Росен Йорданов: Божков не играе в неуговорени мачове

Ключовият въпрос е с кого е сключил сделката
28 авг 2023 09:43, Стела Стоянова
32
Росен Йорданов: Божков не играе в неуговорени мачове
Снимка БГНЕС, архив

Ролята, която Божков трябва да изиграе, е свързана с местните избори, каза в студиото на Би Ти Ви криминалният психолог Росен Йорданов.

Да почнем с атентата срещу бившия главен прокурор Иван Гешев, после посещенията на президента в ЮАР, убийството на Къро и пуснатите записи, с линчуването на Гешев, т.нар. сглобка, кандидатирането на Васил Терзиев за кмет на София и убийството на Алексей Петров, изреди той.

По негови думи Божков има репутацията на човек, който не играе в неуговорени мачове. Дори се спекулирало, че има общо с Путин, че е бил във връзка с Пригожин и т.н.

Още по темата

Васил Божков е имал връзки с дълбоката държава, ключовият въпрос е с кого е сключил сделката, а не защо сега се връща, допълни още Йорданов. Според него той винаги е имал връзки с Държавна сигурност, както и Алексей Петров.

Цели поколения не си дават сметка какво е Държавна сигурност – добре организирана система от хора с връзки, каза още криминалният психолог.

А възможност на Божков да му е обещано друго и накрая той да изиграе бутафорна роля също има. Според Йорданов той няма шанс да спечели местните избори, но чрез кандидатурата на Васил Терзиев за кмет на София "голямата цел" е именно тази - обществото да приеме хора с "подобна биография".  

А за  политолога доц. Стойчо Стойчев завръщането на Васил Божков у нас е свързано с убийството на Алексей Петров. Това е последното, което му е пречело, каза Стойчев.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
5
 
! Отговори
Румен преди 8 месеца
Професионалист на политическа партия не разчита. Основата му е изградено име
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сделка се сключва със "силния на деня".... единствено ПП имат угода Божков да е тук и да държи "под напрежение" Борисов , че да не вземе да излезе от "сглобката".....
2
9
 
3
 
! Отговори
Румен преди 8 месеца
Като прочетох , че психолога е активист на ГРЕП партията на дългата "Чакалня" Вече не му вярвам. И как ще прима , че се е уговорил та се прибрал. Глупости с дявола ли се уговорил. Та нещата се така променят в Съдебната система. И няма да спрат. Та ще се уговаря , а смеели някой да поеме отговорността за уговорката му ако има . Сега най опасна е руската връзка. Трепе и роднините до крак.Това е по "понятием"
1
5
 
19
 
! Отговори
... преди 8 месеца
в другите държави си има мафия! а тука мафията си има държава! И товас са все хора от ДС (държавна сигурност) а това е организация създадена в тясно сътрудничество с руските кгб!