Пияният шофьор, размахал пистолет, возел жена и 4 деца

Най-малкото било на 4 години
5 сеп 2023 20:35, Стела Стоянова
41
Пияният шофьор, размахал пистолет, возел жена и 4 деца
Снимка БГНЕС, архив

Пияният шофьор, който размаха пистолет на друг автомобил на пътя Поморие – Бургас, е возел в автомобила си жена и четири деца. Това стана ясно от изказване на главен инспектор Георги Илиев в предаването „Тази сутрин“.

За случая ви разказахме в bTV Новините. Според обяснението на шофьора, останалите участници в движението се движели бавно и му пречели.

Илиев очерта и случилото се на пътя с подробности. При излизане от Поморие, два автомобила застават зад селскостопанска техника на пътя. При освобождаване на лентата за насрещно движение и двата тръгват да изпреварват заедно, като вероятно се получава засичане.

До Сарафово двете коли се изпреварват няколко пъти, като са си разменяли неприлични жестове и обиди. По-късно водачът на единия автомобил вади пистолет, който насочва и леко размахва като предупреждение.

„Пистолетът е газов, но хората не знаят какъв е. Веднага подават сигнал на 112 и шофьорът е задържан малко преди Айтос. Пробата за алкохол показва 0,6 промила, тази за наркотици е отрицателна“, коментира Илиев.

По думите на инспектора най-малкото дете в колата е било едва на 4 години.

Водачът е задържан и е отведен в районното. Справка показва, че той е криминално проявен и има нарушения на закона за движение по пътищата.

Според инспектор Илиев това не е единичен случай и по морето често се попада на „изнервени шофьори“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още по темата: пистолетпиян шофьор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
На мен пък ми показаха автомат Калашников през прозореца на една лада с чужди номера през 1995 във Варна .бях с танк Москвич 412 дефорсиран.
18
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
do 6колко коли можеш да купиш бе, скъ.сан.як???разбира се че трябва да им взимат колите!!!само така, бой по пияндетата и наркоманчетата!!!
17
2
 
10
 
! Отговори
ТАКИВА СМЕ ! преди 8 месеца
Бели хора а не с друг цвят но с черни души и черна мисъл за другите . Не прехвърляйте вината ! Задния вторият е бил с голямо чувство за превъзходство над другите . Сигурно предния трябва да дава предимство на задния , да изпълнява кефа и прищевките на задния ! Задния е с предимство нали ? Предния няма право да изпреварва защото задния е велик и е много мощен и няма търпение да има друг пред него , значи предния трябва да му се подчинява ! Ето това е правилник . И на края така се решава. . . . .
16
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
Бъдете по-решителни и го затворете.
15
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Обвинения за това че са били шестима в кола за 5?
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Затова най-добре е е човек да си носи оръжие в себе си.Незнаеш кога ще ти се наложи.
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ето така и децата приучават навиците на родителите си и стават боокллууциии
12
1
 
12
 
! Отговори
Dudu преди 8 месеца
Черен?
11
1
 
19
 
! Отговори
Коментар преди 8 месеца
Щом има пищак и кара пиян е от "нашите" дето закона не ги лови!
10
3
 
23
 
! Отговори
Този Който преди 8 месеца
Така става, когато давате на Коммманнчите от изобретенията на белите. Наквасил се с огнена вода, яхнал дилижанса барабар с цялата челяд и препасал пищов на пояса. Каубойци, сър!!?
9
0
 
23
 
! Отговори
Сияйна мъдрост преди 8 месеца
Тия като отидат на море и там се изнервят. Ми що ходят на море тогава? Да си стоят да работят, така ще им е по-здравословно и спокойно. Няма да се изнервят.
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
мур гав ел
7
6
 
21
 
! Отговори
Бизнесмен с Ауди преди 8 месеца
Няма значение нито кой е пил и кой не, нито кой има или няма пистолет. Единствено важното е кой има по-скъпа кола. Другите трябва да дават път и да не карат бавно пред скъпите коли, защото така вредят на престижа на цялата нация.
6
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 1 Умниче, само едноклетъчен организъм може да си въобрази, че пияните нарушители ще намалеят рязко още на първата седмица след въвеждането на новите, по-строги наказания. Нека почакаме поне половин година, нека в сайта на съдия-изпълнителите се появят поне 1 000 конфискувани бубута на ***, като описания по-горе, нека стане ясно, че ако пиеш редовно, редовно ще купуваш и нова кола - па да видим тогава какво ще стане, а?
5
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Жената в колата с какъв акъл е качила децата си при пиян човек? Отдел закрила на децата какво ще направи по случая? Не е ли време спътниците на пияните шофьори да носят наказателна отговорност? По мое мнение щом майката качва децата си при пиян шофьор (независимо каква връзка имат децата с пияндето - чичо, баща, вуйчо, любовник на майката) тя трябва да се разследва и да носи отговорност за последствията, които е предизвикал пияния.
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
бясно карай на червено, направи за мене нещо откачено!! нека всички да ни псуват
3
0
 
17
 
! Отговори
Тръстенишки селянин преди 8 месеца
Според инспектор Илиев това не е единичен случай и по морето често се попада на изнервени шофьори.И тъй, кво праим сеа?
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
какъв жребец!
1
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Как са сега новите мерки на ПП и ДБ с отнемането на автомобили на пияни шофьори, работят ли, работят ли?