Съпругата на прокурора от Перник: Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял

Не съм жертва на домашно насилие, заявява Биляна Михайлова
14 окт 2023 09:29, Елка Василева
409
Съпругата на прокурора от Перник: Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял
кадър: Нова тв

Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен за побой над нея - Биляна Михайлова, отрича да е жертва на домашно насилие. В момента тя се намира в болница. Разказва, че среднощният конфликт между нея и съпруга ѝ е обикновен битов скандал.

Часове след ареста на пернишкия прокурор Бисер Михайлов за побой Нова тв разговаря със съпругата му Биляна, която според обвинението е жертва на домашно насилие.

Още по темата
Биляна Михайлова, казва, че се чувства добре. „В момента съм в болница. Оставиха ме под наблюдение за известно време, но нямам някакви оплаквания.

За синина под окото си тя казва, че най-вероятно е следствие от удар от падането. „Имах някакъв лек оток, който впоследствие премина надолу към окото“. Отрича синината да е от побой.

Според Биляна Михайлова случилото се с мъжа ѝ е семеен скандал. "Категорично не съм жертва на домашно насилие. Снощи се случи обикновен спор между нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвто има във всяко семейство", твърди тя.

Като обяснение за факта, че и полицията и прокуратурата станаха съпричастни към този семеен скандал, Биляна Михайлова казва: „Нашата дъщеря беше в банята по това време и след като чула нашия ескалирал спор, се е обадила на 112“.

Жената разказва, че не е имало очевидци. "Имам травма на главата, която е от падане на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или загубих равновесие по-скоро и след това паднах и оттам ми е тази травма на главата", твърди тя.

„Мъжът ми не ми е посягал и не ме е удрял“, категорична е Биляна Михайлова.

Тя отрича да е губила съзнание. „Не, може би от силния адреналин, от емоциите, които изпитах по време на този скандал. След това дъщеря ми, когато извика полицията и  дойде линейка  - просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но сега вече осъзнавам какво се е случило и не съм губила съзнание. Не съм свидетелствала срещу съпруга си. Дадох обяснения, които Ви разказах и на Вас. Казах им, че не си спомням някои неща, за които впоследствие осъзнах, че нямам загуба на памет, и си ги спомних много добре.

Запитана дали е възможно да не е свидетелствала срещу съпруга си, защото я е страх, Биляна Михайлова казва: „Не, категорично не ме е страх“.

Проблемите на семейство Михайлови с правосъдието започнаха миналата година, когато синът им Васил стана подсъдим по няколко дела за нанесени телесни повреди и закани с убийства.

Биляна Михайлова заявява, че синът Васил „категорично не е израснал в семейство с насилие“.

Запитана дали е готова да заживее пак със съпруга си под един покрив, след като  прокуратурата казва, че ще му иска постоянен арест, тъй като е опасен за нея,  Биляна Михайлова отговари: „Не смятам, че съпругът ми е опасен, за да живеем под един покрив. Мисля, че станалото между нас може да се поправи. Да го разрешим ние между нас, не пред медиите и държавата“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
364
0
 
2
 
! Отговори
хм преди 6 месеца
горката дъщеря!
363
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Някога дядо се репчеше : В тази къща аз командвам. И после тихо добавяше: Ама каквото каже баба ти. Няма ги вече старите семейни ценности на взаимно уважение, всичко е погубено. Сега има хора на 33 години с по 2 развода. Заженят се на 18-19 след 2-3 години той я спуква от бой, а тя за да му го върне се шие с всеки... Похабена работа.
362
0
 
4
 
! Отговори
Беселина преди 6 месеца
Горката жена! Горката жена! Горката жена!
361
2
 
2
 
! Отговори
Прокурор преди 6 месеца
Типична атака от страна на мафията срещу независимата съдебна система! Някакви са подвели синът на колегата да ги набие, за да го изкарат престъпник, а сега очевидно са набили жена му до степен на амнезия за да обвинят него. Нека цялото общество застане зад колегата и независимостта на съдебната система!
360
1
 
