Блокадата на АМ "Тракия" остава и днес

Къде още има затворени пътища?
50
Блокадата на АМ "Тракия" остава и днес
Снимка: БГНЕС

АМ "Тракия" остава блокирана тази сутрин за пореден ден.

Вчера блокадата на АМ Струма падна. Остават затворени магистрала "Тракия" край Стара Загора, Проходът на Републиката, както и пътят Гълъбово-Раднево, Раднево - Нова Загора и главният път "Русе-Свиленград", в района на с. Главан.

Тези, които разписаха споразумение трябваше да ни попитат първо. Ние заявихме, че ще се върнем при хората и ще ги попитаме дали са съгласни. Отзвукът тук бе категоричен, че не сме съгласни, защото по никакъв начин не се гарантира, че всичките точки ще бъдат изпълнени по него. Управляващите трябваше да ни попитат ние дали въобще ще го подпишем, категорични са протестиращите.

Дори решението на НС не гарантира решението на споразумението. Ние поискахме териториалният план да бъде изтеглен и да се вкарат тези точки, което ще гарантира, че той ще бъде изпълнен, добавиха недоволни миньори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
6
 
! Отговори
Помощ от нато преди 7 месеца
Един Ф16 с няколко касетни бомби може да спре блокадата и да успокои напрежението стига клатили лодката на правителството което направи толкова хубави неща!
20
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Протестиращите почват да ми харесват.Ако има национален протест ще изляза и аз.Просто тези дни това с Пеевски ми дойде в повече.Прекалено гнусно стана.
19
5
 
18
 
! Отговори
Майора преди 7 месеца
Жалко протестиращи , няма смисъл да ви подкрепяме защото вече исканията са ви политически , подклаждани от Копейкин и останалите пт опозицията! ЕК не е училище че щом си подал документиможе веднага да ги изтеглиш! На вашта съвест ще лежат неполучените пари за страната!
18
11
 
10
 
! Отговори
Прецакан преди 7 месеца
Ех, не стана! Очаквах, че милите политици ще излъжат с нещо протестиращите, колкото там протестите да спрат. И после ще продължат да разфасоват по старо му българската енергетика, за да изпълнят нарежданията на своите господари. Ама не стана! Лошото местно население продължава да оказва съпротива.
17
3
 
14
 
! Отговори
Oстава блокадата преди 7 месеца
До първия дъжд
16
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Блокирайте и южния обход на магистрала Тракия през Гълъбово и Раднево.Успех, подкрепяме ви!
15
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Като не искаш да си тровен защо искаш да си караш 10 годишната таратайка!
14
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Блокирайте и обходния Подбалкански път, така че изцяло да се блокира трафика!
13
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Стотиците хиляди военни, като ги махаха не реваха, а вие ми ревете.
12
8
 
10
 
! Отговори
Тези протести преди 7 месеца
ми приличат като на трафика с мигранти, всеки знае, че кланът Алгафари урежда "пингвините" да минават през България, но никой не иска да разследва поне един шофьор на катастрофирал микробус или автобус, така и тук всички знаят, че ГЕРБ и ДПС ръководят протеста "зад завесата" за да се доберат до властта по-скоро, но никой не иска тази истина на открито ! Пеевски и Тиквата както никога до сега, на са биле толкова често пред микрофоните, ЗАЩО Е ТАКА ? Нали сме "проста" нация "НЕ СЕ СЕЩАМЕ" !
11
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Протестиращите са трън в очите на ушевите корумпета. Не могат да си щавят харабийската ,а се занимават с енергетиците. Кредита не чака,а милион евро ипотека,не се изплаща със смешна милицифайска заплата. Става с рушветчилък, мурафетчийство, каналджийство, дрогаджийство, носене на стълби, чадъри, шезлонги,и какво ли още не.
10
6
 
8
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 7 месеца
Как така ? Нали алфи ви обеща всичко в онова листче с мечтите без нищо конкретно? Нали се разбрахте ?
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Разберете ме правилно. Аз не искам да бъда тровен в 21-ви век! Искам и децата ни да са здрави! Защо никой не говори за заболяванията причинявани от тези централи в регионите, където се намират?!
8
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Айде разкарайте се бе,с 3500лв заплата тръгнали протести да правят и да смущават живота на половината държава дето се трудят хората за по 1000лв.Няма ли сълзотворен газ в тая държава ???
7
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Я да се махате от там
6
10
 
11
 
! Отговори
Чоко преди 7 месеца
Като данъкоплатец в тази държава държа да ми се предостави правото да се предвижвам свободна в страната. Какво е това самоуправство ? Къде го има по света ? Всеки *** като реши може да блокира страната и да наложи своето. Да се задейства жандармерията и тези нахалници да бъдат изметени от пътищата. Глоби, актове и последващо уволнение от работа. Писна ми.
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
АМА ОСТАВЕТЕ ГИ ХОРАТА ДА ПРОТЕСТИРАТ- ДЕМОКРАЦИЯ Е- НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ЩЕ ИМ ПИСНЕ ДА ПЛАЩАТ ПРОТЕСТНИ И ЩЕ СПРАТ- Е НА ГЛЕДАЙ ЛЯТОТО НА 2020Г- ПРЕЗ СЕДМИЦАТА НА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ С АВТОБУСИ ОТ СЕЛА И ПАЛАНКИ А СЪБОТА НА МОРЕ В ГЪРЦИЯ- И ТИЯ ПАК ТАКА- ОЛИГАРСИТЕ ЗАСЕГНАТИ ОТ ПРОМЕНИТЕ ПЛАЩАТ ЗА ДА СИ СПАСЯТ ОГРОМНИТЕ ПРИХОДИ- Е ДА ДЕ АМА НЕ- КРЕМЪЛ БИЕ ЛОШО КОЙТО НЕ СЛУШКА- ТА ОСТАВЕТЕ ГИ ХОРАТА ДА ПЛАЩАТ ЗА ПРОТЕСТИ ИНАЧЕ ИЗГАРЯТ, ПАДАТ ОТ СТЪЛБИ И БАЛКОНИ....
4
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Врабчовидния бездетник с академичните титли , насаден върху пачи яйца,изскимуца ли нещо?
3
9
 
14
 
! Отговори
Момо преди 7 месеца
Защо вече една седмица не се изпраща жандармерията? Изборите ли ви притесняват?
2
7
 
13
 
! Отговори
карачанаков преди 7 месеца
Kойто от тези на снимката е миньор да си вдигне ръката.