Росен Йорданов: Божков не играе в неуговорени мачове

Ключовият въпрос е с кого е сключил сделката
28 авг 2023 09:43, Стела Стоянова
32
Росен Йорданов: Божков не играе в неуговорени мачове
Снимка БГНЕС, архив

Ролята, която Божков трябва да изиграе, е свързана с местните избори, каза в студиото на Би Ти Ви криминалният психолог Росен Йорданов.

Да почнем с атентата срещу бившия главен прокурор Иван Гешев, после посещенията на президента в ЮАР, убийството на Къро и пуснатите записи, с линчуването на Гешев, т.нар. сглобка, кандидатирането на Васил Терзиев за кмет на София и убийството на Алексей Петров, изреди той.

По негови думи Божков има репутацията на човек, който не играе в неуговорени мачове. Дори се спекулирало, че има общо с Путин, че е бил във връзка с Пригожин и т.н.

Още по темата

Васил Божков е имал връзки с дълбоката държава, ключовият въпрос е с кого е сключил сделката, а не защо сега се връща, допълни още Йорданов. Според него той винаги е имал връзки с Държавна сигурност, както и Алексей Петров.

Цели поколения не си дават сметка какво е Държавна сигурност – добре организирана система от хора с връзки, каза още криминалният психолог.

А възможност на Божков да му е обещано друго и накрая той да изиграе бутафорна роля също има. Според Йорданов той няма шанс да спечели местните избори, но чрез кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София "голямата цел" е именно тази - обществото да приеме хора с "подобна биография".  

А за  политолога доц. Стойчо Стойчев завръщането на Васил Божков у нас е свързано с убийството на Алексей Петров. Това е последното, което му е пречело, каза Стойчев.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
До Ангелина- искам също така да добавя ,към предходния ми коментар ,че няма как да е добър психолог ,още по- малко криминален психолог - лице ,което считам ,че е агресивен насилник- не сом психически ,но и физически ,дори и на външен вид му личи ,без да съм завършила психология.Росен Йорданов е "телевизионен анализатор" ,като многото такива ,като него изявяващи се по всички въпроси и същият "нечистоплътен тип" ,като Хампарцумян .
23
0
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Не зная кой му е дал дипломата на този "криминален психолог " ,но трябва да "скъса".Той няма и качествата най- елементарни за психолг, а още по- малко за криминален ,което изисква много повече познание. За мен той е "психолога на ГЕРБ" - "хапчето за успокоение" ,ако беше добър психолог ,не би си позволил да демонстрира по безпардонен начин пристрастията си ,като коментарите му са с "политически привкус" ,а не на безпристрастен експерт.За криминален психолог се изисква "пълно владеене" .
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Преди да ги отрепят нашите гангстерчета ги влачат бая дълго по съдилищата.Божков е обречен.
21
1
 
0
 
! Отговори
Valio преди 8 месеца
В една медия пишеше,че Божков бил санкциониран по Магнитски и въпреки другите обвинения прокурагурата и по това може да му повдигне обвинение........а дебелото прасе пеевски никой нищо не му повдига даже и неграмотника някаква комисия оглавява.
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Незнам Божков какви мачове играе, но знам, че гангстерите в Бг ги застига само правосъдието на куршума, когато някой друг реши да заеме мястото им.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Много братовчеди!
18
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
A може и да е свършил кеша в Дубай. Там нямаше как да ползва банкови сметки, само каквото е имало в чувала. А свърши ли кеша, по-добре да си в затвора от колкото в ковчега.
17
0
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 8 месеца
Тия пак са по- добре от Факти, където НЕ допускат и мисъл срещу Путин! Министерство на Истината са.
16
0
 
2
 
! Отговори
Пригожин преди 8 месеца
Явно някой не е съгласен, че алчността убива!!! Хе хе хе! Ще видим. ...всъщност, вече видяхме.
15
1
 
5
 
! Отговори
gosh преди 8 месеца
Тия от днес по-добре да си купят още гуми, та да трият дорде свят им се завие
14
0
 
11
 
! Отговори
А ха преди 8 месеца
Най вероятно и Божков има скрити козове, защото току така , само на обещания, не се връщаш в държава, в която си обвинен по 20 дела. Кой го покани и срещу какво?
13
1
 
7
 
! Отговори
Факт преди 8 месеца
Българското ДС, уж на документи разформировано, си е крило на КГБ/ФСБ. Всичко опира до тях. Цялата бг престъпност.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Днесчето май са от *** /дупедавците/
11
1
 
7
 
! Отговори
Упс преди 8 месеца
Ако връзките му са с Пригожин - точно има от какво да го е страх в Дубай. И тогава бг му се явява доста по- сигурно място. За да не го сполети съдбата на Къро и Алексей - всички са свързани. И още нещо не се знае. И най- умният, но алчен, винаги удря дъното. Алчността Убива. Запомнете го!
10
0
 
1
 
! Отговори
жоржета преди 8 месеца
Целувач може би, ама е друго да лижеш
9
2
 
2
 
! Отговори
пришълецът преди 8 месеца
Страдате от някакви илюзии ми се струва:)))
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Офф пак се отвори работа за пишман анализатори, политолози, психолози, шамани и пр да си чешат езиците по телевизията заради Божков. Поне месец ще пада пара от тая работа.. А истината е, че никой от тях не знае нищо, със същия успех може да интервюирате скучаещите пенсионери на пейките в парка. Те също са специалисти по всичко, като този
7
2
 
14
 
! Отговори
ИВАН преди 8 месеца
ТАЯ ДЪРЖАВА ЩЕ ИМА ДА ТЪНЕ ОЩЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ НАПРЕД, ДОКАТО ВСИЧКО ТОВА НЕ ИЗ МРЕ И НЕ ДОЙДАТ НОВИ ХОРА, МОЖЕ И ПОКОЛЕНИЯ ДА МИНАТ... НИЕ НЯМА ДА СМЕ ЖИВИ ДА ВИДИМ ВЪЗХОДА ДА ДЪРАВАТА, АКО ИЗОБЩО ИМА ТАКЪВ!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Едва ли някога ще разберем кой го е поканил. Само Боко е толкова немърлив, че от време на време му изкарват компромати. Другите политици, особено тези от ДС си прикриват престъпните следи. Радев например е достатъчно хитър и има полза да размие вота. Но много други също имат полза от Божков за изборите.
5
3
 
13
 
! Отговори
Румен преди 8 месеца
До3. Връща се защото е пълно с руски агенти на КГБ в Дубай. Путин дебне всички дори и в България.