12
 
! Отговори
Поетът преди 6 месеца
Хайде , накажи ме! Хайде, нарани ме! Нека ме боли!!!Ето до какво доведе чалгаризацията наБГ младежта!Ако си израснал с музика за любов, радост и други емоции, няма да биеш околните!
359
2
 
13
 
! Отговори
Тия ли? преди 6 месеца
Лош матрял.. би казал Баце,осъзнавайки че такива като тия са основните му гласоподаватели и гръбнака на ГЕРБ.
358
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Този в нормална държава вече да е уволнен и с ограничителна заповед. Ама тука е рая на престъпници и срастнати с властта мафиоти. Горката жена!
357
0
 
13
 
! Отговори
данъкоплатец преди 6 месеца
Абе тия технологични онпадъци докога ще се гаврят и разиграват цялата държава на която плащаме данъци а те се забавляват за наша сметка?УУУУУУУУУУУУУУ!
356
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Потърпевшата лъже за да спаси сина си.Докато старият побойник е прокурор,синчето ще е на свобода.
355
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бии мЪ обичам тЪ.. Това "семейство" си е нискокачествена биологична маса от където и да ги погледнеш, може би само дъщеря им става за човек..
354
0
 
26
 
! Отговори
Бобо преди 6 месеца
Ами да отворят старите "студени" дела за прокурора, там явно отново е било премитане под килима. Да се извади името на съдията решил в негова полза, както в случая с Дебора.
353
0
 
38
 
! Отговори
До Детето е било преди 6 месеца
Въпреки оправданията на съда, този трябва да бъде уволнен от прокуратурата. Като цяло семейството им не е пример за един държавен служител решаващ съдбата на други хора. При това с няколко дела за друг вид криминални действия, пренебрегнати отново от съда. Подложете ги на детектора, но преди всичко вън от съдебната система Този е прикрит изверг и е по-опасен и от сина си.
352
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Адвокат, до вчера на обед, защитавал яростно престъпността и ограбването на държавата? Днес ще става политик, че и държавник? :) Смешнооо. Но и унищожително за България.
351
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И всичките по тази линия са набутани в държавните структури и са окупирали, както партийните структури, така и други обществени и иконимически области. Прокурори, адвокати, политици, общинари, съдии, ченгета, лекари, всякакви криминали. Всичко е една огромна мрежа от корумпирани разбойни които разпространват КОРУПЦИЯ и ПРЕСТЪПНОСТ. В кое исмерение на вселената РАЗБОЙНИК би раздавал справедливост и би се грижил за реда в една държава? Няма такова.
350
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Свекърът е на свобода, той ще я пребие ако каже друго. Свекър побоник, съпруг побойник, син побойник. Нормално развитие на едно семейство......Да нормално развитие на едно диво и копумпирано семейство зародено във времената на руска окупация на България. Успешно беше заличена българската идентичност и моралните възгледи за светоусещане на поколения българи, обърнати в чавдрчета и пионерчета, безродни роби предаващи своите. Има и друга приказка. Баща борец за власт, син лъжец, внук крадец.
349
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Свекърът е на свобода, той ще я пребие ако каже друго. Свекър побоник, съпруг побойник, син побойник. Нормално развитие на едно семейство.
348
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нидей рива, щот ше ти садим пиперо у главата!
347
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И този прокурор решава човешки съдби... Гаах ти извращението!
346
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За пръв път чувам и виждам насинено око от падане. Всички трепани жени все по стълбите падат или в банята. Ама тук са играли яки юмруци, до следващото ПАДАНЕ.
345
3
 
31
 
! Отговори
НОМЕР2 преди 6 месеца
В Перник боят не е домашно насилие. Той е нещо нормално!

Спонсорирани публикации