Момчето, прегазило Явор и Ани: Беше жив кошмар, не съм видял никого

Адриан Антонов се разкайва за случилото се
30 авг 2023 12:03, Нели Христова
97
Момчето, прегазило Явор и Ани: Беше жив кошмар, не съм видял никого
Снимка: БГНЕС

Съболезнования, съжалявам, не съм искал, разкайвам се. Като се върна назад, това беше жив кошмар. Не видях никой преди сблъсъка, всичко изневиделица се случи.

Още по темата
Това казва за bTV Адриан Антонов, който блъсна и уби на кръстовище в София Ани и Явор. Той бе предпочел да остане зад кадър, без да си показва лицето.

Според адвоката на Адриан - Димитър Марковски, момчето е на свобода от 4 юли, тогава изтече максималният срок на задържането му. По думите му влияние има това, че загиналите са били с алкохол в кръвта.

Мястото на катастрофата е град, не е писта, а той е карал с над 100 км/ч, казват неодобряващи пускането на свобода на Адриан. На 1 септември ще има нов национален протест пред парламента на родители на загинали в катастрофи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
11
 
! Отговори
родител преди 8 месеца
Ако беше убил моето дете ,попа отдавна щеше да го е опял !!
44
0
 
17
 
! Отговори
a преди 8 месеца
Били пияни и затова станало?!?!?!? Тоя изтреще... Утре ще смачкат някой с патерици на пешеходна пътека и тогава кво ще е обяснението, че бил инвалид и бавно пресичал ли?!?!?!?
43
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как да ги види с тази скорост. Пък ако ги беше видял щеше да спре нали. Пили били - безочие. Доколкото знам да си пил и да се разхождаш по улицата не е престъпление. Но да караш в града със 100 е.
42
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Може да са били пияни, но това не ги прави виновни, защото не са управлявали МПС. По принцип, когато взимаш книжка ти поемаш отговорност за себе си и околните, както и за чуждото имущество. Ако нямаш опит зад волана, трябва да караш много много бавно, ако ще да ти свирят колкото си искат зад тебе. Трябва да караш мноооого бавно, докато свикнеш с принципа на управление и различните ситуации. За къде бързате да карате със 100. Това да си начинаещ и да караш със 100 е по-опасно от дрогиран водач
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Може да е бил без фарове. Но дори и с фарове, ако са ти слаби и се движиш с превишена скорост, няма как да ги видиш. По принцип на светофар се намалява, а не се дава газ, да минеш по-бързо. Това е кръстовище с различни предимства, ако свети жълтата светлина пък, трябва да преминеш с особено внимание, най-много с 40-50, това е НАЙ-НАЙ много допустимата скорост, която също не е безопасна, но поне няма да убиеш някой ако го думнеш. Другия въпрос е кой го е пуснал да си бръмчи волно с книжка на 1 м.
40
0
 
9
 
! Отговори
Пуснете момчето преди 8 месеца
Вчера ме изпревари един автомобил на НСО с лампи. При ограничение 50 заради пешеходна пътека, караше с около 180. И дори не си измислям.
39
1
 
5
 
! Отговори
……… преди 8 месеца
аха , убитите били пили и решили да скочат пред автомобила . не бил видял нищо , е как ше видиш бе лешперников , надул си чалгата и си гледал не на пред .ДТМ !
38
0
 
4
 
! Отговори
Справедливост! преди 8 месеца
Не съм съгласен да се търси оправдание на хората, чийто нехайство убива.
37
0
 
21
 
! Отговори
Лазер Радаров преди 8 месеца
Абе ***, зашитници на убиец. При скоростта с която се е движил, е изминавал близо 300 метра за 10 секунди. Той е бил на страшно голямо разстояние от "пияните" пешеходци, които все пак са пресичали на определено за целта място - пешеходна пътека. На това място има 4 ленти за пресичане. Ако УБИЕЦЪТ се е движил с максимално разрешената скорост никой е нямало да пострада.ПЕШЕХОДЦИТЕ НЯМАТ РАДАРИ
36
4
 
2
 
! Отговори
застрахователя ще пл преди 8 месеца
ати , а в 00:35 се забавляват хората . Ходат по булеварда . Гордо се пречкат на колите , а то как да не чуеш някой като лети с 100, ша гледам в другата посока кат катаджииски урунгел - спомням си пловдивчанката прегазила един изкочил със слънчогледа да я спира Предната кола спира и пловдивчанката да не я удари рязко в дясно и я задминава без удър , но чингис хан рипа пред нея и тя го прегазва до смърт . 3 ракии са 300 грама - 1,9 промила . Преди секс , а и тревка и райски газ . Ухаа
35
1
 
23
 
! Отговори
Vans преди 8 месеца
За това не караш с над 100 в графски условия, това е. Просто е.
34
1
 
19
 
! Отговори
една жена преди 8 месеца
Защо изобщо сте ги проверявали и го съобщавате, че са имали алкохол в кръвта жертвите, лека им пръст? Имайте страх от Бога! Ясно, че гледа да се оправдае, ама трябва да има граници. Карането с висока скорост си е потенциално убийство. За мен няма никакво оправдание.
33
0
 
8
 
! Отговори
MNENIE преди 8 месеца
Този е като Емин от Рибново .
32
1
 
14
 
! Отговори
БОНБОН преди 8 месеца
ТОЯ УБИЕЦ - ДО ЖИВОТ ДА ГНИЕ В ЗАТВОРА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31
2
 
33
 
! Отговори
maca преди 8 месеца
Хайде стига глупости, били имали алкохол в кръвта, е и? Те са пеша и на пешеходна пътека!!!
30
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
БХК още ли не са се намесили за освобождаването му?
29
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Охоо, адвоката му бил марковски младши. Тия за хонорар под 20К, дори не стават от стола в офиса.
28
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До 24.Ти луп ли си бе ??Какви пияни пешеходци бе ?Пресичали са на пешеходна пътека .Що за глупо7ти пишеш ??
27
0
 
9
 
! Отговори
И от какво преди 8 месеца
Точно да имаме страх, респект и въобще защо да спазваме какъвто и да е закон, при положение че за пореден път се случва това!!!!???? А плашите че ще взимате колата ако си пушил(примерно) Боооооже, успех с начинанието!!!! С такива резултати от правосъдната система НИКОЙ няма да има страх, защото ЯВНО няма последствие и наказание дори ако убиеш не един а двама наведнъж.... Нула респект към закона НУЛА!!!!!!!
26
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Е добре някой като отиде да пийне в заведение вече какво не може да пресича улицата на пешеходна пътека дори така ли го изкарват? Ми няма никакво значение дали са били с алкохол или не пешеходците. Шофьора е трябвало да гледа къде кара, а той не го е направил. Не си е гледал пътя. Ако убитите са имали алкохол едва ли са тичали като пресичат. Този заслужава доживотна присъда. Не може да убиваш двама човека и да си излизаш ей така.