Момчето, прегазило Явор и Ани: Беше жив кошмар, не съм видял никого

Адриан Антонов се разкайва за случилото се
30 авг 2023 12:03, Нели Христова
97
Момчето, прегазило Явор и Ани: Беше жив кошмар, не съм видял никого
Снимка: БГНЕС

Съболезнования, съжалявам, не съм искал, разкайвам се. Като се върна назад, това беше жив кошмар. Не видях никой преди сблъсъка, всичко изневиделица се случи.

Още по темата
Това казва за bTV Адриан Антонов, който блъсна и уби на кръстовище в София Ани и Явор. Той бе предпочел да остане зад кадър, без да си показва лицето.

Според адвоката на Адриан - Димитър Марковски, момчето е на свобода от 4 юли, тогава изтече максималният срок на задържането му. По думите му влияние има това, че загиналите са били с алкохол в кръвта.

Мястото на катастрофата е град, не е писта, а той е карал с над 100 км/ч, казват неодобряващи пускането на свобода на Адриан. На 1 септември ще има нов национален протест пред парламента на родители на загинали в катастрофи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Като бяха реформаторския блок в парламента имаше идея да се вкарват в затвора хора които карат с много над превишената скорост .От политическа страхливост не се прие.Сега можеха да са живи и момичетата ,които загинаха на черни връх и французина,който загина на околовръстното и това момче и момиче .Радан Кънев клошаря отишъл в парламента за стол и за заплата но не и да направи нещо за народа .Той го отказа предложението .
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аз не се съмнявам, че е бил пиян на мотика. Веднъж се прибрах охт един рожден ден и никакъв спомен От тогава не близвам алкохол
23
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Никой не оправдавам и никой не съдя!!! В Разследване на самолетни катастрофи по National Geographic, казват че причината за катастрофа НИКОГА не е само една.Тук имаме неопитен шофьор, висока скорост и пиянни пешеходци, които не са се огледали даже-едно от тия трите може ако отсъстваше в уравнението белята нямаше да се случи.Просто тримата са се срещнали на грешното място в грешния момент.Съдбите на три семейства са разбити. Жалко много много жалко.
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Момче ли? Защо се опитвате чрез психологически номера, да ни проектирате този у род като невинно дете? Не, той не е дете, не е невинен и е грозен у род. От ромската махала.
21
0
 
6
 
! Отговори
гасарбайтера преди 8 месеца
и Местан така бяха, Семерджиев - карат с доста над разрешеното и отстрани никой да не им се пречка или Катастрофа . Местан се изпречи на камикадзето и онзи го яхна . Таксито се одупи на Семерджиев и той го отнесе с двете шматки . Мигрантите с рейса полисманите им се попречиха и се стигна до смърт . Закона съда го тълкува . Местан виновен, Семерджиев виновен .
20
0
 
12
 
! Отговори
00014 преди 8 месеца
.... убиецът прегазил Явор и Ани .....
19
4
 
1
 
! Отговори
при тази преди 8 месеца
висока скорост, както би отбелязал Съветника Рали състезател , ако рязко пипа волана и спирачката е щял да се върти и търкаля . Поне 200 метра . Самоубииците са изкали да се напъва да спира и завива . Затова сигурно не ги е видял . Те се правили , че не го виждат и той така . При 100 старата кола гърми и трещи в ноща кат влак и недава на хората да спят .
18
0
 
23
 
! Отговори
Велин преди 8 месеца
Да си видял бе, що караш кола като не виждаш?!
17
0
 
19
 
! Отговори
Адолфо преди 8 месеца
убийствата на пътя под влияние на алкохол/наркотици или пък при превишена скорост/неразрешена маневра трябва да се третират като умишлени и виновните да изгният по затворите! Иначе какво правим въобще? Защо учим, че е незаконно да се кара с превишена скорост, при положение, че не си носиш отговорността после?
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
това адвокатите са му казали да повтаря като папагал....егаси несправедливия съдебен процес.
15
0
 
21
 
! Отговори
Мдамммммм.... преди 8 месеца
... по българското законодателство да караш със 100+ по градска артерия при разрешени 50 е просто невинна проява на непредпазливост....Е, ако поубиеш някого - какво толкова, че защо ти се пречка, с какво право?
14
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пази боже, човек да е мястото на тези почернени родители! Децата им ги няма, а този господинчо си спи спокойно вкъщи...Разбира се,че съжалява и не го е направил умишлено, ама късно е либе за китка, два живота са прекършени вече. Цялата ситуация в БГ наистина е извън контрол и то във всяка сфера на живота ни!
13
1
 
32
 
! Отговори
Аз преди 8 месеца
По принцип всичко може да се случи и никой не е застрахован от инцидент, но да летиш като изтребител в града или да караш пиян/дрогиран... Това вече си е за наказание, защото едно е да се "подхлъзнеш", друго е умишлено да настъпиш газта до край в жилищна зона!
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На мангутес прилича малко
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Аууу, горкото момче, как го тормозят тези лоши чичковци
10
0
 
24
 
! Отговори
мак преди 8 месеца
Който е пил, трябва да изчака да изтрезвее и чак тогава да пресича, явно така мисли адвокатина и джигита също, наглеци. Изкарват виновни пешеходците, а не оня дето лети като бесен. И защо органите спят и са допуснали да изтече срока за задържане, загадка.
9
0
 
39
 
! Отговори
Алекс преди 8 месеца
То затова има ограничение 50 км/ч,за да може да видиш.С над 100 не се вижда.
8
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само в Бантутистан е престъпление пешеходците да ходят пияни, а шофьорите могат свободно да си джиткат пияни и надрусани със над 100 км/ч при ограничение 50 км/ч. БАНТУТИСТАН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
1
 
4
 
! Отговори
да и в прилеп преди 8 месеца
без нарушенията нарушител, така твърдеше . кара, спирачки и отскачащ труп . Не бибитка, не върти волана да избегне смъртта . Пастор човек Божи , кара и му свети в очите , не гледа скоростта- стара кола едва 100 на магистрали . Двамата сватбари - трупове, изкачат пред колата и боом . Облечени в черно , като призраци в мъгла . То в сифия неможе да се кара- все някой пречи . В закона пише бе . Недей пречи .
6
0
 
23
 
! Отговори
Адвокат преди 8 месеца
Убийство по невнимание също си е убийство и заслужава адекватно наказание, а не пускане на свобода.