МВР шефът за Алексей Петров, изборите и как се готви властта за протестите

Следващата седмица се задава недоволството на зърнарите
16 сеп 2023 10:16, Александър Попов
65
МВР шефът за Алексей Петров, изборите и как се готви властта за протестите
Снимка: БГНЕС

Властта се готви за протестите на зърнопроизводителите, които са предвидени следващата седмица. Вътрешният министър Калин Стоянов призова да не се ескалира напрежението.

"МВР се е подготвило за протестите на зърнопроизводителите. Искам да апелирам към всички, които искат да се включат в протеста, да спазват стриктно правилата, да не допускат ескалиране на напрежението, да не ограничават свободното придвижване на граждани", каза Стоянов пред Нова тв.

Още по темата
Вчера Николай Денков съзря умишлена конфронтация от зърнопроизводителите, които са отказали среща с премиера. По въпросът с падането на забраната за внос на украинско зърно, премиерът посочи, че това решение е правилното.

Убийството на Алексей Петров – заподозрени няма
 
"Много служители работят активно. Има много факти, обстоятелства, които ежедневно излизат, но всички тези следва да бъдат проверени. Ако питате дали имаме заподозрян, нямаме такъв все още. Но се надявам, че скоро ще имаме резултат, който да покаже кой по какъв начин е поръчал и извършил това убийството", каза Стоянов.

Изборите

Относно подготовката за изборите вътрешният министър каза, че ще има масови акции там, където има съответната информация за евентуално подготвени нарушения на изборното законодателство.

"Всички сигнали, които ние получим, билото оперативни, билото на ниво преписки, досъдебни производства, всички ще бъдат отработвани успоредно с прокуратурата", заяви вътрешният министър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
2
 
! Отговори
Елементарна хигиена! преди 7 месеца
Да изхвърлим ***, преди да ни е отровил!!!
44
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Челен опит .... и защо пред кръстовищата, а не пред парламента и министерския съвет... какво са виновни хората, че да ги ограничават...
43
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
НЕ на радиоактивното украинско зърно!
42
6
 
12
 
! Отговори
Анатема преди 7 месеца
Цял свят не го иска това зърно само Толупа ,Киро Канадеца и Генерала мишка Атанасов са готови да ни посрамат.Кой знае колко милиона ще лапнат за тази далавера.После пак шкафчета,чекмеджета и Барселони.
41
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този напъва ли се да ака на тази снимка?
40
2
 
5
 
! Отговори
Челен опит преди 7 месеца
Тръгвате с тракторите, спирате на ключови кръстовища, заключвате ги и си тръгвате. Да видим как ще преместят стотина тежки машини.
39
3
 
7
 
! Отговори
Пепи Еврото преди 7 месеца
Зърното от Украйна трябва ние да го изядем дори и да е заразено.Иначе забравете за Шенген и ф16 които ще ги чакаме още 100 години.
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
На Алексей Петров му имат зъб поне сто души. Доста бизнеси провали на много хора. Трудно ще е да се определи кой точно.
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Министъра както гледам и той е инструктиран как да направи ала-бала,че недай си боже нещо се обърка от Посолството ще има наказания...
36
3
 
7
 
! Отговори
Киро от Дупница преди 7 месеца
Нашите хора в МВР ще помогнат да спечелим изборите! Посолството е съгласувало всичко! Не е важно колко ще гласуват за нас , а кой ще брои бюлетините - нашите хора.
35
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 40, нито българското зърно е екологично и качествено, нито украинското е радиоактивно и не знам какво си! Цяла Африка се избива за украинско зърно! Айде смени малко плочата с опорките, че тези взеха да доскучават
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
От туй,че от сглобката са му предлагали пост за силовото минестетство на МВР за да го въвлекат за иницитивата на сдружение и съгласие от убежденията,които е проявил към всеки по един от важните представители на срещите състояли се за да съставят сглобка са убили А.Петров,понеже с икономически финансови познания и умения заедно със силовите постижения и научни степени придобити от познания и опит по икономически-финасови науки е бил на ясно с много кражби с измами как се вършат в държ.институции.
33
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Екологичното и качествено българско зърно отива за износ на запад,а ГМОто на Монсанто и радиоактивно зърно заразено с обеднен уран от уКрайна за консумация на българите.На това се казва планиран геноцид !Те такова анти българско и изключително продажно правителство България не е имала в цялата си история.А за да го има това правителство са виновни най вече д**билите гласували за ГЕРп*раси и ППДБлгбти
32
3
 
10
 
! Отговори
ААА преди 7 месеца
Зърнопроизв.реват:не сме конкурентноспособни!А защо?Призовават ни да купуваме българското,но когато цените са непосилни за по-голямата част от българите. Какво правим тогава?Родната ни лакомия няма граници и джобовете й нямат дъно.
31
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 26, що бе, нали в Расиа е много хубаво, и когато Путин смазва протестите срещу него с брутална сила, всички копейки много му се радвате??? Вие нормални ли сте тогава?
30
5
 
8
 
! Отговори
MNENIE преди 7 месеца
Последните справки за Зърнопроизводителите сочат огромни печалби и огромни субсидии . Парите са десетки милиарди лева годишно , тези пари надминават парите за пенсии и заплати на Държавните Служители . Та така драги ми смехурко .
29
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Словакия категорично отказа да вдигне забраната за внос на украйнско зърно ,защото то е обработвано с опасни пестициди които са забранени за използване в ЕС и украйнското зърно е вредно за консумация от хора и животни.Отделно от Братислава са опасяват,че безогледното използване на муниции с обеднен уран от страна на ВСУ може да е довело до заразяване на почвата и отглежданите култури на нея с радиация.
28
0
 
9
 
! Отговори
ЗА ТРАКТОРА. преди 7 месеца
МАЙ ПАК ША СЪ ПЕРЕ. ЩЕ СЕ ИЗПЕРАТ НУЖНИТЕ ХОРА. И ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЕВИННИЯТ КОЙТО ЩЕ ОБЕРЕ ПЕШКИРА.
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 22.Какво имаш предвид, че Украйна е житницата на света ве? Украйна за миналата година е произвела 20 милиона тона пшеница и е изнесла за света 15 милиона тона.Ти ли си единствения дето не е разбрал че Украйна е във война ?И защо като сравнителен период избираш времето на война ?
26
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ами то Господ гледа...винаги когато някой реши да окупира властта и да взима решения против интересите на народа не завършва добре.Явно сглобката са решили да ги запомним за вечни времена с лошо.