
 
! Отговори
Антикомунист преди 9 месеца
Точно комунистите и ДС си го отгледаха крадлив дедо! Милиционери придружиха невръстен Симеончо да граница, а после стипендии, помощи и подаръци от ДС. За да го върнат след години да ни оправи за 800 дни...
94
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В българия не е имало никога крале и кралици. Винаги сме имали Царе и Царици. Първият Цар Български на Българската империя, преименувана исторически на Римска империя е Император Цезар!
93
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ако тази жена беше хванала Здрав КОУР в ръцете си, никога нямаше да има такава липса на внимание и депресия.
92
0
 
25
 
! Отговори
Сега да видим закони преди 9 месеца
Хайде сега да видим законите еднакви ли са за всички ?
91
0
 
8
 
! Отговори
Симона Радева преди 9 месеца
Да видиме как ще се издънят от ПП-Самоков,начело с Нигерийската си шефка!!!
90
0
 
0
 
! Отговори
баща ти преди 9 месеца
До MONARCHглупак
89
2
 
10
 
! Отговори
Русия преди 9 месеца
Голям пропуск на комунистите и на героя от Лайпциг Георги Димитров, чи ни ги изби тия германски гущери и туркофили.Сталин ги спаси.