Сашка Васева: Най-хубавото е невидимо за очите - все още не виждам, но знам, че ще прогледна

30 години купон, но през последните 2 години тези купони ми излязоха през носа, сподели тя
1 окт 2023 11:42, Елка Василева
17
Сашка Васева: Най-хубавото е невидимо за очите - все още не виждам, но знам, че ще прогледна
кадър: Нова тв

Тя е една от майките на попфолка и едно от лицата на прехода - Сашка Васева. „Бях екшън героиня”, казва певицата, която в последните две години загуби зрението си заради тумор. Сашка е хвърлила в огъня жартиерите, дълбоките деколтета и късите поли. Говори си с Бог, пее за него и съблича дрипавите клишета, с които е определяна.

„Нарушавах правилата на играта. Вървях по ръба на бръснача. Направих много грешни ходове. Последните две години бяха трудни и преломни за мен. До болка драматични и трагични. Но всъщност те дадоха нов път за мен. По някакъв начин съм живяла така, че съм съгрешила”, споделя Сашка пред Нова тв.

Още по темата
„30 години купон, обаче през последните две години тези купони ми излязоха през носа. Това, през което преминах, ме научи, че трябва да се облегнеш на единствения, който може да ти помогне – а това е Всемогъщият”, разкрива тя.

Сашка си спомня момента, когато лекарите ѝ съобщават, че има тумор, колкото яйце. „Казаха ми, че трябва спешна операция. Най-трудно ми беше именно след операцията. Аз бях в много тежко състояние. За мен е бяло петно. Смело съм се преборила с 12 часа операция. Но след това беше много страшно”, споделя изпълнителката.

В болницата тя прекарва десет месеца, през които не вижда децата си. „Нямах телефон – никаква връзка. След това беше много страшно, защото дъщеря ми беше загубила връзката си с мен. Тя мислеше, че съм я изоставила през тези месеци. Мислеше, че тази болест е, за да направя по-тежък живота на семейството си”, допълва Васева.

„Който търси – намира” – така Сашка обяснява контакта си с хора от нейната гилдия, когато е била най-зле. „Една-единствена певица ми се обади – това беше Лили Иванова. Попита ме философски с какво може да ми помогне. Жестът и вниманието, което отправи към мен, бяха велики”, уточнява тя.

На съпруга си, който е бил плътно до нея, сега иска да каже: „Христо, остани до мен! Нужен си ми!”. А на онези, които в момента минават през тежкия път, извървян от нея: „Няма нищо страшно, стига да знаете на кой господар да се поклоните и да поискате помощ. Един е Създателят, един е Всемогъщият”.

Тя даде заявка, че ще продължи да пее с цялата си енергия и сърце. „Вършила съм куп поразии – детски. Простете ми ги! Бяха детски! Искам прошка! И не само от хората. Но и от майка си, която си отиде. И от 80-годишния си баща”, обяснява тя.

„Най-хубавото е невидимо за очите. Аз все още не виждам. Но знам, че ще прогледна. И ще бъде такъв празник за мен. Молете се за мен, скъпи мои приятели”, апелира Сашка Васева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Размисли и страсти на една дупнишка кифла
11
2
 
0
 
! Отговори
айдее.. преди 6 месеца
Сега пък ослепя.Ясно-отива на Телк.Абе,защо ни занимавате с този субект.Имате си селски кабеларки-нищете и проблемите там,при вас.То и един със сини венци беше сляп,но караше мерцедес.Друг без крака береше маслини в Гърция.
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И защо трябваше да стига до това?! Достатъчно е във всеки един момент да си даваш сметка къде грешиш и то - много!!! Бог НЕ наказва. Ние сами се наказваме.
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А така, който не си носи винаги библията в чантата, било то по купони и по маанета, пък в кревата да не говорим, винаги слагайте библия под матрака.
8
16
 
8
 
! Отговори
Старо време преди 6 месеца
Почне ли някой да си говори с Бог, пиши го бегал! Е , все пак си поживя охолно по мутренските години .
7
3
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 6 месеца
Е ще пее на Радев, да, та си каза.
6
13
 
6
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 6 месеца
Сашка се ядоса, фръцна се, изпсува, раздруса млекарниците и побегна с крясъци накъдето ѝ видят очите :).
5
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всички, които популяризираха чалгата и маанетата в България, вкл. сред младите, допринесоха за деградацията на манталитета, на хората, на държавата.
4
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
винаги има някой, който се възмущава от това, че на известните и успелите се дава трибуна. Как можело след като и обикновените страдат? Това е разликата: ние сме обикновени, а те известни. Приемете го най-после...
3
11
 
4
 
! Отговори
жалко преди 6 месеца
че за останалите хора по света,за който българския господ е забравил няма такъв късмет,естествено,че ще говори с бог,всеки,който живее като нея и както всички останали българи ще говори с него,останалите по света кучета ги яли, за тях остава да блъскат,да мизеруват за да хрантутят ненаялите се самозабравили се българи,те са тумора на света,кой ще ни освободи от тях,това е голямата мъка на човечеството,ще има ли край българското юго над планетата
2
15
 
10
 
! Отговори
Хах преди 6 месеца
За това ли получи три награди на Пирин фолк? От съжаление, че и тя се числи към увредените хора, в случая незрящите.
1
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Очакваме те пак да пееш..

Спонсорирани публикации