Лекар от Пазарджик спаси колабирал мъж в Гърция

Д-р Димитър Митрев бил на почивка там
Обновена: 24 авг 2023 12:05 | 24 авг 2023 12:00, Стела Стоянова
6
Лекар от Пазарджик спаси колабирал мъж в Гърция
Снимка БГНЕС, архив

УНГ-специалистът д-р Димитър Митрев от държавната болница в Пазарджик е спасил колабирал мъж в курорта Паралия Офринио, Северна Гърция.

Това съобщиха от областното здравно заведение, като цитираха публикация във Фейсбук на местния журналист от EPT Ариадни Папафотио. Случката е станала в неделя в 23 часа, когато мъж е колабирал в заведението пред очите на семейството си и десетки посетители. Здравният център в Офринио е бил затворен, работел е само през деня, имало и проблем с пристигането на линейка.

Първата помощ оказал български лекар, който бил на почивка в курорта. Собственикът на таверната го потърсил и докторът бързо пристигнал с медицинската си чанта, оказал помощ на падналия мъж, който след това се съвзел. „Поздравления ! Освен добър лекар е и добър човек, който винаги е готов да помогне!“, казва за него колегата му, специалист по „ Акушерство и гинекология“ д-р Илиян Траянов", пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Зъбучо преди 7 месеца
За съжаление като този добър човек и д-р в България са много малкоЗа съжаление по-голямата част от българските доктори не са като негоГоспод да благослови този човек и да му даде дълъг живот за да може да спасява още животи и да дава пример на българските доктори че не всичко е пари трябва и човещина
5
0
 
5
 
! Отговори
Соня Савова преди 7 месеца
Д-р Митрев е отличен лекар и невероятен човек! Да е жив и здрав!
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво! Пожелавам му много житейски радости и професионални успехи!
3
0
 
17
 
! Отговори
Киро преди 7 месеца
Браво докторе. България има нужда от такива лекари и най вече добри хора. Жив и здрав да си!
2
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Жив и здрав да е лекаря! Нещо ми трепва четейки подобни новини! Напоследък все сме забъркани в какво ли не! Та дай боже повече новини с българи положителни герои!-:)
1
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Браво!